Ahojte. Nevieme sa rozhodnúť. Ktoré by ste vybrali spomedzi:
Tereza (páči sa nám najviac ale nie je moc "tvrdé"?)
Daniela
Lenka?
Priezvisko slovenské klasické, hodí sa ku všetkým 3. Vďaka za názory, pomôže to.
Daniela, Danka. Krásne nadčasové meno
Daniela je moje obľúbené, také aj pre dievčatko, aj pre damu.
mne sa páči Tereza, krásne meno, máme v rodine
Tereza, mala som ho aj ja v užšom výbere ale odhovorili ma.
@ivuska_3 hej a prečo? :D
Daniela
@nelca84 presne, také elegantné akokeby 😁
Vsetky tri velmi velmi pekne. Za mna Daniela (Tereziek je vela a pri mene Lenka trosku prekaza ten zdrobneninovy tvar ako oficialna verzia, najma neskor pri dospelej zene)
že znie tvrdo a že Terezy sú zlé :D ale to je samozrejme hlúposť.. Ako sa blížil termín, tak som viac inklinovala k inému menu a bolo rozhodnuté 🙂
aj my máme Lenku... ale nevnímam to meno ako prekážku v dospelosti, ved to je normálne meno... ako Veronika, Dominika... aj ked sa dá volať aj Verona a Domina.. :D aj Lena :D niektoré sú aj krstné také, že Lena..
Z tychto je jednoznacne najkrajsie Daniela. Nie je velmi okukane, hodi sa dievcatku, aj dospelej zene. Potom Lenka je este celkom ok a Terezu by som vobec ja osobne nedala.
Tereza, to je pekne meno
Ja mám Lenku ❤️ celkom ojedinelé meno momentálne
ja som Daniela..a som spokojna s menom 🙂 volajú ma Daniela , Danielka..
Najviac z týchto sa mi páči Daniela potom Lenka a Tereza vôbec aleze vôbec...to už potom aspoň Terézia..
Akokoľvek sa rozhodnete, všetky tri sú krásne. Vôbec sa ti nečudujem, že sa nevieš rozhodnúť. Ani ja by som nevedela, preto ti nepomôžem 😄
Asi by som už len išla podľa sympatií ktoré sa mi s daným menami spájajú s ľuďmi. Ale ešte aj tie Terky, Danky a Lenky sú všetko zlaté osobky 🙈.
No tak nič iné ti neostáva, len porodiť tri dievčatka hahahh. Začni Lenkou 😇
Urcite Terezka, krasne meno 🙂
Terezu som aj ja chcela. Ale v mojom okoli to bolo pred 18timi rokmi mega frekventovane meno, nechcela som aby ich bolo 10 v triede. Tak sme dali Magdalenu. Je jedina vsade naokolo.
Mne osobne sa z tvojich troch mien paci Daniela.
Tereza
Za mna Tereza 😊 ak budeme mať dievčatko tak máme na zozname toto meno 😊
Daniela.
Terezka
Mne sa páčia všetky, ja som Lenka 😂 babku mam Terezku aj kamoška ma Terezku, pekne meno a Daniela sa mi páči ale len keď ju tak budeš volať, zdrobnenina sa mi nepáči 🤷♀️
@ivuska_3 haha aj mne také veci hovoria, dokonca som poznala jednu veľmi zlú osobu s týmto menom ale podarilo sa mi odosobniť.
@simona20201309 no tak to mám čo robiť 😂 ...áno všetky sú pekné. Celkovo je veľa pekných dievčenských mien 🙃
@lenka2710 hej mne sa nepáči konkrétne zrobnenina Danka. To budem vraždiť pohľadom ak tak budú hovoriť(a ak to meno dáme) :D
Tie čo ste písali o mene Tereza, vidím že to meno je buď nenávidené alebo milované :D
Tak máš o problém menej. Nedávaj Danka. 90% ju tak bude volať. Mne sa páči aj Danka. No poznám jednu Danielku a všetci ju volajú Dandy. Možno ide aj o zvyk. Ako naučí, tak bude
Všetky 3 mená pekné. Mne sa z nich najviac páči Lenka.
Jednoznačne za mňa Lenka