Poznáte niekoho s menom Saliha?Hodí sa take meno na Slovensku?
Boze ludia. Ja sa uz pozastavujem nad tymi menami co tu poniektore pisete. 🤦♀️
No a ta Fathimothea kde ostala 😄
nie, ani sa mi vôbec nepáči...
Neviem, či mi pri inom mene napadlo toľko prezývok za 3 sekundy ako teraz. Hľadaj ďalej.
Mne sa to páči. Náhodou. Len netuším či take meno existuje a ci ho zapisu do rodného listu
Hľadaj iné príšerné meno
Nikdy som také meno nepočula.
Mne to príde ako dovolenková destinácia niekde v Afrike 🤷🏼♀️ Bože a čo je zle na Martine .Jane a bežných slovenských menách ? Že už toto vymýšľate ženy … Neničte deťom život menami 😩
Nie ale poznám plno podobných , ako Sahara , Dilara, Diarra a žijú normálny život na Slovensku a nikto sa im ani nesmeje ani ich nešikanuje. niesu z rómskej rodiny. Hlavne keď tie deti vyrastú do veku kedy by si z nich akože mali začať robiť srandu tak tu bude pobehovať toľko deti s takými menami všelijakými že sa nestačíte čudovať
Mne sa slovenské mená nikdy nepáčili. Možno len Alžbeta a Dorota. Kebyže mám niekedy dcéru okrem týchto dvoch mien nad žiadnym iným slovenským ani len nepremýšľam 😃
evokuje mi to ze kobliha😅
Babka mojho muzasatak vola. Ale ona zije v Bosne
@sszuzu8 existuje na balkane bezne meno
Joj ženy tak strašne chcete dať také meno aké nebude mať žiadne dieťa v škôlke,škole,na ihrisku,sídlisku proste nikde až nájdete také dementne 🤦
Ako z ciganskej osady pre psa😁ty nemas sudnost?
A priezvisko je ake?
Mne sa toto meno paci aj vyznamom- nadany, bozsky. Sama som nad nim rozmyslala, ale kvoli vela s v menach zamietla. Kludne, ak sa rodicom paci...
@angelous1991 no pre mna osobne je Jana aj Martina otrasne 😂 to uz radsej to.meno ,na ktore sa pyta autorka 😂 a to moje deti nemaju zahranicne mena ,okrem najstarsieho. Nie kazdemu sa pacia nase slovenske
@rebekamarcusko to bol príklad 😊 prvé čo mi napadlo.
@angelous1991 jasne chapem,len tiez sa mi pacia viac mena,ktore su nezvycajnejsie ako tradicne. To je asi aj autrkin pripad. Ale konkretne toto meno som este nepocula...
to je z telenovely, ze? starka to pozera, je hlucha, telka reve to na celu ulicu, stupidita telenovely a ten hluk su traumou pre vsetkych, toto skvostne arabske meno by som dietatu nedaval
Pekne meno a ked sa ti paci tak ho aj daj☺️.. mne osobne sa tiez nepacia slovenske mena.
Poznám dievča Samiru, otec arabské emiráty 😁
Nepoznam. Nehodi. Nepaci sa mi ani keby bolo v zahranici