Meno pre dievča

veraaq
12. nov 2024

Baby raďte😂Máme doma s mužom dilemu ake meno zvoliť pre našu malú🤷🏻‍♀️každé meno ma niečo do seba a nevieme sa rozhodnúť 😂
Valentína-tie ktoré majú akú používate prezývku?
Vivien,Timea

hylary
12. nov 2024

@veraaq jednoznačne Vivien z týchto

kavasmliekom
12. nov 2024

@veraaq načo prezývku? Valentína je pekné, tak ako je.

babababka
12. nov 2024

Pre mňa z tých, Valentínka.

thirstymonk
12. nov 2024

Timea už je 20 rokov mimo mody :D Všetky milenialky su na striedačku nikoly a timei (timeje, či jak sa to skloňuje :D ). Ale nie je to vôbec škarede meno.
My sme dávali meno aj podľa toho, čo znamená. Napríklad Natália znamená "deň narodenia" (Natum - narodenie). Ráchel znamená ovečka. Atď... môžte si aj tým pomôcť.
Napríklad mne sa veľmi páčilo meno Richard pre chlapca, ale znamená to "Tvrdý muž". Tak sme to vylúčili :D

macik9999
12. nov 2024

@veraaq my máme Timeu a iné meno si pre ňu ani nevieme predstaviť.

januska12323
12. nov 2024

Prezývka je prezývka nie skratka mena, môžete ju volať ako chcete.

btus
12. nov 2024

sesternica ja Valentína, voláme ju Vala alebo Valika ale aj Valentínka 🙂

panizima
12. nov 2024

@veraaq Vivien

katica06
12. nov 2024

@thirstymonk po ozaj? Poznám ich cez desať a žiadna nie je milénialka, ale po 40ke 50 ke
@veraaq za mňa Valentína

oliviakatka
12. nov 2024

Mám vo výbere: ❤️
Olívia
Dária
Leona
Leontína
Valentína vypadla práve kvôli 'Valike' a podobným. Už spolužiačku Valeriu volali Vaľa, pritom také krásne meno ☺️

adik64
12. nov 2024

Valentinu volame Valentinka, Tina, Tinka 🙂

gladiola25
12. nov 2024

Tamia, Olívia

thirstymonk
12. nov 2024

@katica06 No ako žije Pán, ja nepoznám nikolu, ktorá by mala viac jak 40. Ani Timeu :D Jedine tak nicol kidman :D

vanilkovazmrzka
12. nov 2024

Valentina alebo timea

estellas
12. nov 2024

Valentína je krásne meno ja by som tam žiadne prezývky nedávala možno skrátené Tinka. Skrátka Valika sa mi nepáči

rorino
12. nov 2024

@veraaq Valentínka je z nich najkrajsie

rorino
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
talia16
12. nov 2024

Mne sa z týchto najviac páči Vivien, ikeď sa priznám mám vo svojom zozname meno Valentína, pretože to je krásne romantické meno, ale tie prezývky…ani jedna sa mi nepáči a nedokázala by som to počuť, keby niekto volal na moje dievča Valika, Valina, Valča…ani Tina sa mi osobne nepáči 🙈

petradenis
12. nov 2024

Naša bude Vivien (v skrátenej verzii Vivi) ,v preklade živá a hodí sa na ňu meno jednak už teraz ako je v brušku,jednak aj to bude naše dúhové dievčatko. Tento mesiac mám termín,už len čakáme kedy sa to rozbehne

hanaxxx
13. nov 2024

Poznam dve Valentiny , obom skracuju meno na Vali.

hanaxxx
13. nov 2024

Mne by ani nenapadlo skratit Valentinu na Tina. Valentina je krasne meno, Vali sa mi zda mile ale Tina, to je uz uplne ine meno.

mmooly
13. nov 2024

Tímea nie... ale Valentína áno, aj by som jej tak hovorila.. žiadnu skratku

veraaq
autor
14. nov 2024

@petradenis aj my sme sa nakoniec rozhodli pre Vivien❤️držím palčeky mňa to čaká na začiatku januára😍

petradenis
14. nov 2024

@veraaq ďakujem krásne,už každým dňom by to mohlo prísť,posledné týždne sú najdlhšie asi 🙈. Tiež držím palce 🙂