Prosim Vas poradte alebo ake mena sa pačia Vam? dievčenske?
nie priliš otrepane..ako sofia alebo eliška :D
Myslela som si že to bude chlapec takže dosť ma v polke tehotenstva prekvapila gyn že nakoniec je to dievča a vobec nemam šajnu ake meno pre dievčatko..
Za mňa Miriam a Greta
Keby mam dcéru vola sa bud Tamia, Malia alebo Zoe. Nepáčia sa mi klasické mena ale zas niesom za extrémy 🤣
Regíina, Agáta,, Alica, Paulína (alebo Paula), Milica, Viola, Valéria..Ľudnila je toho veľa čo nie je otrepané a mohlo by sa vám páčiť...
Nikola, alebo Vikinka
Ja navrhujem Janu, nemat v rodine xy Janiek z 80-tych rokov, nasa by bola Jana. Ziadnu spoluziacku s tymto menom obe deti nemali v skolke ani v skole.
Marina Sabína Greta Terézia Elena Lucia
Sára
Mila,Milena,Marlene,
Mne osobne sa pacia aj "klasicke mena" ako Katka, Anna, Michaela,Marína a presne aj Janka...
A z modernejsich som sa v poslednom case stretla s velmi zaujimavymi menami Tea a Priya. 🙂
Brunhilda
Anetka teší ma😂
Júlia, Valéria, Vanda, Emily, Viola, Miriam, Marianna, Paulína...
Karolína, Paulína.
Lydia, Stella, Radka, Hermina, Sona
Mne sa veľmi veľmi páči Laura 😍
Mne sa páči Adela, Zoja, Nina, Alica a manžel je za Dianu. Dúfam že čakáme chlapca😀 tam sme sa zhodli hneď😊
Marína, Karolína
ja som mala mať chlapca, tiez nakoniec bolo dievca... mna to ale skor potesilo, lebo ja ako fanynka harryho pottera som vzdy vedela, ze ked sa mi jedneho dna narodi dievcatko bude sa volat Ema ako Emma Watson. Inak mne sa pacilo aj Sara ale to uz je take otrepane... mozno Ela- Eliska, ale to pises tiez ze nie... Mne by sa to k Eme hodilo:D Ale Ema je super , jednoduche, internacionalne (my zijeme mimo SK) a tak:D
este ma napadla Julia, Nina, Tereza, Natalia , Anna
Simona a Lea
My mame Šarlotu a druha moznost bola Izabela 🙂
Agátka, Malvínka, Juditkam, Editka, Grétka. Keby sme mali teraz dcéru, bola by Nataša. K nášmu zahraničnému priezvisku bez -ová by to bolo super meno. Pre dvojčatá dievčatá sme mali nachystanú kombináciu Nina a Nataša, ale narodili sa chlapci.
Ja mam doma oliviu.... A je jediná v celej škôlke
Izabela, Mirabela 🙂
My máme Alicu, druhá bude Marína. Ešte sa mi páčili Matilda a Patrícia ale tie u muža neprešli 😁
mne sa velmi paci napr. vanesa, tamara, sona, liana, miriam...akoze vedela by som pokracovat 😄