Ahojte zienky. Zaujimaju ma vase tipy na meno pre chlapceka. Priezvisko (Michalcik- Polacek).
Tadeáš 🙂
martin, marek, pavol
Patrik 🙂
Peter alebo Adam🙂
@pupavka345 mne hneď napadlo Roman, ale neviem prečo žiadneho nepoznám 🤔
@pupavka345 Tadeáš je super ako tu niekto už písal. Mne by sa hodilo aj Oliver alebo Vladimír
Mne sa paci Zdenko
@pupavka345 Peter 🙂
@pupavka345 cyril, pavol
Chudacik ani na jednom priezvisku ste sa nezhodli a ani na mene nie .. 😢
A bude mať teda oba tieto priezviska ?
Niečo krátke, keď také dlhé priezviská.Keď bude vypisovať tlačivá počas celého života, aby nemal stále problém 😉
Daniel, Adam, Matej
Vec dajte mu aj dve mena, ked uz ma dve priezviska, chudak 🤦♀️
Michal by bolo super.
A ktoré priezvisko teda? Dieťa nemôže mat dve priezviska pokial viem...
@cyberk chudacik?
Mile zienky, ina otazka bola polozena, preto nesudte, nerieste co vam netreba. A myslite ze je Ok nazvat dietatko chudacik? To je potom jedine vase dietatko. Dakujem.
@pupavka345 Robert Norbert (Robo, Noro)
@jjanulienka možno nie je ešte autorka rozhodnutá, či sa v budúcnosti vydá alebo nie a je už tehotná? 🙂
@pupavka345
@panelacikova 🙂👍
@pupavka345 v podstate obidve priezviská sú také príjemné, bežné, že sa k nim hodí prakticky akékoľvek "normálne" - cháp bežné meno používané u nás. čiže nie nejaké prevzaté novotinky 🙂 Aj Juraj, Marek, Martin, Matej, Richard...
Adam, Juraj, Peter
@pupavka345 Michala by som nedávala, ako píše prvá 😀 Lebo ak bude Michalčík, tak koniec.... 😀
Mne sa k tym priezviskám hodí meno RICHARD. 🙂 Michalcik aj Polacek sú také "jemne" priezvisk. Richard Michalcik alebo Richard Polacek, čiže ani v dospelosti nebude znieť detsky. 🙂
Šimon
@pupavka345 ja mam Lukáša..podla mna by sa hodilo..ale aj Peter,Jan,Adam.
Adam
@pupavka345 Prvé čo mi napadlo je meno Michal 😊