Ahojte baby, už som aj s mužom zúfalá. Nevieme aké meno dat. ... obaja pochádzame z veľkých rodín a mená ako Tomáš, Lukáš, Jakub, Matej, Juraj sú už obsadené.... máme tradične priezvisko na H. Už som milión krát prezrela kalendár ale žiadne sa nám nepáči. Už mi je do plaču z toho. Muž sa volá Filip a po sebe meno nechce dať .... viete mi nejaké poradiť?
Tradične mena? Simon Janko Michal Adam Peter
A čo tak Miško 🙂
Marek, Marcel, Mario, Alexander, Andrej ...
adam, daniel, samuel, gabriel, michal, martin, matúš, peter...
Richard, Robert, Adrian
Matúš Marek Adam Juraj
Ja neviem co vsetci davaju rovnake mena.. fakt same Lukáš, Tomáš, Matej, Matúš, Šimon, Adam...
Mne sa pacia mena, ktore sa minimalne rovnako pisu v anglictine. Martin, Peter, Alexander, Richard, David, ...
My sme presne takto boli a nakoniec sme dali Filipko 🙂 Neviem, co vsetko mate v rodine, ale skusim Adrian, Erik, Ivan, David, Daniel. Miskov je vela okolo nas, to radit nejdem.
Jonaš
Damián
Viktor
Máme Kristián, Ján, Michal a David 😁 a ešte čakáme prírastok ale ak to bude chlapček tak ma napadli Oliver, Tomáš a ďalej neviem 🤣
Mam doma Huga a Oskara… Huga už sem tam stretneme nejakého ale Oskara sme zatial nestretli… sú normálne v kalendári už dlho zaužívané… hugo je na den bláznov 1.4.😃
Dominik
Marek
Mne sa pacia Krystof a Matus
Mne sa už dlho páči Róbert a Damián ale mám dievčatá
Patrik
My mame Milanka, veru nepoznám v okolí, ani v širšom okolí, chlapčeka s tymto menom 😋
Richard, Igor, Eduard, Cyril, Kamil, Aleš, Jerguš, Jonáš, Viliam, Emanuel… hádam vyberiete 😉
Ahoj my máme doma Mathiaska a pribudne braček Miško 🙂
Benjamín🥹
Neviem, aké máte priezvisko, ale dobre znie, keď k dlhému priezvisku je krátke meno a naopak, ku krátkemu dlhé. Vyhla by som sa aj rovnakému počtu slabík v krstnom a priezvisku. Môj syn má dvojslabičné priezvisko, meno má 3 slabiky (Viliam) a znie to veľmi dobre. Aj pri iných ľuďoch a menách sa toto pravidlo osvedčilo.
Oliver
Hlasujem za Daniela a aj za Viliama. 😊
Radovan, Daniel, Gabriel, Miroslav, Branislav, Teodor, Jerguš, Krištof, Emanuel, Tobiáš, Milan, Ivan
Henrich je pekné meno
Félix, Vincent, Richard, Eliáš, Samuel
Aj Michala a Martina mate?