Meno pre nášho synčeka

22. feb 2022

Aké meno by sme poradili k priezvisku Áč?
Rozmýšľala som, že by sa k tomu možno hodilo niečo dlhé, keď je priezvisko také krátke... Páči sa mi meno Hugo, ale hodí sa podľa vás Hugo Áč?

klaudiadia99
22. feb 2022

Čo tak Adrián Áč ?

anega79
22. feb 2022

Patrik

nelca84
22. feb 2022

nieco dlhé, napr. Miroslav

deti95060810
22. feb 2022

adrian, adam, daniel, ale aj hugo je ok...

sendy1977
22. feb 2022

svokra má v rodine chlapa, ktorý sa volá Ján Ač. Spolu to neznie zle, otázne je či tebe sa meno Ján páči. Podľa mňa spojenie Hugo Ač je v pohode 😉

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ariannazara
22. feb 2022

Maximilián Ač 🤪

zuzanka.zuzu
22. feb 2022

Hugo je fajn, ak ste z okr.PK tak Martinovi aj tebe gratulujem k synovi 🙂

h2
22. feb 2022

Určite dlhé. Pokojne 3-4 slabičné. Napríklad Sebastián, Samuel, Viliam, Eduard, Gabriel, Teodor, Alexander, Dominik, Vladimír, Leonard...

lucka_ke
22. feb 2022

k priezvisku sa hodí, ale mne sa Hugo veľmi nepáči, neviem si predstaviť iné verzie tohto mena, skôr by som dala niečo variabilnejšie bez mäkčeňov a dĺžňov - Andrej, Oliver, Martin, Teodor, Daniel,...

hsara99
22. feb 2022

Mala dom spolužiaka čo bol Adam Áč 🙂

huginko
22. feb 2022

Aj ja mam syna Huga... 😊Hodí sa kombinácia Hugo Ac, aj keď skôr by sa mi páčilo dlhšie meno, napr. SAMUEL...

saganka
22. feb 2022

Brad Áč 😉 just kiddin

chatte007
22. feb 2022

Mne sa k tomuto priezvisku hodia mena konciace sa na spoluhlasku, aby neboli dve samohlasky vedla seba - na konci mena a na zaciatku priezviska. Ked vyslovis Hugo Ac, tak sa to trochu zlieva, to oa. Oproti tomu napr. Teodor Ac je take zrozumitelnejsie. A trojslabicne mena sa lepsie hodia ako kratke. Vseobecne lepsie znie, ked je ku kratkemu priezvisku dlhsie meno a naopak. A meno na "A" by som ja nedavala. Niekedy zneju rovnake inicialy dobre, ale tu velmi nie podla mna.

eriksonka1234
22. feb 2022

Ja by som dala dlhšie, Sebastian, Alexander, Samuel...

asia83
22. feb 2022

Jednoznačne dlhé meno. Nech to vyznie pekne. Alexander, napríklad. Ja by som ho nedala, ale radím vám, nie sebe.

asia83
22. feb 2022

@saganka 😂

tehotna40
22. feb 2022

Poznám chlapca menom Denis Áč, ak sa ti páči Hugo, daj Hugo, hodí sa to je to pekne meno 🙂

simsalabim
22. feb 2022

Nieco dlhsie - Benjamin, Maximilian, Sebastian … z tradicnych mozno Branislav, Rastislav, Stanislav…

vler
22. feb 2022

MIloslav, alebo Slavomir, potom bude aj viac moznosti ako ho volat-MIlo Slavo Miro

karolinakr
22. feb 2022

Aladár Áč

autor
22. feb 2022

@karolinakr Toto sa mi zatiaľ páči najviac 😅, iba či bude súhlasiť muž... Ešte sa mi páči to Hugo a Alexander...

mamina1419
22. feb 2022

A otcovi dieťaťa sa aké meno páči ?

elementissa
24. feb 2022

Ja by som odporučila niečo také, že keď to vyslovíš spolu, za sebou niekoľko krát rýchlo, nezleje sa meno a priezvisko do nejakej cudnej skomoleniny toho krstného mena alebo prípadne nejakého slova. Napríklad taký Samuel Áč alebo Daniel Áč, Denis Áč a podobné mi znejú keď to poviem spolu viac krát rýchlo ako dáke trápne pubertálne prezývky. Podľa mňa je v tvojom prípade práve na mieste meno končiace na samohlasku, ktoré sa nespojí do jedného slova s priezviskom. A Hugo je super. O a A nie je ani dvojhlaska, teda to musíš výrazne foneticky oddeliť Hugo Áč. Ešte aj Bruno by bolo fajn, Mateo... Išla by som do mená, čo končí na O a nie je pridlhé. Taký Emanuel Áč znie po prvé ako názov pre dáky spotrebič alebo robota a po druhé to ani pekne nevyzerá. Dlhé mano a jednoslabikové priezvisko... Tak radšej voľ kratšie a také, čo sa ti nezleje dokopy s priezviskom

slovakboy
24. feb 2022

Prečítal som si všetky návrhy tu v diskusii a najviac sa mi páči Hugo Áč. No porozmyslaj aj o mene Zvonimír Áč. Zvono, Zvonko.

simonecka145
25. feb 2022

Michal Áč alebo Michael Áč je v pohode si myslím 🙂 ale kľudne sa hodí aj take že Markus, Timotej, David, Marek, Oskar alebo Aleš 🙂 Hugo určite nie to je jak pre psa 🙈😔😂

mirro
25. feb 2022

Dominik