Meno Tadeáš - prezývky

8. aug 2022

Ahojte, má niekto synčeka s menom Tadeáš? Ak áno, ako ho napríklad prezyvate? 🙂

lauriik
8. aug 2022

Nemam synceka ale mala som kamarata ked som bola dieta a volali sme ho Tado, Tedy, Táďo. Jeho mama mu hovorila Tedynko ☺️

patka06
8. aug 2022

Meno samotné sa mi nepáči, synovi by som nedala, ale poznám jedného - volali sme ho Tedy

hablko2
8. aug 2022

Máme a pre nás najkrajšie meno. Voláme ho Tadeáško, Tadeáš, Tady, Tadynko, Taduško. Má 7 rokov. Kamoši ho volajú najčastejšie Tady, kamošky Tadeáško a niektoré Tadejáško 😂

autor
8. aug 2022

@hablko2 jeej tak to sa ho naozaj dá rôznorodo osloviť 🙂

hablko2
8. aug 2022

Hej, dá ☺️ Ešte ho niektoré spolužiačky volajú aj Tade, to je teraz taká móda skracovať takto mená 🤨Ja keď sme vybrali toto meno, som si myslela, že ho budeme volať Tedy, Tedinko, ale akosi sa ujali tie, ktoré som napisala.

blaazi
8. aug 2022

U nás Tadeáša voláme, píšeme Tadi.

thereisabear
8. aug 2022

Poznám iba v ČR a tam ho volajú Tadýsek 🙂

nikuskakri
8. aug 2022

Kým nevedel povedať svoje meno, tak vravel, že je Ado. My ho voláme Tado, Tadeán, Tadeánko, Tadeáško, Tades.

kattibi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kitycat
8. aug 2022

Prezyvky vznikaju samovolne podla "vyvoja udalosti".

Ved aj Sajfa z Funradia ma prezyvku uplne odveci k jeho menu a dokonca bola snd sutaz na jeho prezyvku a on si vybral

liena12
8. aug 2022

Krásne meno, mam synovca Tadeasa. Voláme ho najčastejšie Tade, keď bol menší, tak sme zvykli Teddybear 🙂

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
h2
8. aug 2022

@kitycat Sajfa sa volá Cifra, čiže to je z toho.

fatima99
9. aug 2022

kamaratka ma a volaju ho Tado 🙂

tatianamaria
9. aug 2022

My máme Tadeaša v rodine. Všetci ho voláme Tadeáš. Také krásne meno. Na čo vymýšľať prezývky? Ja nemám rada, keď sa mená komolia. Ešte, keď sa povie zdrobneninou to je pekné ale Tade, Tadi....to je otras.