Meno Bibiána

6. mar 2023

Ahojte, dali ste niekto dcére menom Bibiana? Ste spokojny s vyberom ? Ako ju prosim volate doma pripadne ako ju volaju v okolí?
Viem, ze v kalendari je Bibiána. Je problém, ak chcem dať meno s “a” namiesto “á”? Dakujem 🙂

saska85
6. mar 2023

Chcela som dat ale malá sa narodila v decembri, tak som nechcela, aby mala meniny aj narodeniny vtedy. Ale sesternica sa tak vola a volaju ju Biba, Bibi, Bibka

lucka_ke
6. mar 2023

mala som v detstve kamošku s týmto menom, volali sme ju Biba, Bibka, ona to meno nemala rada

oomina
6. mar 2023

Aj moja neterka sa tak volá, je to pekné meno podľa mňa🙂 Voláme ju Biba, Bibuška :D Jednoznačne lepšie ako tie nové povymýšľané mená, ktoré ani len v kalendári nenájdeš :D Takže za mňa fajn výber🙂

deti95060810
6. mar 2023

u susedov majú Biancu...volajú ju Biba,
je len na tebe ako ju budeš volať...

mima1608
6. mar 2023

Môj muž chcel strašne Bibianu, napokon sme sa dohodli na Bianke ☺️ inak volať ju môžte hocijako - Bibi, Biba, Bibuška, Bibka... Možností je habadej.

diaszoky
6. mar 2023

Nie lebo ju kazdy bude volat Bibka a mne to pride divne Bibka Biba…

darina910
6. mar 2023

Aj ja mám Bianku, je to kratšie ako Bibiana. Milujem to meno a pre mňa je aj po 17 rokoch stále najkrajšie

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ankare
6. mar 2023

A čo tak Bianka? To je krajšie.

horia
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
77daniela77
6. mar 2023

Bibiana sa mi paci....Bianku volali Blanka😎

queen_mary
6. mar 2023

Bibiana je pekne meni. Bianka mi tiez pripomina Blanku 😀😀

michris
5. júl 2024

@77daniela77
@queen_mary nechápem ako vám meno Bianka môže pripomínať Blanku, keď Blanka je iné najmä v CZ používané meno. 🤷🏻‍♀️ A robiť si srandu z mena Bianka, akože "blanka" mi príde hrozne od veci 🤦🏻‍♀️

77daniela77
8. júl 2024

@michris No a co?!Mna tvoj nazor nezaujima a ked sa ti ten moj nepaci tak necitaj a roluj dalej.....co si ty,nejaka dolezita osoba v mojom zivote?😄

michris
8. júl 2024

@77daniela77 🤦🏻‍♀️🤣 vyjadrovanie dospelej ženy "na úrovni"

mima1608
8. júl 2024

@michris tiež si myslím, že to je od veci. Ja som za meno Bianka rada, že ho má dcérka. Nikto jej ho nekomolí, všetci jej krásne hovoria Bianka, škaredo sa snáď ani povedať nedá. Ja svoje meno napríklad neznášam kvôli tým skomoleninám, zdrobneninam a skratkám čo z neho vytvárajú. To pri Bianke myslím nehrozí.

77daniela77
9. júl 2024

@michris No ty si uz len nejaka uroven😁Zaoberat sa donekonecna nejakym menom.....Pisala som autorke a nie tebe,je mi jedno co si myslis.....zjavne mas s tym velky problem ked sa zaoberas kktinami z marca 2023....Neotravuj ma uz s tym,vypisuj niekomu inemu ked sa nudis.....😎🤦

ulli007
20. sep 2024

Moja dcéra sa vola Bibiana.... A je s krátkym a.... Volame ju Bibka, Bibi a ja aj sem tam Bia.... Už má 16 rokov....

vevebono
20. sep 2024

Krásne meno. Ja verím omen nomen. Mala som trénerku, volali sme ju Bibča, bola to krásna a inteligentná žena