Ahojte dievčatá ..,mamičky ja sa chcem poradiť a zároveň spýtať či smiem dať dcérke dve netradične mena Mia Aria..?
@pribinak myslim tým Mia Aria ..
@dianabilla00 a budeš ju volať oboma menami? Veď to je nepraktické a dlhodobo neudrzatelne.
Ale k otázke - ano, dve krstne mena su možné.
Určite smieš, nikto ti to nezakazuje.... Ale A máš na konci prvého aj na začiatku druhého mena, bude sa to splývat pri vyslovovaní, alebo niekto to ľahko skomoli na Mia Mária....
@dianabilla00 smieš
Hlavne myslí na to, že dieťa s menom žije celý život.
@barka1 no ano aj sa mi to tak páči preto sa pýtam na názor a že či sa to dá ..
Jasne ze môžeš, je to len na tebe. A mne sa paci výber tvojich mien, Aria je krásne meno ☺️
@lucia13022023 dakujem☺️
@dianabilla00 do kalendára sa povodne zapisovali tradične mena, ktore suviseli s pripomínanim svatých. Tieto moderne "patvary" (Mia je skratka od Marie) si v podstate mozes dat kamkolvek a je možné, že ich v roznych kalendaroch najdeš v ine dni.
@dianabilla00 ak sa chceš poradiť, prepáč ale budem úprimná- je to strašne, fakt strašne hlúpa kombinácia mien. Mia Aria. Miaria.
Už keď sa nechceš vzdať tých dvoch mien, tak ich radšej daj opačne- Aria Mia. Alebo Maira Mia. Mia Maira. Skus ešte porozmýšľať nad inými možnosťami, lebo to bude na cely život
Dala by som osobne radsej samostatne Aria, aj ked to teda dnes uz ziadna originalita tiez nie je, ale co na tom… ked sa ti to paci, tak daj. Ale teda takato kombinacia za mna nie.
Ale Maira! Je velmi pekne 🤩
@dianabilla00 Dcéra má spolužiačku Miu Máriu, každý ju volá len Mia/Miuška. Aria je krásne aj bez tej Mie. Podľa mňa je Mií už veeeeeľmi veľa. Dôležité je ale to, čo sa páči tebe a tvojmu mužovi 🙂
@dianabilla00 Môžeš, prečo by si nemohla? Ale mne osobne to znie, ako Mia A Ria, čiže ako dve mená pre dve rôzne osoby.
Daj si ake chces je to na tebe. Ja mam averziu na meno Mia a Mateo je ich ako húb po dazdi. Samuel a Sofia to tiez z kazdej strany. Ale samozrejme respektujem, kazdeho s takym menom.
Nakoniec z manželom sme sa rozhodli pre jedno meno lebo bolo by to komplikovane a fakt by sa použivalo iba to jedno meno Aria❤️🙂ďakujem dievčatá vám tak tiež za radi .
@dianabilla00 myslim, ze ste dobre vybrali. mne to tiez pride zbytocne, aby mal niekto dve mena, ked aj tak ho kazdy bude volat len jednym. neterka ma tiez dve mena a nikto jej inak ako prvym nepovedal ani raz.
@dianabilla00 Tak to je pekné meno.
@dianabilla00 skvelé rozhodnutie! Aria je pekne meno.
Mia je netradične? Však to je v súčasnosti jedno z najčastejších mien