Ahojte. Mam dve mená pre dievčatko.. ktoré by ste vybrali vy?
SÁRA KLAUDIA
Klaudia
Sara. Klaudia sa mi vôbec nepaci.
Sara je moc „moderne „uz podla mna
Ja by som dala Klaudiu
obe sa mi páčia... Jednej dcére som chcela dať Klaudia - mm zrušil.
teraz by som dala Sára
nepaci sa mi ani jedno, ale skor asi Sara, bez dlzna
Z obidvoch by som vzala časť a bola by to Klára 😉
Klaudia. Sara je teraz kazda tretia.
Obe.
Saša alebo Klára.
Z tých dvoch teda skôr Sára
Mne sa páčilo Sára, ale v škole máme stále niekoľko Sár v ročníkoch, niekedy aj viaceré v jednej triede. Aj baby boom je teraz s nimi, mám asi 3 kamošky, čo majú niekoľkomesačné Sárky.
Klaudia nie je až také časté (aspoň v mojom okolí poznám asi len 3 a aj to sú už ženy).
Sára je časť čižmy. Keď počujem to meno,tak sa mi doslova nožík vo vrecku otvára 😬
Keď už,tak Sarah.
Klaudia. Sara mi pride, ze bolo in tak v roku 2010 co je 14 rokov dozadu. Pride mi to davat in meno po funuse. Klaudia je modne neutrálne a je ich ovela menej
Ja mám síce dve mena Laura Sarah sa volá dcéra.... ale keby bolo na mne ma napri len Sarah 🙂
Oveľa viac sa mi páči meno Sára i napriek tomu,že je to aktualne dosť frekventované meno
Klaudia je krajšie
Sara je krajšie, ale veľmi používané meno.
Za mňa je Sára meno pre starú biblickú ženu, čo otehotnela v sedemdesiatke. V slovenčine je to časť čižmy a to meno je už tak príšerne otrepané, že keď počujem niekde nejakú mamu použiť tvar Sárka, je mi zle. Takže za mňa jednoznačne Klaudia.
Klaudia. Sára sa mi nepáči to meno má skoro každé dievčatko ,nehovorím že je škaredé ale ja osobne by som ho nedala .
Obe sú pekne, asi to čo sa hodí k priezvisku. Sara ku krátkemu a Klaudia k dlhému