Meno pre chlapca - Zachary, Zachej alebo Elias

rachelll
7. feb 2024

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či máte skúsenosť s menami Zachary, Zachej alebo Elias? Pýtam sa preto ci sú vhodné, neprezyvaju sa, ako ich voláte a podobne.. Po prípade kedy oslavujete meniny? Ďakujem 🥰😉

anjelicek26
7. feb 2024

Elias je krasne, tu velmi caste v DE momentalne... Tiez ho zvazujeme, lebo sa neda nejako komolit... len u nas sa zhodnut na mene zhodneme asi az v porodnici, hruza des tolko ludi a kazdy chce nieco ineho 🙈

zuzitko74
7. feb 2024

Eliasa poznám, tých ostatných som na Slovensku ešte nestretla. Meniny zistíš asi len podľa medzinárodného kalendára.

rachelll
autor
7. feb 2024

@anjelicek26 ďakujem 😇

rachelll
autor
7. feb 2024

@zuzitko74 ďakujem 😇

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
7. feb 2024

Elias je pekné -aj keď nepoznám ešte nikoho

nazli24
7. feb 2024

elias, preboha to kde si vzala tie hrozne mena, ze zachej :D
elias radsej z ytchto co si vymenovala

kiki68
7. feb 2024

Elias je v Rakusku caste meno a modne. Zachary, to uz nie je tak caste.

zuzitko74
7. feb 2024

@ninka297 Budú ho volať Elias. Tak, ako sme si zvykli na varianty mien Lukáš-Lucas, Tobiáš-Tobias a iné, tak si zvykneme na Eliasa. Nedovolila by som si niekoho volať inak, než sa mi predstaví.

vkatush
7. feb 2024

Poznám Eliáša, jeho volajú normálne celým a aj Zachariáša, toho volajú Zašo.

veverickav
7. feb 2024

My sme presne chceli Zachariasa ale ked mi svagrina povedala ze : jeeeej, to je mile, to ho budu vsetko volat Zasko, tak sme si to radsej premysleli 🙈

kristiii
7. feb 2024

Zachary je krásne.

karolinakr
8. feb 2024

Zachary radšej volať Zac ( Zak) ako Zašo brr😅

kattibi
8. feb 2024

So synom chodí do škôlky Eliáš, rodičov som počula volať ho Eli alebo Eliaško. Zachary a Zachej mi príde dosť úlet. Ale to neberte do úvahy - môj ex mal prezývku Zachy. :D

lilianka28
12. feb 2024

@rachelll Máme v rodine Eliasa. Voláme ho Elias alebo len Eli. Meniny oslavuje 20.7., je to vlastne verzia mena Iľja, Eliáš.