Ahojte. Mate niekto doma dievcatko s menom Lujza? Ste spokojne aj s odstupom casu s vyberom mena? My sa rozhodujeme medzi Lujzou a Karolínou…
Lujza
Nemám síce Lujzu, lebo nemám dievčatko, ale je to veľmi pekné meno. Aj Karolína je veľmi pekné, ťažká voľba. Ale asi by som z týchto dvoch dala tú Lujzu.
Raz som stretla dievčatko s menom Lujza, veľmi jej pristalo, v skutočnosti pôsobilo to meno viac nadcsacovo, zaujímavo, prijemne. Tiež som uvažovala nad týmto menom, v priezvisku mame písmena J, L, Z.. no napokon vyhralo iné 😁
Mne sa páči Lujza, chcela som ho dať dcére (preto mám aj taký nick na koňovi som od tehotenstva).
Mám dcéru Lujzu. Som nadmieru spokojná s výberom mena 😍
Mam doma Lujzu. Som spokojna s vyberom. Volaju ju Lujza, ziadne skomoneliny, zdrobneniny. Znamena to odvazna bojovnicka. A na nasu to plati 100%. Plus aj v zahranici vsetci meno vyslovia aj rozumeju. Tiez som mala ako druhu volbu Karolinu. Aj tak sa rozhodnes pocitovo, a nie podla komentarov, ver mi.
Tak ja som asi prvá,ktorá napíše,že sa jej toto meno nepáči.Mne ho vraj chceli dať rodičia,ale nakoniec sa rozhodli inak a som za to veľmi vďačná 😁
Karolina je 100x krajsie 👍
Lujza je velmi pekne meno 👍
Ja som druhá, ktorej sa to nepáči. Absolútne....
Karolina 😍
Ani mne sa Lujza nepáči, ako by ju volali Lujzička? Už radšej Karolína alebo Karin.
Ja mam Lujzu a Lauru medzi menami, ktore mi nerezu. Karolina je super
Karolína - top
Lujza - 👎
My mame dcérku Karolínu, páči sa mi Lujza meno-ale dieťaťu by som ho nedala, preto mame Lujzu psa 🤣🤣
Lujza je ako za trest... ja keby som sa tak volala určite si dám zmeniť meno v dospelosti. Otrasne meno. U nás to vždy bola nadávka- Ty Lujzo
Takže Karolinka.
Mne sa tiež páčia obe, Lujza trošku viac lebo u Karolíny mi prezývka Kaja nejde vôbec príjemne do ucha 😅 ale vidíš, že to je veľmi veľmi individuálne,,, ak sa neviete rozhodnúť, tak by som podľa priezviska a pripadne podľa toho kedy sú meniny
Moja mladsia dcera je Lujza, a volame ju obcas Lujzi alebo Lulu. Ja som toto meno vybrala po prababicke, bola to vraj silna zena,ktora co si zaumienila, to aj dosiahla 🙂
Lujza je lepsie
Karolinu by som nedala, lebo je z nej Kaja, a to sa mi nepáči. Lujza je krásne meno
Nepači sa mi, lebo na vychode je každa druha ciganka lujza, takze ja som dlho bola v tom ze to je ciganske meno.
Nie lebo mam macku a volam ju Lujza. Aj na nu mi to pride tvrde ale uz to inak nebude 🙂
"Lujza" je moja dcéra, jedna aj druhá, keď ma pre niečo nahnevajú😂😂😂
Lujza nie. Skôr Karolína.
Sto ľudí, sto chutí..menu Lujza neviem prísť na chuť..na mňa pôsobí veľmi prísne, tvrdo.. Karolína je krásne meno do momentu kedy sa nepovie Kajka 🙈
Cojaviem....je to taky dievcensky Lojzo
Lujza je pekne meno, Karolina nadherne😍
Pri mene Lujza sa mi hneď vybaví Divoký anjel a Ivova prepita matka 🙈
My sme veľmi silno rozmýšľali nad týmto menom. Veľmi sa nám páčilo. Nakoniec vyhrala Tereza. Z dvoch uvedených za mňa jednoznačne Lujza 😀