Hodí sa podľa vás toto meno s priezviskom Huljak?
Za mna nie
Ano,super. Mne sa velmi pacia rovnake inicialky. Tiez mam syna s rovnakymi inicialami a ked sa narodil,sestricky aj lekarka chvalili,ze dobre to znie spolu.
@iwesska Ako sa volá vás synček, ak sa smies spýtat ? 😅 Viliam?
Nie
Hugo je veľmi pekné meno. U nás v rodine majú Huga a priezvisko začína na H. Volajú ho Hugi,Hugino,Huginko,Hugo
Mne sa to meno strašne páči ja mat ďalšieho syna tak je Hugo😍
Ale k tomu priezvisku sa mi veľmi hodi meno Jakub
@jjanulienka ❤️😅 neverím, presne toto isté napadlo aj mne👍🏼😹🙈
MNe sa to spojenie nepaci. Napadol mi Hugo Hryc, ale tam to znelo lepsie, ako Hugo Huljak ... hu-hu mi skratka nesedi. HH ok, ale HUHU je take - neviem to vyjadrit, skratka nie ... My mame priezvisko tiez z kategorie popisnych, az volajucich po prezyvkach, preto som volila krstne meno, co priezvisko prebije - ako pisala baba vyssie,ku Huljakovi by som asi dala bud dlhsie krstne meno,resp. aspon take, ktore to tvrde priezvisko zjemni (napadol mi Jonáš ako príklad, Tadeáš, .. ale len ako príklad, tieto mená nikdy neoli mojimi favoritmi, len mi k priezvisku napadli ako take jemnejsie)
Hugo fajn, ale Hugo Huljak je proste uhuhňané 😅 asi by sa mi syn s takým menom moc nepoďakoval...
Budu ho volat Huhu, pripadne Huhul. Nechces este skusit pohladat dalej?
@liljana Napríklad Ondrej?
@malinoismum tak potom sa to naozaj hodi😬😬😬
To znie lepšie ❤️
Môj syn je Hugo, je jediný s týmto menom široko ďaleko... 🙂 Ma tiež krátke priezvisko, nezačína sa však na H. K vašmu priezvisku moc toto meno nejde... 😔 Inak by som meno odporúčala... Voláme ho Huginko, Hugi... Ma už 13 rokov a s menom je veľmi spokojný...
Podla mna sa to super hodi. Kasli na nazory ostatných, vyber podla seba. Hugo je krasne meno.
nie, skôr by som volila dlhšie krstné meno a také, ktoré nezačína rovnakou slabikou, lebo takto to máte hu-hu a zle sa to aj vyslovuje