Ako voláte Benjamina? Ben? Alebo máte inú skratku? 🙂
Bratranec je Benjamín 😀 Keď bol dobrý tak mu hovorili Beňko keď zlostil tak Beňo 😀 Ale to boli 80.te roky a este sme vsetci pouzivali slovenčinu 😂
krásne meno....jedno z mojich top chlapcenskych mien...
bendži
My sme ho zvykli volat aj Benko. Ale uz je velky, tak teraz iba Ben.
Ahoj, Aj my mame Benjamina....ked bol maly volali sme ho Benik, Benynko...ked bol zly Beňuľo 😂😂😂...a teraz jednoznacne Ben alebo Benjamin.... A bratranci ho volaju Bendži😂😉
Máme 2 mesačného Benjamina. Voláme ho Beny, Ben, Benji, Benjamin a trojročný mu hovorí BENEK 🤣
U nás malého volajú Beník.
Spoluziaka na strednej volali vsetci Beno (tvrdo, nie Beňo)
Mame Benjamina a je to Ben ked neposlucha, Benjamin!!! ked robi fakt zlobu 😂 Inak normalne Benji "Bendzi" Benny alebo trpaslik v beznej reci.
Mám Benjamína už 12rokov. Žiadnu skratku som nepotrebovala, ani sa mi to nepáči. Volali sme ho Benjamín alebo Benjamínko. V škole ho začali volať Beni a na futbale Bendži.
U dcéry v škôlke majú. Volajú ho Benny. Ako meno pre psa.
@asia83 ludia su proste blbi davat zvieratam ludske mena 😂 Benjamin je jedno s historicky najstarsich mien s velmi peknym kontextom, hodi sa pre dieta aj dospeleho muza a nie je hanlive.
Aj my máme doma Benjamína 😊 ..voláme ho Benjamínko a Benjamín 😂 inak nie... a pár ľudí v rodine mu ešte vie povedať Bendži 😆
Ja sa stále smejem, že keď bude v puberte baby ho budú volať Ben, že to bude také cool 🤣🤣
@anjelicek26 Pre mňa za mňa aj Dunčo. Mne sa niekedy to meno páčilo, lebo sa mi páčil Benjamin zo skupiny Caught in the act. No to som mala 13 rokov. Teraz mi to meno nepríde dosť "mužné". Také detinské.
@asia83 v skole mu hovoria kamarati Ben... on bude veterinar, tam je meno asi irelevantne a karieru mu nepokazi 😂 Teraz sa vytesoval, ze ma inicialy B.B. a zacal chodit do 1.B 😂
A pre pobavenie...uz ked spominate psie mena.... My mame dvoch synov.... Ben a Max.... Raz moja suseda sa ma pokusala urazit a povedala mi, ze moje deti sa volaju ako vacsina psov.... Ja som sa len zasmiala a povedala som jej....Jarka, Ty mas co hovorit... 😂😂😂😂... (naAk by som si mala vybrat este raz... Moji chlapci by sa bez zmeny volali Benjamin a Maximilian ❤️
@lucialka presne nad týmito dvoma uvažujem 🙂
Ja som mala kamaráta Benjamína a volali sme ho Beno 😀
Prekvapilo má koľko žien má doma Benjamina ❤️ Super teším sa teším silno aj ja idem dať toto skvele meno 💙
Väčšina asi Beny predpokladám, snáď nie Fero