Meno pre chlapčeka

22. nov 2023

Ahojte, rozmyslam nad menom pre mojho synceka. Paci sa mi Tibor, Teodor, Gregor. Skuste mi pomoct s vyberom, alebo aj napisat mena, ktore sa pacia vam alebo ktore nosia vasi synovia. Dakujem😊 (asi sa mi viac paci mena, kde je R😀.. napr. aj Richard, Artur)

lia2022
22. nov 2023

My máme syna s menom Peter 💙.
Z Vášho výberu sa mi najviac páči Richard a Artur.

dzulli1980
22. nov 2023

Tadeáš ❤

nikha2809
22. nov 2023

Ja mám Romanka.Paci sa mi najviac Richard z tých čo si napisala

maminazosatnika
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mili2016
22. nov 2023

My máme Miška ❤️

kvadrinkaaa
22. nov 2023

Za mna Tibor. Moj brat je Tibor, meno ma po krstnom otcovi a uz žiadneho Tibora nepoznám. Škoda takého krásneho mena, keď upadá do zabudnutia❤️ ja mam syna Juraja

hortenziaj
22. nov 2023

Tibor by som dala, teodorov (teov) je veľa, ale aj Gregor môže byť. Artur a Richard (tých je tiež veľa) by som nevybrala.
A s r kom, Adrián, Andrej napr, Patrik, Robert,

vierkainka
22. nov 2023

Artur 😍👍je prekrásne meno.Este sa mi páči Vladimír,Branislav.

sandra19860
22. nov 2023

Ja mám doma syna Patrika, páčia sa mi ešte mená Marco, Mário , Marek.

lenkakoc444
22. nov 2023

Najkrajsie muzske slovenske meno je Richard

autor
23. nov 2023

@lia2022 Peter je ocko aj brat, inak aj mne sa paci 🙂

@kvadrinkaaa manzel je Tibor, on nechce davat meno po sebe, ale mozno ho este presvedcim 😀

@hortenziaj Andreja mi manzel zatrhol, ze mu bude pripominat andreja danka🤦🏻‍♀️😂

tramtada31
23. nov 2023

Jedine pekne meno je tam Richard. Ja sa na to pozeram tak, či by som chcela, aby sa tak raz volal môj frajer/manzel a ako by som ho predstavovala svojim priatelom. Ani Teodora, ani Tibiho by som za frajera mat nechcela 🙂
a pekne meno je aj Peter, mohli ste v rodine zvolit tuto tradiciu a mat tretiu generaciu Petra. Ono je to pekne meno, dobre sa variuje. Vieš si ho upravit aj pre malého chlapca, aj pre kolegu, puberťáka, či starého otca.

nyphadora
23. nov 2023

Gregor 👍

gemina
23. nov 2023

Leonard

luciah187
23. nov 2023

Richard alebo Artur urcite ano, tie zvysne sa mi zial nepacia.

hortenziaj
23. nov 2023

To tak, muž chcel Mariana a ja som zatrhla lebo kuffa, kotleba. Ale na kazde meno sa dá skoro nájsť nejaký človek co ti ho bude znechucovat

luciah187
23. nov 2023

My mame Andreja a toto by mi teda nenapadlo. Asi netreba tolko pozerat spravy 🤦🏻‍♀️ viete kazde meno nosi niekto, kto nemusi byt zrovna cool a keby mam podla toho mena vyberat, asi nedam ziadne … 🤷🏻‍♀️

beybitko
23. nov 2023

Okrem iného mám Tibora a aj Gregora. Pre mňa krásne mená.

freepalestine
23. nov 2023

Richard a Peter su krasne mena. Na Slovensku bude dietatko Riško a Peťko a potom ak studovat/pracovat niekde do zapadnej krajine pojde, bude Ričárd alebo Pítr 😜

freepalestine
23. nov 2023

Inak, neriesila by som ci je vela deti toho mena.. ono asi daky dovod to ma, ze po Slovensku nebeha vela Hortenzii a Žigmundov. Takze byt originalny v mene nemusi byt spravny pristup.

struhanka
23. nov 2023

Gregor je nádherné meno. S R znie dobre aj Ondrej.

nikiki29
23. nov 2023

Aj sa ti páči meno s R ja by som by vybrala niečo, kde to R bude znieť aj v zdrobnenine. Lebo z Teodora ti pravdepodobne zostane len Teo… Richard je super, aj Gregor, Artur…

alexka89
23. nov 2023

@hortenziaj 🤦
Radšej ani nepíš názor ak máš vypustiť takú hlúposť

kava1812
23. nov 2023

Richard je krasne meno, ked som bola tehotna a nevedela som este ci to bude dievcatko alebo chlapcek, Richard bola u nas jasna volba, nad inym chlapcenskym menom sme ani neuvazovali. Ale mam dve baby😂 a tiez sa mi pacia mena s R, to bola podmienka u nas 🙂 drzim palce 🙂

autor
23. nov 2023

@tramtada31 moj manzel je Tibor, nevidim na tom mene nic skarede, normalne som ho predstavila rodicom aj priatelom. A aj keby sa volal Dezider ci Gaspar, tak nevidim problem, preco by som ho nechcela za frajera/manzela len kvoli menu😀

autor
23. nov 2023

@freepalestine peter nie, stacia nam v rodine dvaja 😀a nepaci sa mi zdrobnenina Petko.

autor
23. nov 2023

Este sa mi celkom paci aj Filip, aj ked tam nie je R 🙂

tramtada31
23. nov 2023

Ja zvyknem pouzivat zdrobneniny. A pri frajeroch Lukáš, Andrej sa mi motal jazyk, pri Tiborovi by sa mi motal tiež. Richarda vieš variovat na Rišo, Riki, Rikino a to je celkom take frajerské 🙂

autor
23. nov 2023

@tramtada31 manzela volaju doma tibi. Mne sa zdrobneninx velmi nepacia.

hortenziaj
23. nov 2023

@alexka89 napísala so niečo zlé? Alebo urážajúce? Kde a co prosím? Nezdá sa mi