Meno Leo

25. sep 2024

Podľa vás? Manžel velmi chce, mne sa paci Teo, Mateo

deti95060810
25. sep 2024

nie... vždy keď počujem toto meno tak si spomeniem na leo express

anjelicek26
25. sep 2024

Mne sa paci aj Mateo - da sa mu hovorit Teo...cisto len Teo by som nedala... rovnako Leo - dala by som Lennard, Leonard, Lenn.. a skracovala Leo... ale to je moja averzia k 3 pismenovym menam... lebo to skonci - Leo - Leusko a Teo - Teusko a tym dlhsim menom to vies ovplyvnit skracovanie - miesto Leonard - Leo a Mateo - Teo...

thirstymonk
25. sep 2024

@deti95060810 To máš ešte dobre, ja si spomeniem na Leo TV (hoď do googlu, ak maš odvahu)

thirstymonk
25. sep 2024

@anjelicek26 Pači sa ti Mateo, ktoreho budeš volať Teo, ale čisto Teo by si nedala... to ma jaky vyznam? :D

belllinka
25. sep 2024

@deti95060810 neviem co je Leo expres, ale Leo bol casopis pre panov, takze ja si vzdy spomeniem na ten 🙂

lenka.25
25. sep 2024

Teo ani Leo by som nedala . Bud v tvare Leonard , Teodor , alebo ten Mateo .
Aj keď tieto mena nie sú moja šálka kávy .

anjelicek26
25. sep 2024

@thirstymonk jej sa paci Teo (co si ja myslim je uplne irelevantne, ze) ... ked da Teo - budu ho volat Teusko...bohuzial 100% a vsade... Mateo budu volat Mateo alebo Teo, ale nie Teusko...lebo to s toho nijakovsky nevychadza...nic ineho...

thirstymonk
25. sep 2024

@anjelicek26 Jaj tak. Dik za vysvetlenie :D

biba_18
25. sep 2024

kamoška má synovcov lea a tea… príde mi to také… bez fantázie… leo je leonard sa mi zdá a teo neviem, možno keby bol teofil tak by som ho zobrala na milosť, ale teofil nie je, asi teodor… a meno typicky slovensko východniarske 🤦‍♀️

nikolk0
25. sep 2024

Tiez mame tieto mena na zozname , ale v dlhej forme .. my mame zase opačný problém mne sa veľmi začalo páčiť Leonard a manželovi sa moc nepáči a je za Teodor .. nevieme sa dohodnúť a iné neprichádza zatiaľ žiadne do úvahy 😅

biba_18
25. sep 2024

@nikolk0 kameň papier nožnice

nikolk0
25. sep 2024

@biba_18 och takejto metóde a jej podobné, by som sa rada vyhla 🤣

vanilkovazmrzka
25. sep 2024

Radsej Lev

deedol
25. sep 2024

Zdrobnenina od leo je casto leusko, vela ludi to cita ako lejusko, lejko. Ste s tym ok? Napr v skolke

lucka_ke
25. sep 2024

mne sa nepáči, ani Leo ani Leonard, a ani tak moderné Max či Hugo...

osky
25. sep 2024

Mne sa velmi paci Leo a Teo...
Su to moderne mena,a velmi mile

suge
25. sep 2024

Už som počula, ako Leonarda volali leopard.🤦‍♀️

basulaak
26. sep 2024

Leo, teo…je taky novodoby nesvar co sa nam tu poslednou dobou rozmohol. Bez fantazie, kratke strohe. Bez prichuti bez zapachu. No daj ake chces.

lucia__27
26. sep 2024

Tiež by som dala dlhý Leonard 🙂

lucia__27
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
leo2019
26. sep 2024

Leo je pekné meno. V škôlke žiadne Leusko alebo podobne to len doma. Ak sa páči Manželovi tak prečo nie ty výber pripadne druhému dieťaťu. Je to veľmi pekné meno. Leonard je zbytočné lebo všetci ho aj tak budú volať Leo. V dospelosti za to meno bude rád.

oslo1
26. sep 2024

Podla mna aj Leo a aj Teo si ok. Ale potom uz je z toho Leusko a Teusko a to je grc.

leo2019
26. sep 2024

@oslo1 málo čo skôr babky Leusko. Ja používam Leuso keď chcem aby spozornel ze niečo chcem od neho. Bežné Leo aj sam povie pekné volám sa Leo a nie tak alebo onak.

zuzinabila
26. sep 2024

Velmi pekne mena ale kedze mam kocura Lea,nedala by som uz synovi😀

basulaak
26. sep 2024

@lucia__27 dychaj, staci sa nebrat tak vazne 💁‍♀️

mimikarol
26. sep 2024

Mateo je krásne. Teo a Leo...necítim žiadne negatívne emócie keď to počujem ale ani pozitívne. Také nijaké...

jessica6
26. sep 2024

Moj syn je Leo a teda je to perfektne meno. Mne sa pacia taketo kratke mena. Ma krasny vyznam a zaroven vo mne evokuje takeho maleho grazlika 🫣..co teda moj Leo aj je 😂..povodne sme chceli Leonard, ale som velmi rada, ze je iba Leo. Naozaj super, jednoduche a originalne meno..

tanuuulka
26. sep 2024

Aj ja som zastanca dlhych foriem mien. Leo je super, ak je to leopold, leonard... Teo ako teodor napriklad. Vy ho mozete volat leo, ale on sam v buducnosti sa moze rozhodnut, ako sa bude predstavovat a pod. Keby som stretla dospeleho muza, ktory mi poda ruku so slovami "tesi ma, leopold", tak mam respekt hned 😁 ak sa bude cely zivot vnimat ako leo, sam sa tak bude predstavovat...

katik22
26. sep 2024

Ak sa ti páči, tak ho daj .. a keď ľudí v okoli naučíš, ako ho majú volať, tak tak aj budú .. pokial majú kúsok inteligencie . A to že deti mu budú dávať nejaké prívlastky k menu .. na to by som sa tiež nedivala .. sú to len deti a bude ich to baviť chvilu … ja som tiež bola Katarína latrina … deniska teniska .. Stellka strelka .. Marek/Jarek parek… jozin z bažín.. a mohli by sme pokračovať …

minilla
26. sep 2024

Leo ani Teo sa mi nepaci, ale taky Leon uz ano.