Ahojte, co si myslite o mene Liam pre chlapca ? teraz mam pocit ze je to taky hit davat zahranicne mena tak by som chcela vediet vas nazor 🙂
@nelca0510 ahoj 🙂 viem ze bola asi pred 2 rokmi tak som chcela aktualnejsi nazor nakolko mam pocit ze v okoli teraz sa davaju iba zahranicne mena detom
meno davaju rodicia podla seba a ako sa im paci a nie aky nazor ma okolie .. a tiez zalezi na priezvisku liam mrkvicka znie komicky napriklad .. a chlap priezvisko nemeni ako zena .. tak by som bola opatrna.. toz e xy ludi da zahranicne meno neznamena ze aj ty musis byt ovca a ist so stadom
Kazdeho vec, ake meno da svojmu dietatu, ale treba dobre zvazit, aby bolo vhodne k priezvisku. Ja osobne by som takeho "zahranicne" meno nedala, mame vela krasnych mien. Toto mi uz pride take odveci. Tiez ho mame v okoli a ludia krutia hlavou nad tym menom...
U nás v Kanade bolo v mode pred vyše 20. rokmi, myslím, že polovica chlapcov v dcérinom veku sa volá Liam.
@syslik81 joj hned protivne komentare… naco su potom tieto fora? len ma zaujima nazor inych ludi
Po dnešku radšej Lionel
Cooo protivne?precitala som si vsetky odpovede a nenasla som protivny komentar. Ak si cakala, ze vsetci napisu ,ze je to krasne meno, mala si napisat do temy, nech sa ozvu iba tie, ktorym sa paci. Kazda napisala svoj nazor a radu, precitaj este raz.
@jamidea ty si bola protivna a hned si ma privnavala k ovci nemyslela som ostatne komentare
to som bola a rozhodne som nebola protivna a nenazvala ta ovcou .. bolo to len slovne spojenie kt si zrejme nepochopila tak ako si nepochopila myslienku ...
@maickamf ked som ho navrhla manzelovi tak jemu sa velmi paci a chcel by dat to meno a rodicom moc nie oni navrhli take mena ktore sa nam nepacia a k priezvisku by aj sedelo znelo by to dobre, len som taka nerozhodna kedze jedine mojmu manzelovi sa paci ale inak moc pozitivnych ohlasov teda nema ako kukam tak sa mi az trosku “znechucuje”
Ked sa vam ako rodicom paci, nie je o com. A ak sa hodi k priezvisku, kludne ho dajte.
Rodina si zvykne.
Mne sa celkom páči, a to inak nie som fanúšik “zahraničných” mien. Ak sa hodí k priezvisku a obom sa vám to meno páči, tak prečo nie 🙂
Krasne meno
Ja mám syna Liama, pre nás je to nádherné meno. samozrejme zo začiatku ľudia väčšinou frflali (meno sme vopred neprezradili). Teraz ho naopak všetci chvália, ako mu to veľmi pasuje 🤍 akurát sa treba obrniť proti zdrobneninam typu Liamko, Liamček...to je proste horor 😁 u nás je len Liam. Veď je to len odvodené od mena Viliam, žiadny extravagantný výplod, nerozumiem, čo sa toľko ľudia nad tým pozastavujú 🙈
Mne sa veľmi páči, keď sa dávajú neobyčajné mená. Keby je na mne, volá sa každý človek na svete inak 😁
To mi pride ako pre cinana 🤷♀️
Známa (ona Slovenka, muž Američan), ktorá žije v usa, dala meno Liam synovi. Akože za mna v pohode, pokiaľ nežijete na svk. Jej mama (malého babka) ho vola Liamko, sa vždy pousmejem, keď to počujem. 😁
Ak sa tebe s muzom paci tak ho dajte. A odporucam nediskutovat taketo temy s rodicmi, kamaratkami a podobne. Zbytocne do toho budu angazovat aj dalsich ludi, vzdy to niekto ofrfle, Ja by som si toto dohodla s otcom dietata a ostatnym uz by som len oznamila hotovu vec.
Akoze “jedine tvojmu manzelovi sa paci”? a komu inemu by sa meno vasho dietata malo pacit? Ved ked sa paci tebe a muzovi je to vybavene a maly bude liam 🤷🏼♀️ My teraz tiez vyberame meno pre chlapceka a teda nepytam sa rodiny ani sirokej verejnosti, ci su s nasim vyberom alebo moznostami vyboru spokojni.
Ak sa nebude volat Liam kovac/novak, tak podla mna je to fajn meno.
No este aby mi rodicia a svkrovci, ci surodenci kecali do mena nasho dietata !!! Jeden blby komentar a zrusila by som ich do jedneho ako cinske hracky.
Dajte meno ake sa vam paci a okolie maj vysoko vies kde. Ja necgapem toto staranie sa do druhy ze dali zahranicne meno! Jazdeho do toho bačov tak akurat. Mam kamosku, ktora dala synovi meno Timur, druheho si nikdy nespomenuem. Slovenske sice ale nezvycajne. To ze si ich neviem ale zapamatat, je moj problem, nie jej!
Je zopar mien, ktore su usmevne na SK, napr tak sandokan ci esmeralda. Ale pokial sa rodicim pacia… 🙂
My sme dali meno Liam ako druhe. O 1,5 roka porodila muzova sestra. Jed sme sa pytali svokra na meno, jeho zena vravi- aake take, ze ani zapametat ani vyslovit poriadne neda! Pozreli do sms a vravia, no aha Liam 😂 No a my s muzom v krci smiechu, ze aj nas maly ma to iste meno ako druhe 😁. Asi je teda popularne, kedze muz so sestrou v kontakte nieje a obdruhom mene ani svokor nevedel 😁.
Kludne ho dajte, je to pekne meno a fakt to s nikim nerieste. My sme tiez povedali az po narodeni aby sme nepocuvali zbytocne komentare.
Mne sa veľmi páčia zahraničné mená a tiež som sa zo začiatku napocuvala, ale teraz už nikto nerieši. Liam nie je z mojich top, ale ak sa vám obom ako rodičom páči, tak ho dajte, okolie si zvykne
Liam vzniklo z mena Viliam a jeho zahraničnej verzie pokiaľ dobre viem. V tejto podobe sa vám nepáči? Ja by som dala a pokojne môže mať Liam ako prezývku.
Bola tu už diskusia o tom. Nezabúdaj,že sa to správne číta "lajem" a nie "Liam"