Ahojte, ako ste spokojné s menom Karin, ako ju doma volate?
Kamarátku sme na ZŠ volali Kaja, Kajka a teraz sa predstavuje už iba ako Karin a všetci ju tak aj volajú, bližší ľudia Karinka 😊
Mne sa toto meno veľmi páči, keby som bola tehotná a čakala dievčatko, tak o tomto mene by som silno uvažovala. Bývalý susedia mali Karin, volali je Karinka. Pre malé dievčatko je to veľmi milé meno a tiež aj pre dospelú ženu je meno Karin podľa mňa veľmi pekné a elegantné
Karinka, Kajka, Kajus, Karinecka 😊
Mala som viac kamarátok s týmto menom, podľa mňa pekné, aj pre dievčatko, neskôr pre dospelú ženu, ako aj píšu dámy vyššie. My sme ich volali Kaja, Kajka, Karinka, Karča...
Dievča s ktorým som chodila na výtvarný krúžok sa volá Karin. A doma ju volajú Karinka a v škole iba Karin.
Nasa Karin neznasa ked ju volaju Kaja alebo Karolina, rodina ju vola len Karin
Mam kolegyňu Karin ale všetci ju volajú Kara
Mam 11 rocnu dcérku Karin, volame ju Karin,Karinka ,Kajka
nepaci sa mi Kajka, Karin ako take je pekne, len vela ludi ma potrebu robit z toho zdrobneninu a to teda uz nie je moc pre moje usi.
Mám 14 ročnú sesternicu, doma ju voláme Kaja, Karina.
Mam dcérku Karin ❤❤ voláme ju Karin, Karinka, Kajka😊 veľmi pekne meno🤩
@moniq3131 Ja som Karin a svoje meno milujem a som vďačná rodičom, že mi také, na tú dobu nie úplne tradičné meno dali 🙂 Skoro všetci ma volajú Karin a málokto to komolí či zdrobňuje. Keď som bola malá tak najbližšia rodina Kajka a tak niekedy aj teraz manžel 🙂. Skôr trošku vzdialenejsí ľudia ak ma veľmi chcú osloviť nejako pekne tak použijú Karinka, ale to je naozaj výnimočné. Zväčša si vystačím s krásnym a jednoduchým Karin 🙂
Mam sesternicu Karin a volam ju Karina alebo Karinka. Krasne meno 😍
Nechápem prečo volajú Karin Kaja, ved Kaja je Karolína. 🙄 inak sa mi meno Karín paci.
Moja svokra je Karin...ale ona žije v Nemecku a tam ju proste volajú iba Karin.
A keďže ju mám naozaj rada, lebo je to jedna úžasná milá žena, to meno mám úzko spojené s ňou 💗
@amelie22 zdravim, chcem dat dcerke meno Karin. V kalendaroch ale vsade pise- Karina. Zapisu mi meno Karin na matrike, alebo musim zapisat maju ako Karina?
@marselita10 Určite zapíšu aj Karin.
@cajomila Dakujem, potesila ste ma ;)
Ahoj máme v rodine karin a volajú ju kaja