Ahojte som tehotná a čakám dievčatko 😊 Vôbec sa neviem rozhodnúť aké meno jej dám.. Pre syna to nebolo až také náročné vybrať meno ako pre dievčatko 😄 V zozname mám tieto mená - Rebeka , Sára , Melisa ,Emily , Terezka , Letícia-Leti ,Karina . Najviac sa mi páči Sára no stále som si neistá🙂 Vedeli by ste mi poradiť ? Alebo pridať ešte nejaké meno ďakujem
@namejanne je to naozaj vec vkusu 🙂 ale z tvojho výberu sa mi najviac páči taktiež Sára alebo aj Terezka 🙂
Z tvojho výberu sa mi páči Rebeka
@namejanne my mame doma Emily😍nad inym meno som ani neuvazovala ked sme sa dozvedeli ze budeme mat dievcatko😀a z tych tvojich este sa mi pozdava sara a leticia alebo skratene leti😀vela stastia pri rozhodovani😉
@benimnadir Áno , to bolo prvé ktoré som chcela dať no taktiež som sa dočítala aj význam mena tak ma to trošku odradilo
@veronika_e Ďakujem ♥️
@jaja391112 Ďakujem ♥️
Asi by som vybrala meno Rebeka, ak by to malo byť z tvojho zoznamu. 🙂
mne sa z uvedenych pacia Sara a Tereza 😊
Z tvojho zoznamu je pekne Sára ale dala by som bud bez á - Sara, alebo Ptoom Sarah. Aj Emily je pekne.
Mne sa páčia Talia, Tamia, Nala, Mia...
Rebeka sa mi pacila vzdy
Naj je asi naozaj tá Sára. Nedá sa spotvoriť, ani vymyslieť na ňu nejaká divná skratka.
@namejanne melisa
Z navrhnutých mien sa mi najviac páči Sara, môj muž zase chcel pre druhé dievča Emily 😂 mne sa vždy páčilo Diana ale doma mam už Olíviu a druha bude pravdepodobne Stela
@namejanne Za mňa jednoznačne Aurora a Stella…Aj keď nie je v tvojom zozname mien😊…
všetky sú krásne, ale najviac sa mi páči "Emi" a "Leti"
Keby musim vybrat z tvojho zoznamu tak jednoznacne Melisa 🙂 ja som vzdy chcela Elu, tak ju mam 😊
Mne sa páči Terezka a Emily.
Mne sa pacia vsetky co mas vo vybere.okrem.dvich poslednych
Ja som tiež za vyššie spomenuté Auroru. Je to krásne meno a tiez som ho chcela dat, ale v nemecky hovoriacich to rackovane R a to sa mi až tak nepáči😭 Take krásne meno a tu ho tak spotvoria 🫣 Ale zit na SK, ta mame aj Auroru 😀
@zuzitko74 kým teda nežijú pri madaroch, tam sa meno sara vie rýchlo stat terčom posmechu
@namejanne rozumiem, ale nedaj sa odradiť, nemyslím, že meno určí aký bude život
Z týchto mien sa mne páči Rebeka. Inak este Sabína, Diana, Tamara
Zalezi, co sa ti paci. 🙂 Vsak kazdy ma iny vkus. Ja mam Elisu, ale priznam sa, ze sa mi paci aj moje meno celkom 😅 A ak by som mala este dievcatko, tak by sa rozhodne volala Dorotka. 🙂 Terezka je tiez krasne.