Prosiiiiiim pomôžte mi s menom pre chlapčeka , napíšte mi aké sa vam páčia ale chcela by som niečo netypické , nech to nie je Adam Lukas Samko Jakub a pod. Určite niečo zahraničné , mne sa páči napríklad Liam,Matteo,Elian…ale aj tak ani jedno z nich nie je zatiaľ to čo by som chcela pre syna, skuste mi niečo napísať aj vy 🤗 dakujeeeem pekne , peknú sobotu ešte 🙂
Daj si do Google Baby boy names
Pridaj slovo Unique (unikátne) ak chceš
Oliver
My máme Simona pre mna najkrajšie meno.
Ak netradičné, Liam - meno lekára, ktorý ma odrodil a vďaka nemu mám Richarda. Odvtedy sa mi meno Liam páči 🤣 A k nemu o chvíľu pribudne Michal 😀 ale ja som chcela tradičnejšie mená 😉
Ešte sa mi celkom páči Zachariáš, Tadeáš, ale to sa nehodí k môjmu priezvisku
Adrian je menej používané a tradičné zároveň, a aj na svk aj v zahraničí
Mne sa napríklad aj ten Matteo veľmi páči, ale keď nie, tak nie..tak Elliot/Tobias/Collin/Robin...
Adrien, Blake, Brett, Scott, Ben, Jacob
@zuzkaferko hehe…presne ako ja. Mam Riska a Miska 🙂 sa ma pytaju ci naschval som take dala aby sa vsetci mylili 🙂
Fabio Logan Valentin Taylor Bruno Dion Axel
@vivuska666 🤣🤣🤣 no Riško mi dal nejako znamenie, myšlienku ešte keď som s ním bola tehotná, že sa chce volať Riško. A keď som sa dozvedela, že čakám druhého chlapca, tak som pozrela asi 3x kalendáre aj net, a žiadne meno sa mi nepáčilo. Tak nakoniec že Michal 😀 Riška volám Rišík, druhý bude Mišík 🤣
Benjamin, Teodor, Noel, Noah, Christopher
Rafael,Servác,Bonifác,Joshua,Milo,Fabio,Fabrizio,Loris.
Ježiš
Markus - Marcus, Natanael, Noel
@babababka a Pankrác je kde?
Jerguš...naši chlapci v rodine Emanuel.Daniel.Natanael.Joachym.Santiago
Damian
@danica2711 Pankrác sa mi osobne nepáči.Ostal v kalendári.
Teodor
@babababka a Servác sa ti páči? Fakt by si dala vlastnému synovi meno Ser-vác?
Vendelín
@danica2711 prečo nie,ale závisí aj na priezvisku.Servác,Servo.A Bonifác bol môj krstný otec.
@danica2711 shit more 😜🤣
Ja mám Silvestra a Krištofa ❤️