Baby raďte😂Máme doma s mužom dilemu ake meno zvoliť pre našu malú🤷🏻♀️každé meno ma niečo do seba a nevieme sa rozhodnúť 😂
Valentína-tie ktoré majú akú používate prezývku?
Vivien,Timea
@veraaq načo prezývku? Valentína je pekné, tak ako je.
Pre mňa z tých, Valentínka.
Timea už je 20 rokov mimo mody :D Všetky milenialky su na striedačku nikoly a timei (timeje, či jak sa to skloňuje :D ). Ale nie je to vôbec škarede meno.
My sme dávali meno aj podľa toho, čo znamená. Napríklad Natália znamená "deň narodenia" (Natum - narodenie). Ráchel znamená ovečka. Atď... môžte si aj tým pomôcť.
Napríklad mne sa veľmi páčilo meno Richard pre chlapca, ale znamená to "Tvrdý muž". Tak sme to vylúčili :D
Prezývka je prezývka nie skratka mena, môžete ju volať ako chcete.
sesternica ja Valentína, voláme ju Vala alebo Valika ale aj Valentínka 🙂
@thirstymonk po ozaj? Poznám ich cez desať a žiadna nie je milénialka, ale po 40ke 50 ke
@veraaq za mňa Valentína
Mám vo výbere: ❤️
Olívia
Dária
Leona
Leontína
Valentína vypadla práve kvôli 'Valike' a podobným. Už spolužiačku Valeriu volali Vaľa, pritom také krásne meno ☺️
Valentinu volame Valentinka, Tina, Tinka 🙂
Tamia, Olívia
@katica06 No ako žije Pán, ja nepoznám nikolu, ktorá by mala viac jak 40. Ani Timeu :D Jedine tak nicol kidman :D
Valentina alebo timea
Valentína je krásne meno ja by som tam žiadne prezývky nedávala možno skrátené Tinka. Skrátka Valika sa mi nepáči
Mne sa z týchto najviac páči Vivien, ikeď sa priznám mám vo svojom zozname meno Valentína, pretože to je krásne romantické meno, ale tie prezývky…ani jedna sa mi nepáči a nedokázala by som to počuť, keby niekto volal na moje dievča Valika, Valina, Valča…ani Tina sa mi osobne nepáči 🙈
Naša bude Vivien (v skrátenej verzii Vivi) ,v preklade živá a hodí sa na ňu meno jednak už teraz ako je v brušku,jednak aj to bude naše dúhové dievčatko. Tento mesiac mám termín,už len čakáme kedy sa to rozbehne
Poznam dve Valentiny , obom skracuju meno na Vali.
Mne by ani nenapadlo skratit Valentinu na Tina. Valentina je krasne meno, Vali sa mi zda mile ale Tina, to je uz uplne ine meno.
Tímea nie... ale Valentína áno, aj by som jej tak hovorila.. žiadnu skratku
@petradenis aj my sme sa nakoniec rozhodli pre Vivien❤️držím palčeky mňa to čaká na začiatku januára😍
@veraaq ďakujem krásne,už každým dňom by to mohlo prísť,posledné týždne sú najdlhšie asi 🙈. Tiež držím palce 🙂
@veraaq jednoznačne Vivien z týchto