Ahojte… Jessica je u nas uz celkom zauzivane meno, no aj napriek tomu, pride vam cudna kombinacia mena Jessica a slovenskeho priezviska s koncovkou -ova alebo to az tak nereze oci?😅
Celkom zauzivane meno? Nehnevaj sa, ale byvas v zahranici alebo v osade? :D
@babovka2321 ani jedno. Ale naozaj mam v okoli dost dievcat, ci mensich alebo starsich (okolo 20 rokov) a maju toto meno…
A tebe sa to meno paci? Zvazujes ho dat dietatu so slovenskym priezviskom? Koncovku ova mozes dat kludne prec, ale tak ci tak sa to k slovenskemu priezvisku vobec nehodi.
Vôbec. Ja som o to ani nestarám nech dá každý meno aké sa mu páči. Chodím na strednú a môžem Vám povedať, že tu všetkým ukradnuté či ste Anna Nováková alebo Jessica Jablkova, takže nechápem témam o vysmievani. Verte mi, že je to úplne jedno, na školách to riešia, len decká, ktoré by sa vysmievali dotyčnej osobe aj keby bol Miško alebo Linda.
Sesternica m'a psa jessicu
@babovka2321 ja poznám jednú Jessicu, a nie je z osady. Je to normálne dievča zo slušnej rodiny, kde není nikto rómskej národnosti.
Aj naši majú v okoli asi 10 slečien s týmto menom, akurát že všetky patria k istému etniku a ak nepatria k istému etniku tak majú 4 nohy a štekajú
@terry2003 nehovorim, ze vsetky su z osady, ale frekventovane meno je to predovsetkym tam.
mne sa nepaci, svoje dieta tak nepomenujem a ako si pomenuju ini, mi je jedno :D dievca aj tak na 99% priezvisko zmeni
Moja dcéra sa volá Jessica. Nie sme ani z osady,ani nepatríme do žiadneho etnika. Proste sa nám s manželom to meno pred 19 rokmi páčilo najviac,tak sme jej ho dali. Je to normálne anglické/americké/nemecké meno. Vyberali sme také,aby sa jej nedalo hovoriť škaredo,ako napr. Zuza, Kata atď... Psom a mačkám sa bežne dávajú ľudské mená,aj my máme kocúra Eda a kamaráti psa Tonka.
Vetu, že je to meno pre psa neznášam. Ja poznám psov Jakub, Max, Emma, Maria či Klarka, Tomáš. Žiadne toto meno nie je pre psov, sú to ľudské a normálne mená, ktoré niektorí majitelia dávajú zvieratkám. Psie mená sú Rex, Ňufko....
Pre mňa odpudive meno, cigánske..každého vec vkusu
Také rómske. Nikdy by som to dcére neurobila...
Ak sa ti paci daj ho a zvysoka ser na tych co ti ho hania 😇
@sunshine_18
@martinka13 Cigánske mená sú Arana,Etela,Erža,Jolana,Dežo. Ani náhodou nie Jessica. To je normálne meno, používané v zahraničí bežne. Pamätám si časy môjho detstva,keď sa napr. na Karin,Simonu,Emu alebo Viktóriu pozeralo ako na "panské huncutstvo" a teraz sa nad nimi nikto nepozastavuje.
Úplne normálne pekné meno. Mám kamošku, čo má dcéry Jessicu a Jennifer a krásnu rodinku (žiadna menšina). A konkrétne toto dievčatko je mega šikovné.
Jessica buď pre malého jazvečíka alebo do bordelu umelecké meno lady jessica 😂 inak si to meno neviem predstaviť
Osada. Podobne ako Kevin, Marcus, Vivian......
U nás je Jessica buď pes alebo obyvateľka osady rovnako ako Esmeralda a Jose Armando. Nechápem niekedy tej potrebe ku klasickému slov. priezvisku dať silou mocou zahranične meno.
ja poznam Džesiku 🙂 takto napísané je dokonca odomňa aj staršia o 2 roky je biela a vyštudovaná čiže naozaj je jedno ak sa meno pači tak Kľudne do toho 🙂
Mám kolegyňu Jessicu, veľmi šikovná baba (dospelá žena to už je). Priezvisko má slovenské a s -ová ale po svadbe ak dáka bude, plánuje byť bez ová. Ale my v práci sme si zvykli, vôbec nám jej meno už nepríde divné. Jo a žiadna osada, práveže dosť bohatá rodina…
toto meno nie je moderne uz ani v Amerike 😅😂
Viem o veľa dievčatách s týmto menom, čo majú slovenské priezvisko...
Mne osobne sa toto meno nikdy nepáčilo, ale každému sa páči niečo iné...💙
Neviem prečo sa musí hodiť k priezvisku?ci budu ju volať furt Jessica Slováková? A nevidím v tom vôbec rozdiel ci by mala takéto priezvisko alebo anglické napr.Jessica Smith a koncovku ová predsa nemusíš už dávno dávať do papierov
Len to nie znicite život dieťaťu s tým menom 🙄
@simonettasimonova To skôr ty si zničila život svojmu synovi. Denis - .enis 🙄
@jaja20 no jasne denis je krásne chlapcenske meno. Ale Ďzesika to je mega brutal gadžovina to jak Shakira alebo Manuela 🤣🤣🤣
@simonettasimonova Miliónom rodičov v Amerike,Anglicku,Nemecku a inde vo svete cigánske osady alebo Luník IX. nič nehovoria. Ale to niektorí pribrzdeni ľuďia na malom Slovensku nepochopia 😆 Zdravím Košice.
P.S. Btw.,gadžovia sú bieli,nie cigáni 😉
známa má psa s týmto menom... a áno, so slov. priezviskom ako päsť na oko...