Poraďte, aké meno by ste dali chlapčekovi ku priezvisku Ivan, resp.aké sa vám najviac páči. Meno: Adrián, Alex, Andreas, Elias, René, Mário alebo Nikolas 😉? Ďakujem
@julianaa28 andreas
@julianaa28 k slovenskemu priezvisku aj nieco slovenske 🙂 adrian je krasne meno
Adrian Ivan urcite nie, neznie to podla mna dobre...z uvedenych sa mi najviac hodi k priezvisku Mario...😊
Budem odveci, len som si spomenula na moju matikarku, čo často spomínala, ako mala žiaka menom Ivan Ivan 🙈
Viktor
ak to musí byť z tohto zoznamu tak Elias....
inak aj ten Viktor je lepší ako všetky ostatné čo si napísala... 😉
@julianaa28 René
Adrian sa mi paci, ale nehodi sa podla mna k priezvisku Ivan
Adrián 🙂
@julianaa28 Alex 🙂
Mário je pekne...ale všetci ho budú volať Majo. Ak.si.s tým.ok...fajn.
René Ivan znie super, a aspoň nebudú pochybnosti ktoré je priezvisko (priezvisko René sa podľa mňa na SK nevyskytuje).
Ostatne mi nezneju spolu dobre.
@julianaa28 v detstve som na rodinnej dovolenke spoznala chlapca, volal sa Andreas Imrich. To je dost podobne s Andreas Ivan. Paradoxne, mal brata Mária😆. Za mna Elias, Eli.
@julianaa28 Z tych co si dala mne najviac pasuje Nikolas, ale ani jedno meno sa mi velmi nepaci... ale to som ja. Ak sa tebe pacia, tak smelo do toho.
Kedze priezvisko je velmi kratke, volila by som dlhe meno, aby sa to proporcne vyrovnalo.... aspon 3 slabicne. A urcite nie kratke meno, ktore ma vela samohlasok a to su vsetky take ktore si ty vybrala.
Mozno namiesto Alex by som volila Alexander.
@andreatytler aj mňa napadol Alexander.
@julianaa28 z tých čo si uviedla, mi najviac pasuje René, prípadne ešte Nikolas
Nikolas Ivan.
Nikolas. Ale mne sa strasne vzdy pacil Filip (len na inspiraciu).
@julianaa28 Alex
Alexander Ivan
Adrian urcite nie, lebo je to -an -an a to uz nikto nebude vediet, co je akoze meno a co priezvisko. (Inak, fakt je blbe mat priezvisko, ktore existuje ako krstne meno, v administrative som sa s tym velakrat stretla... A niektori nahadzuju prve meno a druhe prizevisko, ini naopak, najprv priezvisko, potom meno a je to mega mätúce, hlavne, ked mas tomu cloveku zavolat :D nevies, ako ho vlastne oslovit). Takze v takom pripade by som dala nieco, kde bude viac menej jasne, co je krstne meno. Napriklad Andreas, Nikolas. Alebo aj René
@julianaa28 inak mne sa páčilo aj Maximilián Ivan. Dobre to znie (podľa mňa) a je dosť jasné čo z toho je krstné meno.
hodi sa mi len Mário k tomu priezvisku
@julianaa28 adrian
Pripadne René