ahojte, akí sú nositelia mena Marián?
Kazdy iny. Poznam jedneho, ktoreho by mohli pouzit ako etalon blbca. Poznam ineho, ktory je uplne najlepsi clovek akeho si vies predstavit. Od mena sa povaha a charakter cloveka neodvija
Poznám jedného v base, ďalšieho, ktorý si hovorí Magián a potom môjho švagra 😅
Premudrety majstri sveta
Poznam iba dospeleho. Je mala sanca,ze najdete v buducnosti v triede nejakeho druheho.
Jeden je v base a nemá rád hrubé palacinky 😄.
@katuskamala1 v akej triede?
V skolke,skole...
@katuskamala1 prečo malá šanca?
@katuskamala1 u nas "v skupine terminoviek "mame 2 Marianov co viem,možno ich je viac ...😊
môj milovaný je Marián - dobrák od kosti ♥️
mala som šéfa - blbec na pohľadanie
mám aj dvoch bratrancov s týmto menom - Ok
@zuzi0911 fakt?🙂 ja mam deti a teda par tried ame uz prestriedali a ani jeden 🙂
@katuskamala1 veru ,ja tiez mam už väčšie dievčatá a žiadny Majko...a teraz mam 8m chlapceka a jeho rovesníci 2_ja Majkovia😅
Ja osobne poznám 2 - jeden je úžasne milý, zábavný, veselý a príjemný človek (70+), druhý (35+) má nebetyčné ego, sebavedomie na rozdávanie a v hlave prievan. Nemyslím si, že je to menom...
Co poznam, sami blbci.
Poznam vela Marianov, 40-50 rokov dozadu to bolo oblubene meno. Kazdy je iny. Maleho nepoznam ani jedneho, ziadny z nich nedal po sebe meno synovi a ani nikto v okoli...
Synček má Mariánka v škôlke (5 alebo 6r.). Zlatý ukecaný chlapček, ktorý rád bez podnetu prezradí, ako to bolo s tým "pokazilo sa" (= verzia môjho syna. Mariánko - "nepokazilo sa, on to odlomil" 😁😁😁). Potom poznám dospelých - jeden môj krstný, veľmi milý človek, akurát celý život mal katastrofálne scenáre, čo sa Ruska a Číny týka, že sa budú snažiť napadnúť Európu. Potom jeden antisystémový - infovojna, atď., ten sa väčšinou komunikáciu snaží zvrhnúť na politiku, ale ináč v pohode, akurát ho musím držať na neutrálnej pôde, nechcem sa baviť s antisystemovymi ľuďmi o politike. Jeden veľmi tichý a bezproblémový chlapík, presný ako hodinky, nekonfliktný, celkom obľúbený v kolektíve, až na to, že teda introvert. No a posledný, ten už u nás nepracuje, starší pán, okolo 60, bol taký dosť hmotný a hlučný, už štandardne mal zvýšený hlas a vyzeralo, že sa s každým háda, ale povahovo bol v pohode. To sú všetci Mariánovia, ktorých poznám 🙂.
@juliacenc aj ja takeho poznam🤣🤣
Môj milovaný ❤️ lepšieho chlapa by som nemohla mat
Manzel bol Marian, volali sme ho Majko. Za mna krasne Meno. v UK ho normalne volali Marian. Je to Tu vdaka Slovakom dost zname Meno.
Dokonca John Wayne sa povodne volal Marion, co je podobne, ako Marian.
Ja si myslím že Marián je veľmi pekné meno a čo sa nositeľov týka tak ich nepoznám veľa, ale všetci sú charakterovo rozdielni.
Poznám jedného, úspešný, inteligentný, sebavedomý človek