Ahojte, má niekto synčeka s menom Tadeáš? Ak áno, ako ho napríklad prezyvate? 🙂
Meno samotné sa mi nepáči, synovi by som nedala, ale poznám jedného - volali sme ho Tedy
Máme a pre nás najkrajšie meno. Voláme ho Tadeáško, Tadeáš, Tady, Tadynko, Taduško. Má 7 rokov. Kamoši ho volajú najčastejšie Tady, kamošky Tadeáško a niektoré Tadejáško 😂
@hablko2 jeej tak to sa ho naozaj dá rôznorodo osloviť 🙂
Hej, dá ☺️ Ešte ho niektoré spolužiačky volajú aj Tade, to je teraz taká móda skracovať takto mená 🤨Ja keď sme vybrali toto meno, som si myslela, že ho budeme volať Tedy, Tedinko, ale akosi sa ujali tie, ktoré som napisala.
U nás Tadeáša voláme, píšeme Tadi.
Poznám iba v ČR a tam ho volajú Tadýsek 🙂
Kým nevedel povedať svoje meno, tak vravel, že je Ado. My ho voláme Tado, Tadeán, Tadeánko, Tadeáško, Tades.
Prezyvky vznikaju samovolne podla "vyvoja udalosti".
Ved aj Sajfa z Funradia ma prezyvku uplne odveci k jeho menu a dokonca bola snd sutaz na jeho prezyvku a on si vybral
Krásne meno, mam synovca Tadeasa. Voláme ho najčastejšie Tade, keď bol menší, tak sme zvykli Teddybear 🙂
kamaratka ma a volaju ho Tado 🙂
My máme Tadeaša v rodine. Všetci ho voláme Tadeáš. Také krásne meno. Na čo vymýšľať prezývky? Ja nemám rada, keď sa mená komolia. Ešte, keď sa povie zdrobneninou to je pekné ale Tade, Tadi....to je otras.
Nemam synceka ale mala som kamarata ked som bola dieta a volali sme ho Tado, Tedy, Táďo. Jeho mama mu hovorila Tedynko ☺️