Ahojte, zastavam nazor, ze by sme mali dat babatku take meno ake sa paci nam a sme s nim stotozneni ☺️ ale aj tak by som Vas chcela poprosit o nestranny nazor. Cakame druheho chlapceka a rozmyslam nad menom Tadeáš. Par ludom z blizkej rodiny som ho uz predostrela ako navrh, ale mam pocit, ze sa nestretol velmi s pochopenim 🤷🏼♀️. Paci sa vam? Este doplnim, prvy syn sa vola Šimon.
Kamoška má syna s týmto menom. Už ma 13 rokov. Oni ale starsieho majú s menom Timur, tak to už nie je také netredičné.
Dieťa je Vaše, vyberte mu meno, aké sa Vám páči. Určite by som sa nešla rodiny pýtať, ake meno môžem dať vlastnému dieťatu.
Za predpokladu, že v rodine si nekomentujete, nekritizujete, neposudzujete a nekonzultujete všetko(čo by bolo psycho), tak tvoja rodina to može tak maximálne akceptovať, nič viac, nič menej.
podľa mňa pekné meno, nerieš, čo si myslia iní, je to vaše dieťa.. my keď sme povedali rodine meno Mateo, pozerali na nás s vypleštenými očami.. no pre nás je dôležité, čo sa páči mne a mužovi, nie rodine, ktorá príde raz za mesiac na návštevu
Krásne meno a hlavne nie je take časté.
Ja by som sice take meno nedala, ale nie je to ziadny vystrelok, ako vela matiek v dnesnej dobe vymysli. Ma aj nejake skratene formy? Alebo ako sa chlapec s menom Tadeáš oslovuje familiarne?
Poznam jedneho, volaju ho Tedy a mne sa to paci, sedi mu to. A nepocuvaj okolie. My ked sme povedali ze nas druhy bude Jonaš tak sa kazdy chytal za hlavu, teraz mi kazdy hovori ze ake krasne meno ma a maximalne mu sedi.
Šimon a Tadeáš 😍😍 krásne
Ja som dala meno Ján, lebo som chcela a tiež ľudia z okolia sa netvárili uznanlivo.😉
Daj, aké chceš. A Tadeáš je veľmi pekné meno.
podľa mňa je to aj pekná kombinácia šimon a tadeáš. ak sa páči vám, tak názor okolia ťa nemusí zaujímať, nech si hovoria čo chcú. no mne sa to meno napríklad veľmi páči
Mne sa nepaci, okrem toho, ze sa mi nepaci tak este mi pripomina jedneho 60nika, je asi teply, choca sa tak, oblieka si furt take kratasky obtiahnute, no jedna katastrofa
Mne sa páči .U nas na dcerine meno sa tvárili všetci čudne dali sme Táňa a každý že však Tatiana ako dezert všetkých som zrušila, že nie je žiadna Tatiana v rodnom liste má len Táňa a že nie je žiadny názov dezertu.Zvykli si aké v škole sa stane ,že na dáky diplom je napíšu Tatiana a jedna pani učiteľka ju volala Tatjana a druhá Taťa.
ja čakám chlapčeka a bude sa volať Tadeáš. Doma mame Tamarku. A keď sme rodine povedali meno tak reakcie boli tiež vselijake. Jedným sa páči a druhým nie ale vieš kde to mám? Je to naše dieťa, nie ich. Oni si už pre svoje dieta mena vyberali.
je nezvycajne to je pravda, a aj ked si napisala ze dat take meno s akym ste stotozneni vazne treba mysliet aj na to dieta a ako to bude prijate okolim - myslim meno, lebo uz to teraz nie je len o tom, ze na just dam take ake sa mne paci a dieta bude trpiet..
Áno, veľmi pekné meno 👌
Môj syn sa volá Tadeáš, a to som sa rozhodovala medzi Oliverom a Gabrielom 🤣 v poslednej chvíli som nejak zmenila názor.Uz si neviem predstaviť,že by sa volal inak ☺️K Šimonovi sa úplne hodí .
@maruski99 môj syn bude mať čoskoro 14 a nemyslím,že by svojim menom trpel 🤣🤣🤣🤣 Kamoši ho volajú Tade...doma je Tedko ..
Nikdy sa.mu nikde nikto za jeho meno neposmieval ani nebol nikde v spoločnosti neprijaty
Krasne meno, bolo moje vysnivane pre chlapca uz od puberty 😊
Krasne meno
Moj synovec 🙂 Tady, Tadinko
Podla mna pekne meno a hodi sa k druhemu synovi. Dajte to, co sa paci vam.
Je to krasne meno. Aj moj prvy synovec sa vola Šimon a jeho mladsi brat sa vola Tadeáš. Vybrali ste krasne mena.
Je to uplne ok meno. Mala som spolužiaka na výške, Tade, sme ho volali, meno mu sedelo a nikto sa nad menom nepozastavoval, ani nespomínal nejaké traumy z mena. Dajte také, aby sa vám páčilo, ostatní sa uspokoja a Tadeho si v triede s nikým nepomýlia 👍
Šimon a tadeáš je podľa mňa krásna kombinácia!
Pekné, ale mne sa oveľa viac páči meno Tobiáš💜
Je to krasne meno. Co ale ja nechapem, preco treba vraviet meno dietata celej familii. Naco? Ved sa dozvedia po porode. Aj tak tym nezmenia vas nazor predsa.
Biblické meno
Je to pekné meno podľa mňa, mám rada takéto nie úplne otrepané mená 🙂
Pekne meno, hlavne ho nemá kazdy druhy
Krásne meno podľa mňa, aj keď sto ľudí sto chutí..pri druhom dieťatku som zvažovala toto meno, ale narodilo sa dievčatko 🥰