Baby nevieme sa rozhodnúť
Vo finále nám ostali 3 mená a to sú
Ela, Nela a Naďa
Ja by som najviac chcela Elu túžim po nej odjakživa ale momentálne sa mi dosť začala páčiť aj Nela no a Naďa je pekné ale také že keď už ani Ela ani Nela
Ďakujem za rady
Ela
Za mňa Nela
Urcite Nela
Poznám len 1 Elu, má 10 rokov. Moja krstná je Elena celý život ju volajú Ela, dá sa aj tak. Bude vo svojej vekovej kategórii výnimočná 🙂
Nela alebo Naďa
Keby som cely život tuzila mať Elu , tak mám Elu a bolo by mi jedno , keby sa aj každé druhé dievčatko tak volalo .
Všade je plno dievčat menom Ela a Nela.. z ponuky by som vybrala Nada
@anonym_kaa jasne že niekomu to vadi , ale väčšinou to vzniká primitívnym reakciami okolia typu : Ela , to fakt , tak sa vola susedov pes . Ela , veď to je každé druhé dievčatko , nevieš vymyslieť niečo menej frekventované ? Ela , to je skratka Eleny a podobne …
Len pre doplnenie , nemám Elu 😀 , len to tak proste je pri viac používaných menách .
Mam Naďu, uz skoro 18 rocnu. S menom je spokojna aj dcera. Za cely cas som stretla len 2 dalsie, z toho jedna bola srbka. Kebyze mam druhu dceru, bola by soňa.
@alchemilkazltozelena úplne súhlasím.
Ela
Paci sa mi Nela ( ma meniny niekedy v januari) ale Nada je paradne meno,krasne,za mna☺️...i ked ma meniny 23.12. ,staale na to pred tymi vianocami zabudam a kamoske Naďke gratulujem neskoro😵💫...to len tak trosku z tej praktickej stranky😄tak trosku na odlahcenie...urcite sa rozhodni srdcom,tak ako to citis.drzim päste🌷
My mame tiež naďku , najskôr som chcela iné, ale už by som nemenila 😊
Mne sa páči Naďa 😉