Meno pre chlapca

26. jún 2022

Baby môže byt ?
Chlapec : Nataniel alebo Artur
Svokra : Ja som úplne za tradične mena mne sa takéto vôbec nepáčia
A moja mamka : Daj mu meno ake chceš ja ho aj tak budem volať fazulka a keď bude väčší tak srdiečko alebo môj zlatý pekný .. 🤷🏻‍♀️😂😂😂😂

katyav
26. jún 2022

Nerozumiem.. čo či môže byť? Ak mená, tak je to predsa tvoja vec, tvoje rozhodnutie 🤷‍♀️

viestta
26. jún 2022

Ešte by stalo za to vedieť co k tomu hovorí otec dieťaťa. Lebo babky nemaju ani hlas poradný ale on by do toho dačo povedať mohol

simona139469
26. jún 2022

No je to vaša vec, ale keď už tak Nataniel

deti95060810
26. jún 2022

ja som ako tvoja svokra... toto je na mňa moc...

060106
26. jún 2022

Mne sa osobne nepaci ani jedno. Ale ved oto vobec nejde ci sa paci svokre ci mame. Najdvolezitejsie natom je to aby sa pacilo mamine a ocinovi .😊

nwnw
26. jún 2022

No keby bolona mne tak dve mena 'Nathaniel Arthur Xxxxx'.

martinmmartin
26. jún 2022

Dievca jedine Sofia
a tym padom chlapec jedine Burgas🙂

kataina
26. jún 2022

@martinmmartin čakala som Bukurešť ☹

nikpa
26. jún 2022

Svokra už mala možnosť pomenovať si syna, takže okomentovať môže ale to je tak maximum. No a mama si zvykne na meno a bude ho normálne používať, to len teraz tára

eva233
26. jún 2022

Mne sa páčia obe ale svojmu dieťaťu by som ich nedala. 😁🤷‍♀️.... A čo teraz sa so mnou nebudeš kamarátit? 🤣... Nie... Proste svokre aj mame by som povedala bude sa volať "takto" a budeme a budete ho volať "takto" a hotovo... Komu sa nepáči ako sa oduje tak sa odduje😉👍 v prvom rade ide o to aby sa na mene zhodli rodičia a nie celá rodina 😉

euka210
26. jún 2022

Natanael mi skor pasuje, tusim je to biblicke meno.
Znamy ma maleho Artura...trochu zvlastne, ale clovek si zvykne na hocijake meno podla mna. Pokial nie je vyslovene meno fakt hrozne, tak dieta robi to meno peknym, a nie meno dieta.

zuanaxy
26. jún 2022

z tychto dvoch skor Artur ....

evita_g
26. jún 2022

@kataina Bukurešť je tiež ženského rodu 😉

mimer
26. jún 2022

Artur moje vysnivane meno bolo pred 5rokmi ale mame dceru 🙂 takze za mna Artur

ankare
26. jún 2022

Aké máte priezvisko?

ankare
26. jún 2022

Z týchto dvoch Artur.

zuzubb007
26. jún 2022

Ja som ako tvoja svokra 😉, ja na Slovensku slovenske meno mame ich dost peknych, ale kazdeho je to vec ako si pomenuje dieta, ked uz z tychto dvoch tak Artur to prve ze vobec

mijunik
26. jún 2022

No, predstava, ako Tvoja maminka ide s drobcom na ihrisko a volá naňho “fazuľka”, je dosť zaujímavá… 😂😂😂

basska_b
26. jún 2022

Reakcia nastávajúcich babičiek je úplne typická 😄 u nás sa radšej k menu nevyjadrujú a potom si na neho dajako zvykajú...
Ale k menu Nathanael som počula diskusiu tehotnej mamičky a jej kamarátky: "Nathanael, hmm, ako ho budeme volať skrátene? Nat?"

basska_b
26. jún 2022

@mijunik Ja som stretla na ihrisku chlapčeka Cypriána a babka ho volala Cypko 😄

mijunik
26. jún 2022

@basska_b 😄 to bolo v rozprávke o medovníkovej chalúpke, keď ježibaba chlácholila Janka a Marienku, keď plakali, že chcú ísť domov; hovorila im, že “pôjdete, cipky, pôjdete…” Tuná si babi posvojlila Cypriánkovo meno. 😄

ildiko36
26. jún 2022

Moj syn 4r dal meno mojmu synovi gingi🤣Vola sa Robko a kazdy ho voláme gingi.Ale keď uz mam vybrať meno tak Artur...Mne sa strasne pacil meno Pascal, je to take zriedkave..ale moj priatel s tym nesuhlasil .

riamia91
26. jún 2022

Artur.

sipopa
27. jún 2022

z tychto dvoch diez Artur asi viac a ked uz tak sa poradte s manzelom a vybavene 🙂

autor
27. jún 2022

Môjmu mužovi sa páčia obe. Ale povedal mi že si medzi nimi môžem vybrať že mi to dovolí ako kompenzáciu za tu bolesť pri pôrode 😃❤️

ildiko36
27. jún 2022

Kazda sme ti radili ake meno mozno by sme mi dali ale rozhodnutie je na tebe, daj to čo sa tebe lepšie páči čo si prvo vybrala alebo daj oboje ked pasuje k priezvisku

jaskolka
27. jún 2022

To mi pripomína ten seriál Panelák, tam sa volalo jedno dieťa Sebastian a volali ho Gargamel 😆
Ale vážne, dajte meno, ake chcete a okolie si zvykne.

autor
27. jún 2022

@jaskolka Náš prvý syn sa volá Sebastian 👌🏼😂

ankare
27. jún 2022

@ildiko36 my zase mladšieho syna Dominika voláme Džidži. 🤷🤭🤣

ildiko36
27. jún 2022

@ankare hlavne je že počúvajú naše deti na prezívky🤣