Ahojte môj priateľ ma turecké priezvisko a veľmi by chcel turecké meno Selim nie som si ním istá co poviete
Na to meno?
Tak je to staré turecké meno s dlhou históriou, aj sultáni boli Selimovia. A ak bude mať turecké priezvisko nevidím v tom problém. Otázne je že či sa meno páči tebe.
Selim sa mi páči a je to chlapčenské meno, Selin je tiež turecké a je to meno pre dievča
daj take ake sa ti paci osobne si myslim ze na slovensku je este stale vela rasistov a pokial tam budete zit a aj priezvisko bude turecke bude mat dieta vela neprajnikov v zivote ... ale ani ja nemam slovenske priezvisko a prezila som .. moj bratranes sa volal Sven vela ludi si tukalo na celo ale dnes je uz svet .. meno ako z telenovely ulahodi najme starym babkam .. bude u nich oblubeny 😝
Ked sa ti nepozdava vyber nejake ine turecke meno ktore sa ti bude pacit . 9m v tebe x hodin porod cely zivot max starostlivost myslim ze kazda mama mà maximalny narok vyberat meno tak aby sa Hlavne pacilo jej.
Mne sa to meno páči a ak mas turka tak sa to meno aj hodí....co ta po tom co si hovoria ostatní ...nech si hovoria co chcu hlavne aby sa tebe pacilo a tipujem ze take meno ma na SR malokto😊
Poznám Salem a Salim. Selim je pre chlapca? Mne znie trochu dievčensky, ako Celine...