Ahojte. Prosím poraďte meno pre chlapca. Ja by som chcela zahraničné, muž skôr slovenské. Prešli sme už asi všetky a vôbec žiadna zhoda. Mne sa paci Liam, Noel ale muž ani počuť. Prosím nejaké tipy aj keď už sme asi všetko prešli. Ďakujem 😊
Moj sa volá Simeon
Daniel - take zahranicno-slovenske
A čo tak kompromis? Lukas, Matias, Simon? 🙂
Andreas
Napíš priezvisko lebo vyberať meno bez priezviska je blbosť .
Ale ak máte slovenské priezvisko tak zahraničné meno je blbé. Napríklad Lucas Kováčik
Filip, Oliver, Erik, Damian
Hlavne aby sa hodilo z priezvisku. Nie že bude Liam Gondár 😀
Priezvisko je Hudák.
Zayn
@lucka186 alebo po našom hercovi Miško Hudák :D
Ono je velmi komicke dat zahranicne meno a mat slovenske prizvisko
Milan (aj Shakira má jedného, takže budete aj medzinárodní).
@lenuliatko84 tak ja osobne na kombinácii Lucas Hudák nič komické nevidím, podľa mňa je to v pohode
@veronika4495 no veď práveže ani to neviem lebo nič normálne zatiaľ nepovedal 😃 jemu sa páčilo Leo uz pri staršom ale to k priezvisku vôbec nejde a mne sa ani nepáči takže sama netuším ako sa bude volať
@veronika4495 ani na tom sme sa nezhodli to som chcela ja, on keď tak tak Lukáš a to som povedala ze nie a cestou do pôrodnice pri kontrakciach súhlasil aj s Lucasom 🤣🤣
@lucka186 my sme sa pre petra rozhodli na porodnej sale, neviem kolky si tt ale ak nerodis, stale je casuuuu haha.
No a vazne, Leo sa rovnako nehodi ako Lucas. Ved to meno ma normalny slovensky variant-Lukáš. Lukáš Hudák-slovenske meno aj priezvisko a mas najdene! Ak mate slovensku narodnost, naco k sk priezvisku davat meno v zahranicnom variante krajiny, s ktorou nic nemate ;)
Simon 🙂