Ahojte 🙂 chcem sa spýtať máte niekto v rodine meno Lia ? Ak áno kedy prosím vás oslavujete ? Lebo na internete je veľa dátumov, ale neviem ktorý je tu na SK najviac zaužívaný.
Pekné meno😌
@ttamia30 off topic🙂 - Ja mám dcéru Leu a voláme ju Lia, Lili... mne sa to meno páči 🙂
@gulka123 a ja mám PSA Huga a kolegyňa syna🙂 a smejeme sa že poslúchajú rovnako😁😁😁veď je to milé... iné bolo keď známa mojej mamy vencila maltezaka “Viktora” (aspoň u nás v okoli to nieje tak bežne mužské meno....) a keď na neho kričala v parku, alebo už oslovila... tak jeden pán že “áno pani?” My sa poznáme? 😁
@malinoismum ja takéto veci vôbec neberiem ako urážku... mam kopu kamarátov, ktorí majú mená také ako aj psíci, ktorých poznám 😊 niekto to vezme ako urážku, že prirovnávať takto meno ku psíkovi, ale je to blbosť... 😊
Naša kamoška oslavuje keď má meniny Kornélia 🙂
Krásne mení, ďakujem za tip 😁
@ninusa221 ja mám tiež takú skúsenosť, že mi pod oknom venčili čivavu Mišku, a ja z okna kričím, že čo sa deje. 😂
16.2. 🙂 som Liana 🙂
Mám dcéru Liu, normálne je zapísaná iba ako Lia, meniny oslavujeme na Lianu.
Dcéra má meno Lia, má už u rokov a v pohode jej ho zapisali pri narodení. Je to to najkrajšie meno ake som kedy počula. Meniny oslavujeme 16.2. Na Lianu 🙂
@ttamia30 no jasne, fenka sa tak volá 😂
Ale inak talianske meno a 1.6.