Zachvilku pribudne súrodenec k damiankovi a ešte nemáme vybraté meno rozmyslali sme nad filipkom 🙂
@dominickaaaaaa áno je to krásne meno 😊😊
@dominickaaaaaa my tiež vymyslame meno pre chlapceka, ja som včera spomenula aj toto meno, ae u muža neprešlo 😔 čiže za mňa pekne meno, no musí sa hodiť aj k priezvisku
@dominickaaaaaa Filip je krásne meno, tam niet čo riešiť 😊
@dominickaaaaaa Filip je super
@dominickaaaaaa kazdemu sa pacia nepacia rozne mena.vy budete rodicia ked sa ti to paci daj.
Mne osobne sa pri mene filip jezi cele telo.meno pre papagaja sory taky mam ja nazor.ale moja mama mala vybrate meno filip pre sestru ak by to bol chlapec.nastastie je to dominika.
@dominickaaaaaa filip je pekne meno a caste, tak ako jakub
🤦♀️
@dominickaaaaaa Meno Filip je pekné. Ale ja poznám len škaredých a deb*iných nositeľov tohto mena. 😄😄
Mne sa páči ale u muža by neprešlo - že pozná iba samých blbcov s tým menom. Našťastie máme dievčatá
a? kazdy nad neaky premysla ale zakladat kvoly tomu temu???? ved je to vase decko vy si ho tak budete volat ...na svete je milion filipov a myslis ze rodicia cakalina odobrenie na fore? omg holka ja chapem ze hormony su hormony ale su veci co sa maju riesit v rodine