ahojte, tie co mate Maríny, ako ich vilate okrem Marína? a davali ste niektora bez dlzna len Marina? ako na toto meno reaguje vase okolie?
Marína je krásne meno 🙂 Nemáme ju v rodine, ale za to Marina bez dĺžňa, to som často počula ako dieťa, keď sa prababka hnevala na svoju dcéru - volala sa Marienka, ale keď ju nahnevala, tak stále na ňu kričala Marina! Marino! Používala to proste v zlom svetle stále 😅
Najčastejšie jej hovoríme normálne Marína. Dedkovci Marínka a staršia dcérka ešte nevie povedať Marína, tak tá jej hovorí Meme alebo Mery.
Kamoška má, a je to maximálne Marínka. Krásne meno!😍
Spolužiačka sa tak volala a nikto jej inak nepovedal len Marína
Coolove meno.
Poznám a je to krásne meno. Marína, prezývka Mari 🙂
Nádherné meno!
Mame. je to doko meno ale stretavame.ich v bratislave vcelku dost. volame ju Marinka a niekedy Mari
Ja som asi mimo ale za mňa je to otrasné meno
mne by sa stále vynáralo: išla marína do cintorína, spadla do jamy hore nohami 😀
mne sa velmi paci...mala som ho pre dievcatko vlani.no bol chlapec.isto s dlznom.volali by sme ju Marina,Mari,Marinka.
Málo používané určite sa nebáť a kašlat na to čo si okolie o Tom myslí zvyknú si a ešte budú aj opakovať.Zaleži len na tom či sa zhodnete s partnerom.Ja mám Kristínu K. a takto opakovali známe tiež mali priezvisko na K len preto tuším...
Mňa trochu prekvapuje v posledných rokoch obrovská popularita tohto mena. Asi kvôli asociácii, ktorú mám z rodiny, sa mi až tak nepáči. Oveľa krajšie mi príde Marianna (čo je aj moje meno 😊)
Nádherné meno. U mňa len - Marí.
Nemam sice Marínu ale bez dlzna by som to urcite ani nedala, ved marina to je pristavosko pre lode... ale meno je pekne, volala by som ju iba Marína, ziadne zdrobneliny