Ahojte, čo hovoríte na meno Noel? 🙂
Aj mne sa veľmi páči ❤
Podla mna je to velmi pekne meno.
zaujimave ale na Slovensku netypicke 🙂
Myslím si,že krásne meno dcéra má v škôlke kamaráta Noela🙂
Krásne meno, ale malo by pasovať k priezvisku
Velmi krasne, mam synovca s tymto menom. Ziju ale v Rakusku, no stahuji sa.do SR o chvilu. Ale im pasuje aj k priezvisku, napriek tomu, ze maju slovenske priezvisko
Krásne a priezvisko bude aké?
Mne sa paci veľmi, aj som chcela ale manželovi sa moc nepáčila a dali sme Natanael 🙂
Veľmi pekné.
Nepaci. K slovenskému priezvisku vôbec.
K tomu priezvisku sa mu nehodí.
@alexas56 v tom seriáli nemocnica tak ten herec sa aj volá Noel Czuczor. 😉
Hneď ako som sa dozvedela, že čakáme chlapčeka, tak som vedela, že sa bude volať Noel 💙 krásne meno 💙
Meno pekne, ale mne sa zda, ze sa uz predbiehate, ktora vymysli najzaujimavejsie meno. Ja som za slovenske mena, hlavne teda k slovenskym priezviskam mi taketo meno zneju ako s prepacenim z romskej osady.
Ale inak kazdeho vec, mne to moze byt ukradnute 🙂
@petricka22 áno meno Noel je zaujímavé v poslednú dobu populárne, ktoré sa nachádza v slovenskom kalendári. Kým nemá priezvisko typicky rómske ako Lakatoš, Sarkozi, Rafael tak Vám to nemôže pripadať ako meno z rómskej osady 😉 pekný deň.
Mne sa toto meno spaja s fesakom hercom, takze hej paci sa mi 😀 Myslim meno 😀
Môj syn má spolužiaka Noela, krásneho blonďáčika, pekné meno, mne sa páči....
Tiež poznám jedného blonďatého Noela 😃 Podľa mňa to už nie je netradičné meno... 💙
Meno krasne,netusim ale ako by som to dieta volala...Noe? Neviem...za mna take malo tvarne meno a hlavne ak mate typicke slovenske priezvisko,je to ozaj take ako z osady....nie je nic horsie ako ked pocujem zahranicne meno a k tomu drrrrrb lubozvucne slovenske priezvisko...to je take na silu....
meno ako také sa mi páči veľmi, len musí sedieť aj k priezvisku aby to neznelo divne 🙂