Hladame meno pre dvojicky - dievcata. Jedna bude urcite Lucia, to meno mam vybrate odjakziva a druhe zatial nevieme a nechame sa inspirovat 🙂 Paci sa nam napr. Veronika, Linda, Aneta, ale kludne moze byt aj nieco ine, co sme v kalendari prehliadli. Priezvisko je slovenske, zacina na Š.
Vopred dakujem za inspiraciu.
Lucia a Diana by sa mi pacilo
Alebo aj Lucia a Lota, Lucia a Livia 😊
Lenka
Ja mám dvojičky Luciu a Lenku 😊
Lujza
Mne sa velmi paci Barborka 🙂. Ale aj ako viacere pisu moze byt aj Lenka alebo Lujza.
ja mam dvojicky a dievcatko je Lea
Lucia a Linda je velmi krasna kombinacia.👌🏻😊Ak by vas ale odradzali rovnake inicialy z nejakeho dovodu, tak Aneta. Mne by sa tam este hodila Miriam.
Danka a Janka, Lujza a Lia, Maťka a Katka, Lucka a Klara, Mia a Lia, Anna a Betka, Blanka a Beáta, Lili a Bibi
Lucia a Lívia
Lucia a Júlia sa dajú rovnako zdrobňovať - Lucka & Julka / Lucinka & Julinka / Luci & Juli
@ak_tak0202 presne to aj mňa napadlo. Nie je to prvoplánovo rovnaké prvé písmeno, ale krásne spolu ladia.
Mám Lenku a Luciu,aj ked nie dvojičky.Lepšie to zneje Lenka a Lucka.
Lidna, Aneta su dobre
Len nie obidve na L
Lucia a Barborka, majú meniny v jednom mesiaci, aspoň sa nebudú hádať.
a nerozmyslíš si to s tou Luckou? ja som Lucia a ceý život som nespokojná s menom...
Lucia a Linda sa k sebe pekne hodia (príde mi milé keď dvojičky majú rovnaké začiatočné písmená v mene).
@lucka_ke Prečo, ako sa môžem spýtať? Pre mňa je to odjakživa naj meno, nedá sa skomoliť, je medzinárodné, zvučné...
Linda
Ja sa priklanam k Veronike 🙂 je to taktiez moje meno a som s nim velmi spokojna.
ešte v detstve Lucka, Lucinka OK (alebo aj Luca 🙂 ), ale v dospelosti som všade Lucia a aspoň mne to príde také neosobné, ani zdrobnelinky sa veľmi nedajú tvoriť, max. Luci,
ale teda ak na ňom trváš tak k Lucke sa mi naj páči Julinka, to je veľmi pekné meno
Nedavaj im rovnake prve pismeno v mene. Uz dost, ze v triede a v celom zivote budu dve rovesnicky s rovnakym priezviskom a datumom narodenia, este aby vsade museli vypisovat aj cele mena, lebo ani taky podpis ako "L.Sturova" im stacit nebude, kedze ani podla toho ich nerozoznaju...
Maria
Lucka a Miška 😊
Lenka