Ahojte maminky. Muž vybral meno Melissa alebo Melanie. Prosím, poraďte ktoré je lepšie?
Meliska ))))
ani jedno...😉
Ani jedno obe su otrasne😁
@deti95060810 Ja som sa nepýtala na Váš názor. 🤦
@guliver19 načo to komentujete keď sa vám ani jedno nepáči nechápem a ešte napísať ze je to otrasne.... Za mňa melissa 🙂
Ktore sa tebe najviac paci ?
Melissa 🙂
@lenicka777 Ďakujem za odpoveď, vidno, že ste jedna z mála pochopili otázku. 😆 Čakala som také reakcie, ale nezaujíma ma to, komentujú odveci a mimo otázku moju.. 🤦
@sandrika1986 Mne skôr tá Melanie, mužovi zas Melissa. 🙈
@mendynka a vy sa iu ktorému viac prikláňate? 🙂
@lenicka777 Za mňa radšej Melanie. 🙈 Ale radšej som sa spýtala takto verejne, lebo fakt neviem. Zatiaľ vidím, že Melissa vedie. Iné čo vymýšľal mňa nezaujalo, dievčenské meno je pre nás kríž vybrať. A mužovi sa skôr zahraničné páčia, tak som vybrala z takých lepších, páčilo za mu aj Zoe,ale to mne vôbec. 🙈
@mendynka no my sme mali taky istý problém ale s chlapčenskými menami 🙈 chvalabohu do septembra je ešte čas ale zhodli sme sa na Timotej ale tiež niektoré tie mena co muž navrhoval som sa za hlavu chytala 😇 ešte mate čas si to premyslieť my máme v rodine melissu a je to naozaj pekne meno ani sa jej nedá škaredo povedať
Melánia je podľa mňa pekné vznešené meno. Záleží aj od priezviska čo sa bude viac hodiť. U oboch sa dá oslovovať Meli. Ja osobne sa prikláňam k "neexotickým" menám. Pôsobí to na mňa komicky, navyše ak je čisto slovenske priezvisko napr. Melissa Mrkvičková.
@mendynka mne sa páčia všetky tri, záleží aj od priezviska, čo sa viac hodí, ale v podstate ci bude Melissa alebo Melanie, v skratke to bude aj tak Mel, Meli, jedine ta Zoe znie inak. V konečnom dôsledku to bude vaše milované dieťa, nech sa vola akokoľvek ♥️
@lenicka777 Chlapčeka máme Filipka a teraz Adamko, keby to bol chlapček náhodou, Timotej je tiež krásne. 😉
@mendynka a presne sme mali Timotej a Adam na výber ale ja som nechcela aby mal na vianoce aj meniny tak sme nakoniec zvolili Timoteja 🙂
@lenicka777 No to poznám, že veľa ľudí kvôli tomu nedá to meno. 🤣
@eriksonka1234 Presne tak, obidvom rovnako, ale premňa radšej tá Melanka, predsa je to viac také slovenské. 🙈 No s mužom horšie. 😆
@eriksonka1234 Ďakujem. 🌹❤️
@taskataska Práveže tá Melanie sa dá použiť aj k slovenskému menu: Melánia/Melanie. To je skoro to isté, len sme nechceli nič z dĺžňom. Teraz je veľa mien a poznám aj Dorian Novák, Liam Búzek a nikto to nerieši, už je to normálne a v škôlke je veľa takých detí.
A meno Melinda sa vám nepáči?
@mendynka Melissa 😁👌