Dobrý večer
Niesom nejaká veľká kostilnička nechodievam do kostola v Boha verím modlím sa každú noc a veľmi ma zaujímajú biblické príbehy ako napríklad Noe aj kvôli nemu som dala svojej dcérke meno Noemi mne sa veľmi páči a aj manželovi no ostatný tomu nechápu že vraj to je škaredé meno že sa jej nehodí že ako na ňu budem volať a že keď bude staršia bude ma za to nenávidieť lebo sa jej budú posmievať neviem no hovorím si že bude vďačna za také nezvyčajné meno ale niekdy mi príde aj ta mislienka že možno majú pravdu neviem
keď pochybujete o mene, daj ju premenovať. Keď ste s mužom spokojní, všetko OK… nechápem, čo riešiš? Máš vlastnú hlavu, tak prečo počúvaš cudzie starosti? Každému sa páči niečo iné. Mne sa Noemi nepáči, ale zas sa mi páči Lujza, a toto meno sa páči málokomu, a povedali by mi, že je to z nejakej telenovely. A je mi to jedno…
@mina0202
Noemi je skarede meno?? Mne sa paci, poznam par dievcat s tymto menom. Co riesis ze co ti hovoria iny? Ak sa vam to meno paci kaslat na ostatnych, ci?
dcera uz meno ma? ak ano, nie je to uz jedno?
PS: nezvycajne? no mozno nie caste, ale na juznom slovensku uplne bezne
@mina0202 ani meno našej malej sa skoro nikomu nepáčilo, aj tie reakcie všetko to potvrdzovali, ale mně to bolo úplne jedno, nám sa páčilo a hotovo a dnes si ani neviem predstaviť, že by mala iné a veru je aspoň siroko daleko jedina
Čo ma spoločne chodenie do kostola s menom Noemi. Nechápem. A je to pekne meno.
@annamalaga autorka asi myslela, že je to biblické meno, tak preto ten kostol.
A inak meno je krásne.
Aj u nás máme Noemi. Tiež okolie najskôr "krútilo nosom", no teraz si už nikto nevie predstaviť pre ňu iné meno. Ak sa vám páči, tak netreba až tak vážne brať okolie, lebo ti ho úplne znechutia. @mina0202
vôbec sa netráp tým, čo kto hovorí, hlavní je to, že sa to meno páči vám a tam by to pre mňa končilo 🙂
Poznám jednu. 💟Šikovné, pekné dievča ♥️ Mne sa páči to meno.
@annamalaga Noemi je postava z biblického príbehu
autorka - mne sa toto meno veľmi páči, aj v rodine máme 2 Noemi (matku a dcéru), volajú ju aj Noi, ak sa tebe páči tak kľudne takto dcérku pomenuj
Nádherné meno.❤️ Prekrásne.
@mina0202 ale prosím ťa, Noemi ju úplne normálne pekné meno. Prvú som spoznala, keď som sa po rokoch zo severu opäť presťahovala do BA, moja rovesníčka. A tiež som pozerala, že waw aké úžasné exotické meno. A potom v mojej druhej robote sa volala kolegova žena Noemi (tiež z juhu Slovenska ) a na jednom teambuildingu mi hovorila, že "jooooj, ja keď som bola malá, tak každá tretia bola Noemi u nás v meste". A ako ich volajú? No normálne Noemi, tej bratislavskej aj Noemika, Noeminka, tej druhej všetci čo poznám iba Noemi, ale v rodine ju možno oslovujú inak