Dievčatá poraďte mano pre chlapčeka ,máme doma Máriu, Miška a Mareka, ďakujem
@garajova01 Matej, Matúš
Matúš
@garajova01
Daniel, Jakub - teda ak mozu zacinat aj inym pismenom ako na M ;)
@garajova01 Matej
Matúš/Maroš. Alebo aj ten Matej, Martin.
@svetlonos určite môžu
@garajova01 Matúš, Michal
@garajova01 Matej, Milan
@garajova01 Ale tak ked uz su vsetci na M, tak tomu 4 to hadam neurobis 😀
@beata_k to M je taka náhoda, ja som Mária a manžel Michal, Marek sa mi veľmi páčil a to 4 fakt neviem, či vôbec dať na M, či už radšej nie 🙊
@garajova01 No tak to by ani neuvazovala nad inym, nez nad M. Budete taka M rodinka 😁
Mne sa veľmi páčia mena Michal a Daniel , čiže ja by som dala Daniela , keďže Miska už máte . Určite by som sa nedržala písmena M silou mocou .
Matúš, to je naozaj pekné meno 🙂
Všetci sme doma na D .... keď sa mal narodiť mladší syn,hľadala som meno na d.....ale z ničim som nebola stotožnená....takže mám Davidka a Miška....tak sme doma D+D+D+M....v podstate ani neviem prečo som na tom písmená,tak lipla....asi len okolie,že musíš dáť meno začínajúce sa na D,lebo čo bude iný?nechápem prečo by nemohol byť ..takto sme všetci spokojný mena im sadli ako šerbel na r.ť😉
@garajova01 mne by sa k menam hodil Jonas,ak teda meno nemusi byt na M. Ak ano, tak Martin, Matus, Maxim, Milan.
Adrián,Andrej sú teraz také netuctove. Ak na M tak Matej,Maxim by som dala
Miloslav, Miroslav, Milan 🙂 alebo ten Matej.
Inak aj spomínaný Milan je fajn, ten mi ráno neprišiel na rozum, ale sedel by vám do rodinky 🙂. Ale ja by som už šla do toho emka, je to pekné, keď je vás už teraz 5.
@garajova01
a co trebars Artur, Samuel, Tobias ci Dominik 🙂 ?
@svetlonos Dominik je krásne, ale budú ho volať Domino, Samuel, Tobias sú veľmi pekné také neutrálne
@garajova01 Matias
@garajova01
Ano, tiez som hladala mena bez blbych skratiek a prezyviek 🙂 Aj pre druhe babo aom teraz nedala uplnectake, ktore chcem. Keby tam zmenili jedu hlasku, je z toho mimozemstan 😁 Takze oaci neoaci, neprichadza do uvahy.
Ja by som sa držala tej tradície na M, čo tak Maxim?
Martin. 🙂 Bývalá kolegyňa mojej mamky má tiež doma takú situáciu, že sú všetci na M. Meno mladšiemu synovi vyberal starší brat, mal voľnú ruku, ale trval na tom, že musí byť na M, aby mu to nebolo ľúto... 🙂
@garajova01 Milan, Radovan, Branko, Miroslav
@dobromila fakt Miroslav? Stále sa smejeme, že budeme mať Mirka a normálne sa mi začína páčiť 🙈 co hovorite na Melichar a Zachej?
@garajova01 Mirko, Miro sa mi vždy páčilo a nikdy ich nebolo veľa. Melichar ani Zachej mne osobne neznejú dobre
@garajova01 mne sa Melichar celkom páči. Žiadneho nepoznám, ale fakt zaujímavé a znie dobre. Zachej naopak nie.
@garajova01 Martin, Matej 😉