Meno Filipko

dominickaaaaaa
11. sep 2021

Zachvilku pribudne súrodenec k damiankovi a ešte nemáme vybraté meno rozmyslali sme nad filipkom 🙂

syslik81
11. sep 2021

a? kazdy nad neaky premysla ale zakladat kvoly tomu temu???? ved je to vase decko vy si ho tak budete volat ...na svete je milion filipov a myslis ze rodicia cakalina odobrenie na fore? omg holka ja chapem ze hormony su hormony ale su veci co sa maju riesit v rodine

palicka
11. sep 2021

@syslik81 no ty si milá! Mať ťa doma, zbláznim sa od radosti. Nemáš čo k téme, nepíš!

syslik81
11. sep 2021

@palicka bolo to k teme... 😉 otazka tam nepadla..teda aspon som si nevsimla otaznik .. oznamit ludom cudzim ake meno sa rozhodli dat?? je to to iste ako zalozit temu rozhodla som sa dat si chlebik so salamkou a k tomu cajicek .. a budem cakat na zmysluplne odpovede 😝

ivver
11. sep 2021

@dominickaaaaaa áno je to krásne meno 😊😊

domka222
11. sep 2021

@palicka už včera založila tému na meno Nathaniel. A má pravdu, v prvom rade sa musí meno páčiť rodičom

palicka
11. sep 2021

@domka222 ale ja tomu rozumiem. V prvom rade je to o tom, aby sa to páčilo rodičom. Ale reakcia mi prišla neadekvátna. Veď nechcem, nepíšem.

luci_ba
11. sep 2021

@dominickaaaaaa my tiež vymyslame meno pre chlapceka, ja som včera spomenula aj toto meno, ae u muža neprešlo 😔 čiže za mňa pekne meno, no musí sa hodiť aj k priezvisku

janka1011
11. sep 2021

@dominickaaaaaa Filip je krásne meno, tam niet čo riešiť 😊

gabsisi
11. sep 2021

@dominickaaaaaa Filip je super

nitka1157
11. sep 2021

@dominickaaaaaa kazdemu sa pacia nepacia rozne mena.vy budete rodicia ked sa ti to paci daj.
Mne osobne sa pri mene filip jezi cele telo.meno pre papagaja sory taky mam ja nazor.ale moja mama mala vybrate meno filip pre sestru ak by to bol chlapec.nastastie je to dominika.

euka210
11. sep 2021

@dominickaaaaaa filip je pekne meno a caste, tak ako jakub

asia83
11. sep 2021

🤦‍♀️

annamarin
11. sep 2021

@dominickaaaaaa Meno Filip je pekné. Ale ja poznám len škaredých a deb*iných nositeľov tohto mena. 😄😄

ada85
12. sep 2021

Mne sa páči ale u muža by neprešlo - že pozná iba samých blbcov s tým menom. Našťastie máme dievčatá