Meno pre dievčatko

namejanne
19. dec 2024

Ahojte som tehotná a čakám dievčatko 😊 Vôbec sa neviem rozhodnúť aké meno jej dám.. Pre syna to nebolo až také náročné vybrať meno ako pre dievčatko 😄 V zozname mám tieto mená - Rebeka , Sára , Melisa ,Emily , Terezka , Letícia-Leti ,Karina . Najviac sa mi páči Sára no stále som si neistá🙂 Vedeli by ste mi poradiť ? Alebo pridať ešte nejaké meno ďakujem

veronika_e
19. dec 2024

Zalezi, co sa ti paci. 🙂 Vsak kazdy ma iny vkus. Ja mam Elisu, ale priznam sa, ze sa mi paci aj moje meno celkom 😅 A ak by som mala este dievcatko, tak by sa rozhodne volala Dorotka. 🙂 Terezka je tiez krasne.

jaja391112
19. dec 2024

@namejanne je to naozaj vec vkusu 🙂 ale z tvojho výberu sa mi najviac páči taktiež Sára alebo aj Terezka 🙂

benimnadir
19. dec 2024

Z tvojho výberu sa mi páči Rebeka

michaelamiako
19. dec 2024

@namejanne my mame doma Emily😍nad inym meno som ani neuvazovala ked sme sa dozvedeli ze budeme mat dievcatko😀a z tych tvojich este sa mi pozdava sara a leticia alebo skratene leti😀vela stastia pri rozhodovani😉

namejanne
autor
19. dec 2024

@benimnadir Áno , to bolo prvé ktoré som chcela dať no taktiež som sa dočítala aj význam mena tak ma to trošku odradilo

namejanne
autor
19. dec 2024

@veronika_e Ďakujem ♥️

namejanne
autor
19. dec 2024

@jaja391112 Ďakujem ♥️

ssimusska
19. dec 2024

@namejanne úprimne neveim ako ti môže pomôcť, keď ti cudzie ženy povedia čo sa im páči. Mne osobne sa nepáči ani jedno a nedala by som také svojej dcére. 😄

roomaa
19. dec 2024

Asi by som vybrala meno Rebeka, ak by to malo byť z tvojho zoznamu. 🙂

namejanne
autor
19. dec 2024

@ssimusska Trošku ma povzbudia 😄 To je v poriadku 😀😀A vám sa aké páči meno pre dievča?

denden77
19. dec 2024

mne sa z uvedenych pacia Sara a Tereza 😊

baluinka
19. dec 2024

@namejanne my máme doma Sáru,takže samozrejme dávam hlas tomu menu 😁 druhá sa nám narodí o cca týždeň a bude to pravdepodobne Gréta 🙂

lucia13022023
19. dec 2024

Z tvojho zoznamu je pekne Sára ale dala by som bud bez á - Sara, alebo Ptoom Sarah. Aj Emily je pekne.
Mne sa páčia Talia, Tamia, Nala, Mia...

ivik4
19. dec 2024

Rebeka sa mi pacila vzdy

zuzitko74
19. dec 2024

Naj je asi naozaj tá Sára. Nedá sa spotvoriť, ani vymyslieť na ňu nejaká divná skratka.

vieronika14
19. dec 2024

@namejanne melisa

anna_2012
19. dec 2024

Z navrhnutých mien sa mi najviac páči Sara, môj muž zase chcel pre druhé dievča Emily 😂 mne sa vždy páčilo Diana ale doma mam už Olíviu a druha bude pravdepodobne Stela

nikoletta1712
19. dec 2024

@namejanne Za mňa jednoznačne Aurora a Stella…Aj keď nie je v tvojom zozname mien😊…

opuska
19. dec 2024

@zuzitko74 to je pravda, Sare nedokazes ani povedat skaredo 😅 to moze byt celkom vyhoda, decka vedia byt krute a robia si posmesky z cohokolvek.

lucka_ke
19. dec 2024

všetky sú krásne, ale najviac sa mi páči "Emi" a "Leti"

evcagabi
19. dec 2024

Keby musim vybrat z tvojho zoznamu tak jednoznacne Melisa 🙂 ja som vzdy chcela Elu, tak ju mam 😊

hyta
19. dec 2024

Mne sa páči Terezka a Emily.

lenrol001
19. dec 2024

@namejanne
Agáta a Izabela

ysseba
19. dec 2024

@namejanne z tvojho zoznamu sa mi najviac paci Karin (ale bez A na konci). A vobec sa mi nepaci Letícia 😖

terezkaarthuramax
19. dec 2024

Mne sa pacia vsetky co mas vo vybere.okrem.dvich poslednych

svetlonos
19. dec 2024

Ja som tiež za vyššie spomenuté Auroru. Je to krásne meno a tiez som ho chcela dat, ale v nemecky hovoriacich to rackovane R a to sa mi až tak nepáči😭 Take krásne meno a tu ho tak spotvoria 🫣 Ale zit na SK, ta mame aj Auroru 😀

diaszoky
19. dec 2024

@namejanne ja som sa
Rozhodovala rak aby meno nemal nik z rodiny ani blizkom okoli a aby pasovalo k priezvisku. Najviac ma zaujalo Leticia

marhulka13
19. dec 2024

@zuzitko74 kým teda nežijú pri madaroch, tam sa meno sara vie rýchlo stat terčom posmechu

benimnadir
19. dec 2024

@namejanne rozumiem, ale nedaj sa odradiť, nemyslím, že meno určí aký bude život

kvadrinkaaa
19. dec 2024

Z týchto mien sa mne páči Rebeka. Inak este Sabína, Diana, Tamara