Meno Lilly/Lilli pre dievča

4. apr 2023

Dievcata mate niektora dievcatko s tymto menom? Nemyslim Lilien, alebo Liliana, ale proste Lilli alebo Lilly, neviem ktory tvar je zauzivany.
Mne sa velmi paci, ale na druhej strane mi pride velmi detske, detinske, a neviem si predstavit toto meno na dospelej zene.
Tak zato ma zaujima, ci realne niekoho poznate a tymto menom, alebo mate vo vlastnej rodine.

cyberk
4. apr 2023

Kamaratka ma Lilly a za mna to je prekrasne meno 🙂 ci uz v detstve alebo v dospelosti

janinah
4. apr 2023

Susedkina fenka sa tak volá.

buberova
4. apr 2023

Poznám 2. Úplne v pohode beriem tie mená.. neviem síce čo majú v rodnom liste ale obe oslovujem Lili

danica2711
4. apr 2023

tiež mi pripadá detinské, resp. skôr ako zdrobnelina pre malé dievčatko, ale aj celkovo je pre mňa také nejaké presladené, ako hovorí moja švagriná "ako keď máš plné ústa marshmallows"

alexas56
4. apr 2023

Poznám 3 ženy ktoré sa volajú Lilli, teda tak sa predstavujú a volá ich tak okolie. Jedna je Liliana, druhá Liana, a tretia je Lilien..

lorin29
4. apr 2023

Mne toto meno najskôr prišlo veľmi pekne no ako som niekoľkokrát vonku počula ze tak oslovili psa (fenku) tak už by som to meno dievčatku nedala 🙂

mima172
4. apr 2023

Mne sa kedysi veľmi páčilo meno Lilli/y, bola som presvedčená, že sa tak raz bude volať moja dcéra. Ale nevolá. Nemyslím to v zlom, no mňa odradilo, že sa tak volá každý druhý malý pes. Ale celkovo je to meno krásne 🙂

colsami
4. apr 2023

Poznam jedno dievcatko co sa vola a potom asi 10 psov, jorksiry, maltezaky, civavy.. Kazdy treti maly pes je "Lili, Lilinka". Preto by som dietatu ja take meno nikdy nedala. Mi to pride ako po psovi... (bez urazky tych co maju, to len moj pohlad)

mareka49
4. apr 2023

A čo tak kompromis.
V matrike bude mať Liliana.
Budeš ju volať Lilly.
Keď bude dospelá, môže si zvoliť tvar aký jej bude vyhovovať.
Dokonca môže byť v roku 2044 aj Iana/Yana, Ana, Lila, Lina, Lana..
Pointu chápeme, vsak

lenusik296
4. apr 2023

Máme v rodine malú modrookú, blonďavú Lili - je tak aj pokrstená

daniela2202
4. apr 2023

Väčšinou sú to mačky v okolí, aj psíka som už počula.... skús radšej Linda

autor
4. apr 2023

@daniela2202 ja zas poznam psa Lindu 😄😄😄 ale Lilli ziadne zviera v okoli nepoznam.

simona121627
4. apr 2023

60rocna s menom lili 🤦‍♀️🤦‍♀️ ta to ne otras pre malého psíka fajn meno. Ešte liliana by sa dalo

zuzinka888
4. apr 2023

Neter ma 25 a dost jej to vadi.Aj ked sa predstavuje- znie to tak detsky, kamaratsky, a hlavne v praci + vykanie je to cudne. To ako keby mna volal sef - Zuzi- Zuzinka lebo Lili znie ako zdrobnenina

kitycat
4. apr 2023

Daj jej nejake vazene meno a oslovuj ju zdrobnelinou

nataly420
4. apr 2023

Je to moja prezývka 😃 od narodenia nikdy som s nou nemala problém

ankare
4. apr 2023

Liana sa Ti nepáči?

maciatkoe
5. apr 2023

My mame psika Lili, a teda u nas v BB len co viem je dalsich 5 psikov Lili 😀. Momentalne to je u psikov velmi caste meno 😍🙂.

anita6666
5. apr 2023

To je meno pre psa

danusa64
5. apr 2023

My mame macku Lili😄😄
Ale zas na druhej strane dnes sa uz aj zvieratam davaju ludske mena🤷
Napr suseda mala fenku Stelu, druhej susede sa narodilo dievcatko a dali jej meno Stela. Tak som byvala medzi dvomi Stelami🤣

babulkomale
5. apr 2023

Tými psami by som az tak neoperovala, poznala som vlciaka Máriu aj jackrussela Tadeáša, ci rybku Eliáša.
Kocúra Tobiasa...

lauriik
5. apr 2023

Mne to pride krasne na male dievcatko. K 40 rocnej zene mi to uz moc nejde. Navyse sa jej vsetci budu cely zivot pytat, ci sa vola Liliana. A keby jej das nejaky dlhsi tvar a mozes ju volat Lily?

adrianka2606
5. apr 2023

Tiez by som dala meno Liliana a volala ju doma Lilly, je to krasne meno 😍

kris_tin257
5. apr 2023

Viem si predstaviť takú 50rocnu 100kilovu Lilly 😂 za mňa pre dospelú osobu toto meno vôbec

diaszoky
5. apr 2023

Ano je detske a prepac ale mne evokuje meno pre psika

stanulienkat
5. apr 2023

@kris_tin257 🤣🤣🤣

simona121627
5. apr 2023

@ankare Liana je rastlina

simona121627
5. apr 2023

@babulkomale ties si myslím ze aj psíkom sa dávajú ľudské mena napríklad naša civava je Mia a náš zajko je Hugo. Sestra ma mačky Milana a Maju 😀 ale proste Lili nie je meno pre dospelú osobu raz ta Lili vyrastie

chymenitta33
5. apr 2023

@janinah a? Výpovedná hodnota nulová. Vždy si meno budeme s niečím spájať

joannita
5. apr 2023

Ja ked som vyberala meno pre dceru, predstavila som si to meno vzdy na sudkyni na nejakom sude. Ked mi to prislo divne, smiesne, detinske, tak som to zavrhla. Preco sudkyna? Neviem, asi preto ze som mala teraz nejake pojednavania a co ty vies mozno tcoja dcera bide raz sudkyna 🙂)
Lilly nie, urcite nie