Meno Karin

moniq3131
14. feb 2022

Ahojte, ako ste spokojné s menom Karin, ako ju doma volate?

hruska91
14. feb 2022

Ahoj máme v rodine karin a volajú ju kaja

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lindous
14. feb 2022

Kamarátku sme na ZŠ volali Kaja, Kajka a teraz sa predstavuje už iba ako Karin a všetci ju tak aj volajú, bližší ľudia Karinka 😊

nika0204
14. feb 2022

@moniq3131 Moja sestra je Karin -neznasa ked ju niekto volal Kaja alebo Karolinka, to su uplne ine mena😂volame ju Karin,Karinka…krasne meno😍

ysseba
14. feb 2022

Mne sa toto meno veľmi páči, keby som bola tehotná a čakala dievčatko, tak o tomto mene by som silno uvažovala. Bývalý susedia mali Karin, volali je Karinka. Pre malé dievčatko je to veľmi milé meno a tiež aj pre dospelú ženu je meno Karin podľa mňa veľmi pekné a elegantné

18momo18
14. feb 2022

Karinka, Kajka, Kajus, Karinecka 😊

sima338
14. feb 2022

Mala som viac kamarátok s týmto menom, podľa mňa pekné, aj pre dievčatko, neskôr pre dospelú ženu, ako aj píšu dámy vyššie. My sme ich volali Kaja, Kajka, Karinka, Karča...

terry2003
14. feb 2022

Dievča s ktorým som chodila na výtvarný krúžok sa volá Karin. A doma ju volajú Karinka a v škole iba Karin.

tayla
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viktoriakarin
14. feb 2022

Nasa Karin neznasa ked ju volaju Kaja alebo Karolina, rodina ju vola len Karin

janai1
14. feb 2022

Mam kolegyňu Karin ale všetci ju volajú Kara

jadeka
14. feb 2022

Mam 11 rocnu dcérku Karin, volame ju Karin,Karinka ,Kajka

lucpro1
14. feb 2022

nepaci sa mi Kajka, Karin ako take je pekne, len vela ludi ma potrebu robit z toho zdrobneninu a to teda uz nie je moc pre moje usi.

natali03
14. feb 2022

Mám 14 ročnú sesternicu, doma ju voláme Kaja, Karina.

kri_stin
14. feb 2022

Mam dcérku Karin ❤❤ voláme ju Karin, Karinka, Kajka😊 veľmi pekne meno🤩

amelie22
14. feb 2022

@moniq3131 Ja som Karin a svoje meno milujem a som vďačná rodičom, že mi také, na tú dobu nie úplne tradičné meno dali 🙂 Skoro všetci ma volajú Karin a málokto to komolí či zdrobňuje. Keď som bola malá tak najbližšia rodina Kajka a tak niekedy aj teraz manžel 🙂. Skôr trošku vzdialenejsí ľudia ak ma veľmi chcú osloviť nejako pekne tak použijú Karinka, ale to je naozaj výnimočné. Zväčša si vystačím s krásnym a jednoduchým Karin 🙂

rebekamarcusko
15. feb 2022

Mam sesternicu Karin a volam ju Karina alebo Karinka. Krasne meno 😍

rainee
16. feb 2022

Nechápem prečo volajú Karin Kaja, ved Kaja je Karolína. 🙄 inak sa mi meno Karín paci.

cajomila
16. feb 2022

Moja svokra je Karin...ale ona žije v Nemecku a tam ju proste volajú iba Karin.
A keďže ju mám naozaj rada, lebo je to jedna úžasná milá žena, to meno mám úzko spojené s ňou 💗

marselita10
24. sep 2023

@amelie22 zdravim, chcem dat dcerke meno Karin. V kalendaroch ale vsade pise- Karina. Zapisu mi meno Karin na matrike, alebo musim zapisat maju ako Karina?

cajomila
24. sep 2023

@marselita10 Určite zapíšu aj Karin.

marselita10
24. sep 2023

@cajomila Dakujem, potesila ste ma ;)