Ahojte viem ze každému sa páči iné meno,ale páči sa Vám meno Tánička,Táňa?Čakáme dcérku a muž chce strašne toto meno, ja som není moc s nim stotoznena.Bolo by k priezvisku Tarabekova. Ďakujem za odpovede.
Tatiana Tarabekova sa mi zdá príliš dlhé. Ja by som dala nejaké kratšie meno.
Paci sa mi Táňa Tarabeková ☺️
@petronellla87 nebude Tatiana, normálne len Táňa.
Alebo Tamia
Ahááá tak...Tak to sa mi pozdáva 🙂 Ja som myslela že len Tatiana je v kalendári 🙂
@petronellla87 nie,už je aj Táňa,Svagrinej kamoška je tak krstena len Táňa.
Asi by son trochu myslela aj na jej budúcnosť… bude musieť vysvetľovať, že nie, nie som Tatiana ale proste Táňa… no ak na to kašleš, nech si s tým dcéra už sama poradí, tak za mňa je to pekné meno, no jedine s tým, že by som osobne zostala pri plnej SK forme - Tatiana… k priezvisku sa skvele hodí 🙂
Ja som dala meno Naďa
Krásne meno, aj Tatiana aj Táňa, tiež ho máme vo výbere. Čo poznám dve Tatiany (dospelé ), každý ich volá Táňa alebo Táni. V škole má moja dcérka jednu Tatianu, v školskom klube, volajú ju Tánička.
Mne sa páči skôr Tatiana, poznala som tri, super baby všetko, volali sme ich Táni, nie Táňa, to sa mi moc nepáči. Ale však vy dajte podľa seba ako je vám milé. Je to fajn neutrálne meno, akurát ja moc nemusím mená s diakritikou.
Krásne meno, moja mama bola Tatiana aj najmladšia sestra je. Ja som chcela mať Tanju ale mam chlapca. Táňa je super
Táňa k tomu pasuje😉
Ďakujem všetkým
Mne sa páči.
My máme Tatianku doma, ale nevoláme ju Táňa ani Tánička. Sú to dve rozličné mená, sú ako zvlášť v kalendári. To len pre upresnenie.
ja som tatiana a svoje meno mám celý život veľmi rada. 99% ľudí ma volá táni, táňa. nedávno táňa pribudla aj v kalendári. podľa mňa sa u vás hodí aj k menu. my máme priezvisko na D a staršia dcéra má aj meno na D a znie to dobre 🙂
mne sa páčia aj Tanja, Nadja,
Veľmi pekné meno, hodí sa k priezvisku 🙂
Tatiana je krásne meno
Áno,v skrátenom tvare ...Táňa 👍
Juj ❤️ ja som Tatiana, teda skratene ma volaju Tana... za slobodna som mala dlhe priezvisko na T, a pre mna to bola krasna kombinacia... ja svoje meno milujem, nechcele by som ine, nie je tuctove, ziadnu inu Tatianu ani nepoznam a ma pre mna osobitne caro... takze za mna, milionkrat ano!
Hmmm.. Tánička vanička Táňa vaňa.. 🛁 a tiež ten klasický starý slovenský čokoládový dezert
@taga áno oslavujú obe 1.2.
Podľa mňa by meno Táňa znelo nádherné tak princeznovisky keby ste jej dali vaše priezvisko bez ová. Táňa Tarabek
Mne sa páči a nieje časte takže +
Mne sa velmi paci! Tiez sme zvazovali, je to mile, hrave meno, nie je okukane.
Za mna nie uz len preto lebo priezvisko je tiez na T, ked uz tak skor Tatiana akebo Tereza sa mi hodi viac ale ved je to na tebe mi na koni nebudeme tvoje dieta oslovovat😊