Ktoré meno sa Vám viac páči? Nepripadá Vám to meno Mary zastaralé? Žijeme zahraničí. Priezvisko je McQueen.
Priznám sa, že samotné meno "Mary" je mimo môj vkus, ale kombinácia Mary McQueen znie dobre.
Keďže ide o zahraničné tak Ava sa mi páči viac, ale k priezvisku mi ide viac Mary.
Ava je nádherné.
Ava
Mne Ava McQueen znie skvelo 😍
Kamaratka teraz dala dcerke meno Ava. Zaujimave a mne sa velmi paci.
Ja by som avu nedala, lebo pre mňa to je už navždy závodskej ušatý pes
Ava👍
Ava je krasne meno, ale Mary McQueen je TOP 👍 a odporucam aj sa predstavovat celym menom - aj ja to tak robim
Ako sa cita to ava ? Ak ejv ako.si predtavujem tak.moze byt. Ale mary mcqueen znie uplne dobre, aj samotne.meno mary
Mary McQueen 👍 Alebo Mary Ava McQueen.
Ava 🥰🥰🥰 mam dvoch chlapcov, slovenské mená, ale roky už vravím, že keby mam dcéru, jedine ava. Mne sa neskutočne paci 🙂
ja milujem meno Mary, ale to je neobjektívne, pretože moja skvelá švagriná je Mary (Američanka)
Mi hneď napadlo. Povedz 3 Bloody Mary a zasvieť svetlo 😆.
Ava
Mary Ava McQueen by sa hodilo 😃
Ďakujem za každý názor, radu. Napokon dáme asi Mary Ava alebo Mary- Ava, pretože si stále nevieme vybrať. Páčia sa nám hrozne moc obidve mená. Ava je naozaj krásne, ale naozaj veľmi často používané, čo nám trochu prekáža. Kvôli tomu sme zavrhli mená ako Madison, Danielle,Kylie, Kaylee,Emma,Sophia, Peyton, Hannah...
A co tak Annie McQueen, podla mna super 🙂
@evka258 to meno sa nepáči mne ani priateľovi. Možno Julianne, a volať ju Annie, ale to je zas, k tomu priezvisku príliš dlhé....
Ava