Silvia pekne meno no rozmýšľam nad prezyvkami aj ako by sa oslovilo v angličtine, vďaka za názory.
@cocolino234 aké nejaká nadávka?nepoznam tieto skratky 😂
Sisa je za mňa taká klasika 😊
Sisi mozno... Ako cecily
Silvia ja Silvia na Slovensku, v USA, Spojenom kralovstve, Pakistane, Zimbabwe aj Bolivii. Meno je skupina pismen, ktora sa nepreklada. (Ina vec je, ze niektore mena maju rovnaky povod.) Vola sa prezident USA Joe Biden alebo Jozef Biden?
Žeby Silvia??? Nechápem zmysel komolenia mien rôznymi skratkami prezývka i a pod.sorry...
Ja volám moju sestru Sysel. 😀Chuda moje 🙂
@cocolino234 Sil, Sly je skratka mena Silvester..
Sisa… je klasika…Sisi má len jeden človek vola a je to pre mna naj☺️👍🏻Všetky skratky sú v pohode..len Silva sa mi nepaci
Moja mamka bola Silvia. Volali ju Silvi, Silvika.
@lavender273 mne sa páči Silvinka to je krásne meno
Sis
V Angličtine sa Silvia vyslovuje ako v slovenčine, s tým nie je žiaden problém. Silvia nie je až také dlhé meno, aby sa muselo skracovať, takže ľudia ju budú volať Silvia, keď je budú chcieť povedať zdrobeninou tak Silvie (Silvi), skrátene kľudne Sil, ale to znie teda otrasne podľa mna. V slovenčine je tých zdrobenin kopec.
@cocolino234 Angličania rozprávajú veľmi rýchlo? 😂
Mne príde, že Číňania rozprávajú veľmi rýchlo, ale to bude asi tým, že neviem po čínsky.
Ľudia rozprávajú, tak ako aj v slovenčine, čiže rôzne, jedni rýchlo, jedni pomaly.
Silvia je v pohode, SILVI sa mi páči najviac. Neznášam oslovenie Silva, Sisa. Meno odporúčam, som s ním spokojná, aj v zahraničí to bolo úplne ok s oslovením.
My našu sisu voláme aj sisulka,sisi a starkí silvinka a silva je teda hrozne škaredo ako miša 😱
Ja segru volam Sisjak. 🤣🤣
Ja mam slovenske meno tiež Silvia Le nepáčilo sa mi tak to isté meno len inak q všetci ma volajú Siana