Ahojte, je tu nejaka mamicka, ktora ma dcerku s menom Aurora? Chcela by som zistit, ci je taketo meno na Slovensku oblubene 🙂 Dakujem 😉
Ja poznám dievčatko s menom Aura
moja neter ma dceru Auroru, zatial len 4-mesacnu..
aj my v rodine mame Auroru...uplne v poho meno, je pekne, nevsedne
Ja mam kamarátku ktorej dcéra sa vola Aurora Laura
Tiež poznám Auroru. Odkedy sa už na dejepise toľko nerieši "Výstrel z Aurory" je to v pohode. :D
Jej,ci,mňa nikdy nenapadlo také meno,veľmi pekne a to som konzervatívna ako fras....a ako ju budete volať skrátene?rory?
Dcerina spoluziacka je Aurora , volaju ju Rory
Mne sa to meno veľmi páči, je nádherné 🙂
Ja si myslim, ze nieje potrebne skracovat, je krasne volat celym menom, tak ako napriklad Mateo 😍
Ja tiež Zháňam meno aj pre dievčatko aj pre chlapčeka (keďže sa chcem nechať prekvapiť )a úplne ste ma potešili s tým menom lebo je to krásne
Za mňa Aurora nie. A Mateo už vôbec, čistá telenovela.
@noemi007 to som rada 🙂 ake mas zatial vybrate? Inak Noemi sa mi tiez paci 😉
krásne meno, tiež som chcela Auroru a Matea, ale manžel nesúhlasí :-/
@medulienka03 Ja mám 4-mes. Dcérku Auroru 🙂 podľa rímskej bohyne svitania alebo podľa polárnej žiary. Staršia generácia si to ale spája s revolučnou loďou 😃 voláme ju Aurora, Aurorka, Auri alebo Auriki. Ale priezvisko má ruské, takže hodí sa to.
@medulienka03 zatiaľ pre dievčatko Elizabeth + Aurora 😉
a chlapček sa mi páčil Noah ale to priateľ zatrhol a druhé zatiaľ Alan ale stále niesom presvedcena s tým chlapčenským- nechcem žiadne co je v top 10 🙈
mne sa hned vybavi harry potter :D ako meno je to pekne a to ci je na sk oblubene neviem, no je tato informacia pre teba podstatna? vsak by si mala dat dietatku take meno, ako sa ti paci a nie take , ktore je len oblubenie
@leniel a ake ste vybrali mena? 🙂
@medulienka03 budeme mat bud Kláru alebo Agátu
Bude sranda ked nahodou bude rackovat...ale keby rackovala ta s menom aurora laura,tak total pruser.
@medulienka03 ahoj. Tak je to Aurora 😁? Aku zdrobneninu používate?
@miaka2 je to chlapcek 😀 ale Aurora ma stale drzi 😊
@medulienka03 moja dcéra je Aurora. Voláme ju Aurora. Rorča. Rorinka Rori. Keď je veľmi zlá tak je Rora
Pekne meno. Mne sa páči. Neobvyklé ale krásne.