Meno Hugo

1. feb 2022

Hodí sa podľa vás toto meno s priezviskom Huljak?

lucka_ke
1. feb 2022

nie, skôr by som volila dlhšie krstné meno a také, ktoré nezačína rovnakou slabikou, lebo takto to máte hu-hu a zle sa to aj vyslovuje

sandyan
1. feb 2022

Za mna nie

iwesska
1. feb 2022

Ano,super. Mne sa velmi pacia rovnake inicialky. Tiez mam syna s rovnakymi inicialami a ked sa narodil,sestricky aj lekarka chvalili,ze dobre to znie spolu.

autor
1. feb 2022

@iwesska Ako sa volá vás synček, ak sa smies spýtat ? 😅 Viliam?

sandra19860
1. feb 2022

Nie

janiikkk
1. feb 2022

Hugo je veľmi pekné meno. U nás v rodine majú Huga a priezvisko začína na H. Volajú ho Hugi,Hugino,Huginko,Hugo

jjanulienka
1. feb 2022

Mne sa to meno strašne páči ja mat ďalšieho syna tak je Hugo😍
Ale k tomu priezvisku sa mi veľmi hodi meno Jakub

malinoismum
1. feb 2022

@jjanulienka ❤️😅 neverím, presne toto isté napadlo aj mne👍🏼😹🙈

ukulela
1. feb 2022

MNe sa to spojenie nepaci. Napadol mi Hugo Hryc, ale tam to znelo lepsie, ako Hugo Huljak ... hu-hu mi skratka nesedi. HH ok, ale HUHU je take - neviem to vyjadrit, skratka nie ... My mame priezvisko tiez z kategorie popisnych, az volajucich po prezyvkach, preto som volila krstne meno, co priezvisko prebije - ako pisala baba vyssie,ku Huljakovi by som asi dala bud dlhsie krstne meno,resp. aspon take, ktore to tvrde priezvisko zjemni (napadol mi Jonáš ako príklad, Tadeáš, .. ale len ako príklad, tieto mená nikdy neoli mojimi favoritmi, len mi k priezvisku napadli ako take jemnejsie)

mala_zabka
1. feb 2022

Hugo fajn, ale Hugo Huljak je proste uhuhňané 😅 asi by sa mi syn s takým menom moc nepoďakoval...

trema
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
liljana
1. feb 2022

Budu ho volat Huhu, pripadne Huhul. Nechces este skusit pohladat dalej?

autor
1. feb 2022

@liljana Napríklad Ondrej?

jjanulienka
1. feb 2022

@malinoismum tak potom sa to naozaj hodi😬😬😬

eriksonka1234
2. feb 2022

To znie lepšie ❤️

huginko
2. feb 2022

Môj syn je Hugo, je jediný s týmto menom široko ďaleko... 🙂 Ma tiež krátke priezvisko, nezačína sa však na H. K vašmu priezvisku moc toto meno nejde... 😔 Inak by som meno odporúčala... Voláme ho Huginko, Hugi... Ma už 13 rokov a s menom je veľmi spokojný...

salonka22
13. máj 2022

Podla mna sa to super hodi. Kasli na nazory ostatných, vyber podla seba. Hugo je krasne meno.