Meno Marína

15. okt 2024

ahojte, tie co mate Maríny, ako ich vilate okrem Marína? a davali ste niektora bez dlzna len Marina? ako na toto meno reaguje vase okolie?

lubina
15. okt 2024

Nemam sice Marínu ale bez dlzna by som to urcite ani nedala, ved marina to je pristavosko pre lode... ale meno je pekne, volala by som ju iba Marína, ziadne zdrobneliny

katariiinkaa
15. okt 2024

Marína je krásne meno 🙂 Nemáme ju v rodine, ale za to Marina bez dĺžňa, to som často počula ako dieťa, keď sa prababka hnevala na svoju dcéru - volala sa Marienka, ale keď ju nahnevala, tak stále na ňu kričala Marina! Marino! Používala to proste v zlom svetle stále 😅

petronellla87
15. okt 2024

Najčastejšie jej hovoríme normálne Marína. Dedkovci Marínka a staršia dcérka ešte nevie povedať Marína, tak tá jej hovorí Meme alebo Mery.

michellemary
15. okt 2024

Kamoška má, a je to maximálne Marínka. Krásne meno!😍

fajnova
15. okt 2024

Spolužiačka sa tak volala a nikto jej inak nepovedal len Marína

stanulienkat
15. okt 2024

Coolove meno.

ahojka5
15. okt 2024

Poznám a je to krásne meno. Marína, prezývka Mari 🙂

nika23t
15. okt 2024

Nádherné meno!

juliet86
15. okt 2024

Mame. je to doko meno ale stretavame.ich v bratislave vcelku dost. volame ju Marinka a niekedy Mari

tim23
15. okt 2024

Ja som asi mimo ale za mňa je to otrasné meno

lonely66
15. okt 2024

mne by sa stále vynáralo: išla marína do cintorína, spadla do jamy hore nohami 😀

susitko
15. okt 2024

mne sa velmi paci...mala som ho pre dievcatko vlani.no bol chlapec.isto s dlznom.volali by sme ju Marina,Mari,Marinka.

matka187
16. okt 2024

Málo používané určite sa nebáť a kašlat na to čo si okolie o Tom myslí zvyknú si a ešte budú aj opakovať.Zaleži len na tom či sa zhodnete s partnerom.Ja mám Kristínu K. a takto opakovali známe tiež mali priezvisko na K len preto tuším...

maj_majka
17. okt 2024

Mňa trochu prekvapuje v posledných rokoch obrovská popularita tohto mena. Asi kvôli asociácii, ktorú mám z rodiny, sa mi až tak nepáči. Oveľa krajšie mi príde Marianna (čo je aj moje meno 😊)

hopsas
19. okt 2024

Nádherné meno. U mňa len - Marí.