Ahojte mate niekto synčeka Nikolas ? Ako sa vam paci ?ako jo voláte skratkou ? O tyzden rodím a stale sa neviem rozhodnut 🤷♀️ako sa volajú vasi chlapci ❤️
Môj sa volá Tomáš, podľa mňa najkrajšie meno pre chlapca, Nikolasa majú susedia, je chudák retardovaný, takže spája sa mi to s ním...
My sme dali nášmu meno Tomas - bez toho h tam, muž má zahraničné priezvisko, ak by mal slovenské tak by sme dali Tomáša. Inak k Nikolasovi, je aj verzia mena krátka, ktorá sa mi veľmi páčila - Niko (dá sa použiť aj ako prezývka), ale nehodilo sa až tak k nášmu priezvisku, tak sme ostali pri Tomasovi.
Synovec sa vola Nikolaj voláme ho nikolko ,niko...Viem ze si sa pytala na Nikolasa ale podla mna je to skoro rovnaké....🙂
My máme Nikolaja. Voláme ho Nikolajko alebo Niko.
Mne sa páči, mala som ho ako záložné meno. Mám Lukasa. A páči sa mi aj Tobias, Matias...proste všetky tieto verzie.
Nikolasa mala dcéra spolužiaka, v rodine mame Mathuasa ci jak sa to píše ale keby sme mali chlapca mam vybraté ho Alexeja
Nicolas,Nikolas,Nikolaj,Mikulaš,obmena jedného meno,ak sa hodí k priezvisku prečo nie,môj syn má dve mená😉
Otrasne meno
Pre mna ciganske, rovnako ako Patrik. Je to tym ze ako prve deti tychto mien som poznala malych ciganikov 🙂
Mame Nikolaska s K. Nechcela som s C lebo kazdy by to aj tak pisal s K.
Nam sa pacilo a paci. Volame ho Niko, Nikolasko, Nikuško, Niki.
Ja mám syna s menom Nicolas voláme ho Niko, Ničko a je úžasný
sestra aj bratranec majú Nicolasa a Nicholasa, oboch volajú Niki, Nikolas