Ahojte, tie ktoré máte doma detičky s týmto menom ako ich voláte? Meno sa mi paci ale neviem si predstavit ze kým bude mala budem ju volať tak tvrdo Laura.. a máte ich vo svojom okolí veľa? Ja poznám len jednu aj to je moja rovesnícka, tak ma zaujíma ci toto meno nie je veľmi "okukane" 🙂
Ja poznám a volajú Laurinka. Mne Laura nezje tvrdo. My voláme doma deti krstnými menami všetky
pekné meno....len poznám skomolinu od detí - Lavura
Zdravím, meno je pekné, ale trochu pre mňa tvrdé.../podstatné je, aby sa vám páčilo/... deti toto meno komolia aj Larva, čo je tiež na zváženie...Neterka má Lauru a volajú ju Laurka, čo mi teda trhá uši. Ale, človek by si nemal vyrábať problémy tam, kde nie sú....
@yeneffer22 Mne sa to meno paci velmi, nie je otrepane, ale ani ziaden vystrelok. Laura neznie tvrdo, no mozes volat aj Lauri, Laurika, Laurinka. Kym sme pri prvom este nevedeli, ze to bude chlapcek, bolo toto meno v uzsom vybere dievcenskych mien. Jedine, co ma odradzalo, bolo, ze poznam viac pripadov, ze v skolke prezyvali Larva. Ale koniec koncov, ked deti chcu vymysliet hanlivu prezyvku, tak si ju najdu, ked nie podla mena, tak podla farby vlasov, postavy alebo hoccoho.
Laura je pekne meno a neznie mi tvrdo. My voláme dievčatá Melánia, Amália a Maria.kamaratka ma dcéru Lara a volaju ju Lara.
@yeneffer22 ja som Laura a takmer vždy ma všetci oslovovali Laura. Ale keď už "krajšie", tak potom Lala, Lalina
Moja dcera sa vola Laura a volam ju aj tak. Nerozumiem potrebe menit a deformovat nemo, ktore sa my paci.
Mám dcérku Lauru... voláme ju Lauri, Laurika, Lalu, Laruška 🙃
Toto asi pocut nechces,ale moja spoluziacka bola v skole stale Larva🫤 Ale co poznam dievcatko teraz,tak ju Laura volaju,ziadne skomoleniny.
@iwesska deti bývajú zle a vždy si niečo nájdu , mňa volali Lenka-plienka ale rodicia ma naučili nič si z toho nerobiť, a to iste naučím aj ja svoju dcérku. Naučím ju ze jej meno je výnimočne, vybraté priamo pre ňu nech je naň pyšná aj keď ju deti budú prezývat 🙂
Mám neter Lauru. Voláme ju Laurka, Laurika, Laurinka. Keď bola malá a vystrájala, tak bola Ľuľaaaa
Susedku sme mali, teraz ju už volajú Laura, keď bola malá, bola Jaja, Jajuša, Jajina... Sesternica chce dať toto meno dcérke, ale žije v DE, tak tam to bude Laura, Laurichen. 🙂 (Inak, ženy, "laurka" je v poľštine detská kresbička, tak by som fakt dcéru nevolala. 🙂 )
Sestra je Laura … nikto ju nikdy nevolal larva… ani nijako hanlivo … volali sme ju Laurika, Lauri , Lala….
Ja som Laura ale nedala by som take meno svojmu dietatu. Ako bolo vyssie spomenute, decka mi uz od skolky hovorili ze som Larva. Inak ma ludia oslovuju Lauri alebo Lau. Na ZS mi hovorili Lala.
Dcéra sa volá Laura. Volali sme ju Lauruška a jej o rok mladší brat ju volal Jajjika, keď boli ešte malý. Potom sme ju tak oslovovali aj my 🙂
My máme Lauru, voláme ju Laura, Lali, Laurinka. Nikdy jej nikto Larva nepovedal, ani v škole. Je to možno tým, že je to silná osobnosť už odmalička, výborne sa učí, vo všetkom vyniká a je taký vodcovský typ 🙂
Lali 🙂
@yeneffer22 Lauri,Laurinka,cca 25 rokov dozadu,kým to meno bolo ešte v plienkach,si to jedna babka nevedela zapamätať,tak to vždy prekrútili na larvu
Moja sa volá Laura. Voláme ju Lauruš, Lauruška, Lauri a potom má prezývku ako sa učila hovoriť svoje meno, keď bola malá. Za mňa krásne meno
@yeneffer22 ja poznám tiež len moju rovesníčku, ju doma odmalička oslovovali Lala.