Poznáte mužov, ktorí sú nositeľmi tohto mena? Aké vlastnosti sú preňho typické? V ktorých oblastiach vyniká? Aká je charakteristika tohto mena?
Vlastnosti osoby hľadaj pod znamením zvieratníka. Nie podľa mena
Poznám 3 s takým menom, ale každý má inú povahu
Poznám jedného muža ktiry je Radoslav. Je fajn, ale neviem či sa to počíta keď je slav a nie van
Poznam 2 a musim konstatovat, ze obaja su vtipni ale aj dobre "drzky 😅😅
ak dáš dieťaťu meno Radovan, bude mať vlastnosti a povahu na základe výchovy a správania rodičov. Nie na základe mena. Poznám dvoch s týmto menom. Jeden je trápny sukničkár, ktorý si myslí, že je úžasne vtipný a keď na ženu mrkne očkom, tak tá sa roztopí. Ak nie, je to krava podľa neho.... druhý je taký bulo, hygiena je neznámy pojem, považuje sa za mimoriadne inteligentného, je však bezcitný, ide aj cez mrtvoly. Ako vidíš, nemá to nič spoločné s menom.
Mala som jedneho frajera davno, bol super, strasne mily a dobry chlapec. Ale nesadlo mi jeho pizmo😃 there I said it, to sa nedalo
Moj brat, moj najlepsi kamarat a treti Radovan je krstnym mojej staršej...a na mene nezalezi!...ak by som silou mocou hladala spolocnu crtu, tak vysoke IQ, silne argumentacne schopnosti, otvorená myseľ...ale skor to bude tym akych ludi k sebe pustim ako o mene, to je nahoda (okrem brata, tam som mala proste stastie 😅)
Ja poznám dvoch. Jeden je suknickar a druhy sa rad baví 😁 ale sranda je s oboma 😁
@indiankaindi toto je tiež somarina, ja som úplný opak mojich rodičov, lebo mám úplne inú povahu (oni sú obaja extroverti, ja introvert).
Autorka, poznám len jedného Radovana. Sedel v base 🙈. Pomohlo?
Každá osoba má svoju povahu prednosť atď ne je to podľa mena na mene vôbec v tomto smere nezáleží.
Poznam, ale jeho povaha a schopnosti aj neschopnosti ani najmenej nezavisia od mena. Bol by rovnaky aj keby sa volal Kleofas alebo Xaver.