Meno pre chlapčeka - Adrián, Alex, Andreas, Elias, René, Mário alebo Nikolas

julianaa28
14. jún 2021

Poraďte, aké meno by ste dali chlapčekovi ku priezvisku Ivan, resp.aké sa vám najviac páči. Meno: Adrián, Alex, Andreas, Elias, René, Mário alebo Nikolas 😉? Ďakujem

mareka49
14. jún 2021

@julianaa28 adrian
Pripadne René

lulubinka
14. jún 2021

@julianaa28 andreas

dada13288
14. jún 2021

@julianaa28 k slovenskemu priezvisku aj nieco slovenske 🙂 adrian je krasne meno

kayyaa
14. jún 2021

Adrian Ivan urcite nie, neznie to podla mna dobre...z uvedenych sa mi najviac hodi k priezvisku Mario...😊

s_a
14. jún 2021

Budem odveci, len som si spomenula na moju matikarku, čo často spomínala, ako mala žiaka menom Ivan Ivan 🙈

dadka_bb
14. jún 2021

Viktor

deti95060810
14. jún 2021

ak to musí byť z tohto zoznamu tak Elias....
inak aj ten Viktor je lepší ako všetky ostatné čo si napísala... 😉

zanetakovacsova
14. jún 2021

@julianaa28 René

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lius
14. jún 2021

Adrian sa mi paci, ale nehodi sa podla mna k priezvisku Ivan

mimusa_25
14. jún 2021

Adrián 🙂

summersunny94
14. jún 2021

@julianaa28 Alex 🙂

ckatka
14. jún 2021

Mário je pekne...ale všetci ho budú volať Majo. Ak.si.s tým.ok...fajn.
René Ivan znie super, a aspoň nebudú pochybnosti ktoré je priezvisko (priezvisko René sa podľa mňa na SK nevyskytuje).
Ostatne mi nezneju spolu dobre.

maruskahurnanska
14. jún 2021

@julianaa28 v detstve som na rodinnej dovolenke spoznala chlapca, volal sa Andreas Imrich. To je dost podobne s Andreas Ivan. Paradoxne, mal brata Mária😆. Za mna Elias, Eli.

andreatytler
15. jún 2021

@julianaa28 Z tych co si dala mne najviac pasuje Nikolas, ale ani jedno meno sa mi velmi nepaci... ale to som ja. Ak sa tebe pacia, tak smelo do toho.
Kedze priezvisko je velmi kratke, volila by som dlhe meno, aby sa to proporcne vyrovnalo.... aspon 3 slabicne. A urcite nie kratke meno, ktore ma vela samohlasok a to su vsetky take ktore si ty vybrala.
Mozno namiesto Alex by som volila Alexander.

kristiii
15. jún 2021

@andreatytler aj mňa napadol Alexander.
@julianaa28 z tých čo si uviedla, mi najviac pasuje René, prípadne ešte Nikolas

martinka13
15. jún 2021

Nikolas Ivan.

number19
15. jún 2021

Nikolas. Ale mne sa strasne vzdy pacil Filip (len na inspiraciu).

felicita027
15. jún 2021
staleja
15. jún 2021

Alexander Ivan

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elementissa
19. jún 2021

Adrian urcite nie, lebo je to -an -an a to uz nikto nebude vediet, co je akoze meno a co priezvisko. (Inak, fakt je blbe mat priezvisko, ktore existuje ako krstne meno, v administrative som sa s tym velakrat stretla... A niektori nahadzuju prve meno a druhe prizevisko, ini naopak, najprv priezvisko, potom meno a je to mega mätúce, hlavne, ked mas tomu cloveku zavolat :D nevies, ako ho vlastne oslovit). Takze v takom pripade by som dala nieco, kde bude viac menej jasne, co je krstne meno. Napriklad Andreas, Nikolas. Alebo aj René

kristiii
20. jún 2021

@julianaa28 inak mne sa páčilo aj Maximilián Ivan. Dobre to znie (podľa mňa) a je dosť jasné čo z toho je krstné meno.

nttnnt
20. jún 2021

hodi sa mi len Mário k tomu priezvisku