Meno Malvína

12. jún 2022

Vždy som chcela mať dcéru Miu, lenže o tej manžel nechce ani len počuť kvôli tomu, že sa tak volá jeho bývalej dcéra, tak teda navrhol meno Malvína. Páči sa mi to meno, ale keď som to oznámila rodičom, tak vraj to je meno ako pre alkoholičku 🤦🏽‍♀️ Snažila som sa manžela presvedčiť, že tak dajme meno Martina, ale to meno tiež nechce, pretože jeho spolužiačka sa tak volala..
Fakt neviem. Určite chceme meno na M, pretože to je začiatočné písmenko aj našich mien..
Čo si myslíte o tomto mene? Poznáte nejakú? Ja som sa ešte nikto so žiadnou Malvínou nestretla a ani neviem, že či vôbec existuje nejaká zdrobnenina z tohto mena okrem Malvínka...

zitaje
12. jún 2022

A čo tak Matilda, Melánia, Magdaléna, Michaela?

autor
12. jún 2022

@zitaje Michaela som ja, a tie, čo si napísala sa mi až tak nepáčia...

riskoh
12. jún 2022

Malvina bola moja obľúbená postava z rozprávkovej knižky Zlatý kľúčik a ja som vždy tak túžila vyzerat-modre oči,kučeravé blond vlasy s veľkou mašľou,dobrá,jemná vždy usmiata....mne sa to meno páči a určite ich nebude v triede viac ako trebárs pri mene Mia....,kamoška má Matildu

joesvk
12. jún 2022

Mne sa veľmi páči Malvína. A ešte Marína.

ibamy2
12. jún 2022

Miriam, Melisa, Marína ❤️

alvaluka
12. jún 2022

Mne sa paci Mara, vola sa tak jedna moja kolegyna z Talianska, to len na spestrenie, inak sa mne osobne paci aj Malvina.

zitaje
12. jún 2022

Inak podľa mňa je aj Malvína pekné meno, netreba za každú cenu zdrobňovať, veď ju môžete volať Malvínu. A mená zo skúsenosti odporúčam hovoriť až po narodení detí 😀

ruzovakrava
12. jún 2022

Ak sa Malvína páči vám tak čo ťa po ostatných, rodičia si zvyknú. Marína tu už zaznela, mne sa páči na M ešte Marieta napríklad.

beata_k
12. jún 2022

Malvina ja krasne meno. Mne sa este paci Marína.

petulda333
12. jún 2022

Marina sa mne paci.

michellemary
12. jún 2022

Okrem už spomenutých je veľmi pekné meno Marietta, 🙂

daasena
12. jún 2022

Práve preto, že sa tak naširoko naďaleko nikto nevolá by som jej dala meno Malvína. Podľa mňa je to veľmi zaujímavé a nezvyčajné meno a ešte len príde jeho čas, kedy zažije boom ☺️

mirinka85
12. jún 2022

Miriam, Monika, Maria, Melisa, Melánia.

kitycat
12. jún 2022

Malvina isto nie jje meno, pod ktorym si predstavim alkoholicku 🙂

veroonr
12. jún 2022

Meno netreba hovorit dopredu... Co ak bude mat rodina komentar ku kazdemu menu co sa ti/vam paci? Dohodnite sa vy s muzom a meno oznamte az po narodeni. Vtedy uz nikto breptat nebude 😜

dadka_bb
12. jún 2022

@kitycat nalej mi vína malvína .. bola taka pesnicka, nasi rodicia ju poznaju.im to ozaj moze evokovat nejaku barmanku alebo pijanku 🙈😄😄

dadka_bb
12. jún 2022

Kolko si dnes mal vína? No to by to dievcatko malo tazky zivot s takym vinnym menom.

ankare
12. jún 2022

A čo tak Miriam?

060106
12. jún 2022

Alebo Marianna to je krasne meno

k0l0b3zka
12. jún 2022

Ja som poznal jednu Malvinu a to dievca s tym menom stastna nebola. Dokonca mi vravela, ze mala frajerov ktori ju ani menom nevolali pocas celeho vztahu z dovodu, ze to meno je naozaj "nezvycajne".

terezka2911
12. jún 2022

Marína, Monika, Mária, Milota, Magdaléna 🙂

betulinka1
12. jún 2022

Malvina je pekne meno. Poznam jednu a je to inteligentná a elegantná dáma.

asia83
12. jún 2022

Mariana. Malvína je katastrofa. 🤦‍♀️

lentak1223
12. jún 2022

Mne sa Malvína páči, mohli by ste ju volať Málka...a presne meno až po narodení oznamovať. Moja mama povedala, že môjho volať menom nedokáže a už ho tak volá🙂

autor
12. jún 2022

@k0l0b3zka Tak to museli byť riadny pakovia 😅

filipka250
12. jún 2022

Urcite by som sa nezaoberala tym, ake meno sa paci/nepaci mojim rodicom. Ked sa tebe paci, je to uplne v poriadku.

kris_tin257
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
struhanka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
macikovaiveta
12. jún 2022

Melania

kristiii
12. jún 2022

Mne sa Malvína kupodivu páči a to ja som neni z fanúšikov "našich" mien, väčšinou sa mi páčia skôr zahraničné verzie. Ale Malvína znie fajn, za mňa určite lepšie ako spomínaná Marína. To už skôr Marianna či Marietta...Melanie, Melody, Melisa, Melinda, Miriam alebo Monika, ak hľadáte vyslovene na M. Alebo ešte Maya..