Meno Marián

14. dec 2023

ahojte, akí sú nositelia mena Marián?

natall113
14. dec 2023

Poznám jedného, úspešný, inteligentný, sebavedomý človek

viestta
14. dec 2023

Kazdy iny. Poznam jedneho, ktoreho by mohli pouzit ako etalon blbca. Poznam ineho, ktory je uplne najlepsi clovek akeho si vies predstavit. Od mena sa povaha a charakter cloveka neodvija

andreakotesova
14. dec 2023

Poznám jedného v base, ďalšieho, ktorý si hovorí Magián a potom môjho švagra 😅

juliacenc
14. dec 2023

Premudrety majstri sveta

katuskamala1
14. dec 2023

Poznam iba dospeleho. Je mala sanca,ze najdete v buducnosti v triede nejakeho druheho.

petrahl
14. dec 2023

Jeden je v base a nemá rád hrubé palacinky 😄.

autor
14. dec 2023

@katuskamala1 v akej triede?

katuskamala1
14. dec 2023

V skolke,skole...

autor
14. dec 2023

@katuskamala1 prečo malá šanca?

zuzi0911
14. dec 2023

@katuskamala1 u nas "v skupine terminoviek "mame 2 Marianov co viem,možno ich je viac ...😊

mondolina
14. dec 2023

môj milovaný je Marián - dobrák od kosti ♥️

deti95060810
14. dec 2023

mala som šéfa - blbec na pohľadanie
mám aj dvoch bratrancov s týmto menom - Ok

katuskamala1
14. dec 2023

@zuzi0911 fakt?🙂 ja mam deti a teda par tried ame uz prestriedali a ani jeden 🙂

zuzi0911
14. dec 2023

@katuskamala1 veru ,ja tiez mam už väčšie dievčatá a žiadny Majko...a teraz mam 8m chlapceka a jeho rovesníci 2_ja Majkovia😅

ivanaks
14. dec 2023

Ja osobne poznám 2 - jeden je úžasne milý, zábavný, veselý a príjemný človek (70+), druhý (35+) má nebetyčné ego, sebavedomie na rozdávanie a v hlave prievan. Nemyslím si, že je to menom...

trinityf
14. dec 2023

Co poznam, sami blbci.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
oriesocek
14. dec 2023

Poznam vela Marianov, 40-50 rokov dozadu to bolo oblubene meno. Kazdy je iny. Maleho nepoznam ani jedneho, ziadny z nich nedal po sebe meno synovi a ani nikto v okoli...

mikadooo
14. dec 2023

Synček má Mariánka v škôlke (5 alebo 6r.). Zlatý ukecaný chlapček, ktorý rád bez podnetu prezradí, ako to bolo s tým "pokazilo sa" (= verzia môjho syna. Mariánko - "nepokazilo sa, on to odlomil" 😁😁😁). Potom poznám dospelých - jeden môj krstný, veľmi milý človek, akurát celý život mal katastrofálne scenáre, čo sa Ruska a Číny týka, že sa budú snažiť napadnúť Európu. Potom jeden antisystémový - infovojna, atď., ten sa väčšinou komunikáciu snaží zvrhnúť na politiku, ale ináč v pohode, akurát ho musím držať na neutrálnej pôde, nechcem sa baviť s antisystemovymi ľuďmi o politike. Jeden veľmi tichý a bezproblémový chlapík, presný ako hodinky, nekonfliktný, celkom obľúbený v kolektíve, až na to, že teda introvert. No a posledný, ten už u nás nepracuje, starší pán, okolo 60, bol taký dosť hmotný a hlučný, už štandardne mal zvýšený hlas a vyzeralo, že sa s každým háda, ale povahovo bol v pohode. To sú všetci Mariánovia, ktorých poznám 🙂.

alexandraas
14. dec 2023

@juliacenc aj ja takeho poznam🤣🤣

kate9999
14. dec 2023

Môj milovaný ❤️ lepšieho chlapa by som nemohla mat

oslo1
14. dec 2023

Manzel bol Marian, volali sme ho Majko. Za mna krasne Meno. v UK ho normalne volali Marian. Je to Tu vdaka Slovakom dost zname Meno.
Dokonca John Wayne sa povodne volal Marion, co je podobne, ako Marian.

lenicka999
15. dec 2023

Ja si myslím že Marián je veľmi pekné meno a čo sa nositeľov týka tak ich nepoznám veľa, ale všetci sú charakterovo rozdielni.