Pomôžte mi vybrať meno pre chlapčeka... Priezvisko Kyzúr... Mena ako Teodor, Tobias... Ktoré by sa hodilo?
Teo mi viac ladi🙂
Tobias 🙂
Aj mne sa páči viac Teodor... Kľudne môžte navrhnúť aj iné mená k tomu priezvisku...
@m_k nejaky velky rozdiel medzi nimi nevidim, ale teodor je v preklade bozi dar. Zice ak ste ateisti, tak za mna by som v takom pripade nedala, ale rozhodnutie je na vas…
asi Tobias, neobsahuje R, ktore mate aj v priezvisku. ale ja by som volila este maksie meno k tomu priezvisku /mame podobne/ nieco na M alebo L... Matej, Matias , Lukáš, Lucas,
@m_k Teodor určite🥰❤️ aj my sme mali toto meno vybraté, ale z chlapca sa vykľulo dievčatko😀
Teodor
TobiÁŠ 💜
@m_k jednoznačne Tobias, jedného mám doma a pre mňa jedno z dvoch najkrajších chlapčenských mien vôbec
Teodor 💙
My máme Teodora. A jeho povahe mu to pasuje ako uliate
@petricka22 áno.. Meno známena boží dar... Preto sa mi čieš páči
@m_k Tobias 😊
Iba Teo. Nie Teodor. Tobiasov je vsade az az...
@valeriakadarova aj vám povedali že bude chlapček a potom bolo dievčatko? Lebo manžel si myslí že aj nám by sa to mohlo stať 😀
@m_k No, ja čo som v skupine s mojim krpcom, tam sa to Teodormi priam hemží. Samý Teo. Teo, Max, Alex...to je hit dnešných dní. To meno teraz nebudeš tak vnímať, ale keď nastane škôlka, tak ver, že Teov bude viac. K priezvisku sa mi hodí viac Tobias alebo aj Tobiáš. Volali by ste ho Tobi.
@m_k Teo
@m_k áno😀 do 19tt sme boli v tom, že to bude chlapček, ale je pravda, že stále mi doktorka povedala tak, že vyzerá to byť chlapec. No a nakoniec to bola baba a v 20tt to potvrdili na morfologickom sone, tam krásne roztiahla nohy, ešte mi aj fotku spravila lekárka, aby som tomu uverila😀
@valeriakadarova no super 😀 mne hovorili do 22 týždňa že bude dievčatko...V 26 týždni zistili že je to chlapček ...ja aj tak tomu nerozumiem však chlapček ma guľky že to tam nevideli 😄
@m_k no vidíš, možno sa ešte do pôrodu zmení späť na dievčatko😀
Teodor