Ahojte, rozmyslam nad menom pre mojho synceka. Paci sa mi Tibor, Teodor, Gregor. Skuste mi pomoct s vyberom, alebo aj napisat mena, ktore sa pacia vam alebo ktore nosia vasi synovia. Dakujem😊 (asi sa mi viac paci mena, kde je R😀.. napr. aj Richard, Artur)
Tadeáš ❤
Ja mám Romanka.Paci sa mi najviac Richard z tých čo si napisala
My máme Miška ❤️
Za mna Tibor. Moj brat je Tibor, meno ma po krstnom otcovi a uz žiadneho Tibora nepoznám. Škoda takého krásneho mena, keď upadá do zabudnutia❤️ ja mam syna Juraja
Tibor by som dala, teodorov (teov) je veľa, ale aj Gregor môže byť. Artur a Richard (tých je tiež veľa) by som nevybrala.
A s r kom, Adrián, Andrej napr, Patrik, Robert,
Artur 😍👍je prekrásne meno.Este sa mi páči Vladimír,Branislav.
Ja mám doma syna Patrika, páčia sa mi ešte mená Marco, Mário , Marek.
Najkrajsie muzske slovenske meno je Richard
@lia2022 Peter je ocko aj brat, inak aj mne sa paci 🙂
@kvadrinkaaa manzel je Tibor, on nechce davat meno po sebe, ale mozno ho este presvedcim 😀
@hortenziaj Andreja mi manzel zatrhol, ze mu bude pripominat andreja danka🤦🏻♀️😂
Jedine pekne meno je tam Richard. Ja sa na to pozeram tak, či by som chcela, aby sa tak raz volal môj frajer/manzel a ako by som ho predstavovala svojim priatelom. Ani Teodora, ani Tibiho by som za frajera mat nechcela 🙂
a pekne meno je aj Peter, mohli ste v rodine zvolit tuto tradiciu a mat tretiu generaciu Petra. Ono je to pekne meno, dobre sa variuje. Vieš si ho upravit aj pre malého chlapca, aj pre kolegu, puberťáka, či starého otca.
Gregor 👍
Leonard
Richard alebo Artur urcite ano, tie zvysne sa mi zial nepacia.
To tak, muž chcel Mariana a ja som zatrhla lebo kuffa, kotleba. Ale na kazde meno sa dá skoro nájsť nejaký človek co ti ho bude znechucovat
My mame Andreja a toto by mi teda nenapadlo. Asi netreba tolko pozerat spravy 🤦🏻♀️ viete kazde meno nosi niekto, kto nemusi byt zrovna cool a keby mam podla toho mena vyberat, asi nedam ziadne … 🤷🏻♀️
Okrem iného mám Tibora a aj Gregora. Pre mňa krásne mená.
Richard a Peter su krasne mena. Na Slovensku bude dietatko Riško a Peťko a potom ak studovat/pracovat niekde do zapadnej krajine pojde, bude Ričárd alebo Pítr 😜
Inak, neriesila by som ci je vela deti toho mena.. ono asi daky dovod to ma, ze po Slovensku nebeha vela Hortenzii a Žigmundov. Takze byt originalny v mene nemusi byt spravny pristup.
Gregor je nádherné meno. S R znie dobre aj Ondrej.
Aj sa ti páči meno s R ja by som by vybrala niečo, kde to R bude znieť aj v zdrobnenine. Lebo z Teodora ti pravdepodobne zostane len Teo… Richard je super, aj Gregor, Artur…
@hortenziaj 🤦
Radšej ani nepíš názor ak máš vypustiť takú hlúposť
Richard je krasne meno, ked som bola tehotna a nevedela som este ci to bude dievcatko alebo chlapcek, Richard bola u nas jasna volba, nad inym chlapcenskym menom sme ani neuvazovali. Ale mam dve baby😂 a tiez sa mi pacia mena s R, to bola podmienka u nas 🙂 drzim palce 🙂
@tramtada31 moj manzel je Tibor, nevidim na tom mene nic skarede, normalne som ho predstavila rodicom aj priatelom. A aj keby sa volal Dezider ci Gaspar, tak nevidim problem, preco by som ho nechcela za frajera/manzela len kvoli menu😀
@freepalestine peter nie, stacia nam v rodine dvaja 😀a nepaci sa mi zdrobnenina Petko.
Este sa mi celkom paci aj Filip, aj ked tam nie je R 🙂
Ja zvyknem pouzivat zdrobneniny. A pri frajeroch Lukáš, Andrej sa mi motal jazyk, pri Tiborovi by sa mi motal tiež. Richarda vieš variovat na Rišo, Riki, Rikino a to je celkom take frajerské 🙂
@tramtada31 manzela volaju doma tibi. Mne sa zdrobneninx velmi nepacia.
@alexka89 napísala so niečo zlé? Alebo urážajúce? Kde a co prosím? Nezdá sa mi
My máme syna s menom Peter 💙.
Z Vášho výberu sa mi najviac páči Richard a Artur.