Podľa vás? Manžel velmi chce, mne sa paci Teo, Mateo
Mne sa paci aj Mateo - da sa mu hovorit Teo...cisto len Teo by som nedala... rovnako Leo - dala by som Lennard, Leonard, Lenn.. a skracovala Leo... ale to je moja averzia k 3 pismenovym menam... lebo to skonci - Leo - Leusko a Teo - Teusko a tym dlhsim menom to vies ovplyvnit skracovanie - miesto Leonard - Leo a Mateo - Teo...
@deti95060810 To máš ešte dobre, ja si spomeniem na Leo TV (hoď do googlu, ak maš odvahu)
@anjelicek26 Pači sa ti Mateo, ktoreho budeš volať Teo, ale čisto Teo by si nedala... to ma jaky vyznam? :D
@deti95060810 neviem co je Leo expres, ale Leo bol casopis pre panov, takze ja si vzdy spomeniem na ten 🙂
Teo ani Leo by som nedala . Bud v tvare Leonard , Teodor , alebo ten Mateo .
Aj keď tieto mena nie sú moja šálka kávy .
@thirstymonk jej sa paci Teo (co si ja myslim je uplne irelevantne, ze) ... ked da Teo - budu ho volat Teusko...bohuzial 100% a vsade... Mateo budu volat Mateo alebo Teo, ale nie Teusko...lebo to s toho nijakovsky nevychadza...nic ineho...
@anjelicek26 Jaj tak. Dik za vysvetlenie :D
kamoška má synovcov lea a tea… príde mi to také… bez fantázie… leo je leonard sa mi zdá a teo neviem, možno keby bol teofil tak by som ho zobrala na milosť, ale teofil nie je, asi teodor… a meno typicky slovensko východniarske 🤦♀️
Tiez mame tieto mena na zozname , ale v dlhej forme .. my mame zase opačný problém mne sa veľmi začalo páčiť Leonard a manželovi sa moc nepáči a je za Teodor .. nevieme sa dohodnúť a iné neprichádza zatiaľ žiadne do úvahy 😅
Radsej Lev
Zdrobnenina od leo je casto leusko, vela ludi to cita ako lejusko, lejko. Ste s tym ok? Napr v skolke
mne sa nepáči, ani Leo ani Leonard, a ani tak moderné Max či Hugo...
Mne sa velmi paci Leo a Teo...
Su to moderne mena,a velmi mile
Už som počula, ako Leonarda volali leopard.🤦♀️
Leo, teo…je taky novodoby nesvar co sa nam tu poslednou dobou rozmohol. Bez fantazie, kratke strohe. Bez prichuti bez zapachu. No daj ake chces.
Tiež by som dala dlhý Leonard 🙂
Leo je pekné meno. V škôlke žiadne Leusko alebo podobne to len doma. Ak sa páči Manželovi tak prečo nie ty výber pripadne druhému dieťaťu. Je to veľmi pekné meno. Leonard je zbytočné lebo všetci ho aj tak budú volať Leo. V dospelosti za to meno bude rád.
Podla mna aj Leo a aj Teo si ok. Ale potom uz je z toho Leusko a Teusko a to je grc.
Velmi pekne mena ale kedze mam kocura Lea,nedala by som uz synovi😀
Mateo je krásne. Teo a Leo...necítim žiadne negatívne emócie keď to počujem ale ani pozitívne. Také nijaké...
Moj syn je Leo a teda je to perfektne meno. Mne sa pacia taketo kratke mena. Ma krasny vyznam a zaroven vo mne evokuje takeho maleho grazlika 🫣..co teda moj Leo aj je 😂..povodne sme chceli Leonard, ale som velmi rada, ze je iba Leo. Naozaj super, jednoduche a originalne meno..
Aj ja som zastanca dlhych foriem mien. Leo je super, ak je to leopold, leonard... Teo ako teodor napriklad. Vy ho mozete volat leo, ale on sam v buducnosti sa moze rozhodnut, ako sa bude predstavovat a pod. Keby som stretla dospeleho muza, ktory mi poda ruku so slovami "tesi ma, leopold", tak mam respekt hned 😁 ak sa bude cely zivot vnimat ako leo, sam sa tak bude predstavovat...
Ak sa ti páči, tak ho daj .. a keď ľudí v okoli naučíš, ako ho majú volať, tak tak aj budú .. pokial majú kúsok inteligencie . A to že deti mu budú dávať nejaké prívlastky k menu .. na to by som sa tiež nedivala .. sú to len deti a bude ich to baviť chvilu … ja som tiež bola Katarína latrina … deniska teniska .. Stellka strelka .. Marek/Jarek parek… jozin z bažín.. a mohli by sme pokračovať …
Leo ani Teo sa mi nepaci, ale taky Leon uz ano.
nie... vždy keď počujem toto meno tak si spomeniem na leo express