Meno Henrich, heňo. Páči sa vám? Či? mám ešte chvíľu čas do pôrodu, len muž hovorí, že je hrozne, tým čo hovorí a vymýšľa všelijaké prezývky k tomu menu ma len zneistil a už o tom mene nie som až tak presvedčna
Hned ma napadol Henrich Krejca z Markizy
@somtuporady poznam dvoch henrichov, ak pasuje k priezvisku, za mna pekne meno
Mne sa vôbec nepáči.
@somtuporady paci. Ale asi by som syna volala Henry 🙂 nie Heňo
Kráľovské meno 🙂
@somtuporady myslím si že dôležitejšie, ako či sa páči nám je, či sa páči tvojmu mužovi a na to odpoveď už vieš 😉
tak ked muz hovori, ze je hrozne, tak skuste najst nejake, na ktorom sa zhodnete.. na takychto veciach by ste sa mali zhodovat, lebo inak budu z toho iba konflikty a napatie..
Kráľovské meno. Ako eduard.
moj kolega sa tak vola a podla mna uzasne meno 🙂
Mne sa páči Henrich alebo Henrieta, ale už sa mi nepáči Heňo či Heňa. Pri mene sa vám musia páčiť aj jeho zdrobnene formy, lebo budú ho tak volať a bude vás to stvať
Ak sa vám obom páči tak prečo nie. Ale páči sa mi Henrich, nie nejaké zdrobneniny alebo čosi 😉
Otras...
@sandrika1986 keby niekto takto reagoval na tvoje meno v nicku sandrika, ze otras? Bolo by to ok? 🙄
@0silvia0 : Kazdemu sa lubi nieco ine...
Mám v okolí dvoch Henrichov, meno vnímam pozitívne, podľa mňa na ňom nie je nič zlé a je aj pomerne výnimočné tým, že nie je tak často používané. No, ako už bolo písané vyššie, na mene by ste sa mali s manželom obaja dohodnúť a byť s ním ok.
Ak ho nebudu volat Heno, tak Henrich ako taky sa mi paci...
Henrich a Henrieta su ok Nie tak otrepane. Pozri si vyznam mena ešte - " vládca domu"
meno je pekné a neotrepané, ale ak sa nepáči vám obom, hľadala by som iné
@somtuporady Nepáči sa mi. 🤷♀️ Ako zo 16. storočia.
@sandrika1986 ved prave, tak preco taka reakcia?
Mam bratranca Henricha, velmi mu to meno sedi a volali sme ho vzdy Heno, nie Heňo. Ak sa tebe paci, kasli na okolie, my ked sme povedali ze syn bude Jonáš, kazdy sa chytal za hlavu, ze otras a dnes kde s nim ideme kazdy ze ako mu to meno pasuje a ake je pekne.
Baby, pýtam sa vás lebo s mužom bola dohoda -prvemu dieťaťu vyberá meno on, druhému ja, lebo toto je vec na ktorej sme sa proste nezhodli, páčia sa nám úplne iné mená. Dcérke vybral meno on (Lea) nehovorila som nič ani keď sa mi to meno veľmi nepozdávalo. Pýtam sa tu, či si naozaj budú všetci myslíte že je hrozne alebo si len muž chce presadiť svoje (Ján)
@somtuporady urcite si nebudu vsetci mysliet, ze je hrozne, vidis ze aj tu sa viacerym paci, je to krasne elegantne meno. a za mna urcite lepsie ako dat meno po otcovi, potom ta asi takto "vydiera", to by som nikdy nepristupila, nenechaj sa odradit
@somtuporady mne sa páči, poznám len jedného človeka s takým menom. Podľa mňa lepšie ako keby mal byť nejaký maťko, miško, kubko, tobi, tomi... ktorých nájdeš na každom kroku
pekné meno, skôr by som vysvetlila že teba sa tiež vôbec nepačilo Lea ale pristupila si , dohoda bola jasna
ale skôr osobne asi vymyšla a presadzuje lebo je to syn
Henrich je pekné meno a ak sa hodi k priezvisku ani nerieš
a ján to mu nebude ako vadit ked budu pokrikovat hlupy jano a podobne, málokto mu povie ján vždy to bude jano, žial
@somtuporady mne sa paci.