Ahojte. Čakáme druhé dievčatko prvá sa volá Karin. Termín mám 22.9. V poslednej dobe sa mi veľmi zapáčilo meno Stela ale tá oslavuje meniny 3.10. Je to podľa vás blbosť? Potom ešte máme v zozname mená Diana, Linda aj Alexia sa mi páči nedávno bola pridaná do slovenského kalendára. Nejako sa neviem rozhodnúť. Ďakujem za rady 🙂
@sabina1864 kamarátka má Karin a Lauru
Stela alebo Linda
Nemyslim si, ze je blbost dat meno, ktore je v kalendari blizko narodenin. Mne osobne by to bolo jedno.
@sabina1864 dcéra mala birmovné meno Stela a teda je to krásne meno!
@sabina1864 dianka
@sabina1864 z nich sa mi paci Diana a Linda, Karinka Dianka znie pekne dokopy pre sestry
@sabina1864 ja som Diana a som spokojná celý život 🙂
@sabina1864 my sme dlho vahali a dali stelu chceli sme meno ktore nie je časté 😁😁😁odkedy ju mame 5r tak som zistila ze párkrát pocujeme niekde vonku ;)
Ale aj linda je pekne
Stela
Diana alebo Linda 🙂
Diana alebo Alexia
Ja mám Stelu a pre mňa je to nadherne meno .
Hlavne aj malej sa veľmi páči a vždy mi povie aká je rada , že je moja hviezdička 😃.
Z týchto sa mi ešte páči Linda
@sabina1864 mne sa pacia tieto vsetky co si vymenovala 🥰🥰🥰 mala som v zalohe, ale mam len chlapcov 😍
@sabina1864 Linda👍
@sabina1864 Diana, Linda v pohode, Alexia sa mi nepaci
Stela je krasne meno a bolo by mi uplne jedno kedy ma meniny.
Diana
@sabina1864 Ja mám medzí narodeninami a meninamj mesiac. No a čo, nikdy mi to nevadilo. Ale zase pre mňa sú meniny sviatok typu, že ideme na pizzu alebo do cukrárne. Žiadne oslavy a darčeky.
Diana a Stela 😊
Ja mám Lindu .Ani po rokoch by som jej iné meno nevybrala ,ale páči sa mi aj Stela
@sabina1864 Stella je hviezda,takže áno,ale aj Linda je pekne
Stela je krásne meno, mmm ho tiež stále odložené
@sabina1864 Ku Karin skôr Linda sa ľahšie hovorí Karin a Linda ako Karin a Stela (Diana) ale je to na vás rodičoch prípadne si pozri význam mien a knim patriace vlastnosti na najmama.sk význam mien.
@sabina1864 ja mam Dianku, je spokojna s menom. Ja osobne by som nedavala tak tesne po sebe, aj ked su na to rozne nazory, ja by som to neurobila. Stela je pekne meno, ale najdes aj krajsie urcite. Linda je tiez pekne, Alexia tiez. Ja poznam dievcatko, co sa vola len Alex.
@sabina1864 Alexia je pekne, take neokukane.
@sabina1864 mne sa osobne páči Alessandra keby mám druhu dcéru určite sa bude tak volať😄 aj Dianka je pekne
Stela sa mne osobne nepaci
Karin som chcela dať prvej dcére