Čo hovoríte na toto meno?
Poznáte niekoho s týmto menom?
Ako ju voláte?
Krasne, vznesene.
Mna hned napadla kozmetika Astrid 😄😄 s menom som sa este nestretla.. nezvycajne
Mne sa nepáči, ale to ti môže byť ukradnuté. Hlavné je, aby sa meno páčilo rodičom dieťaťa.
A prvá osoba, ktorá ma pri tomto mene napadla bola spisovateľka Astrid Lindgrenová.
Zdeňka Šíp Staňková z Děti jsou taky lidi má dcérku Astrid. Pomenovala ju prave po autorke Pippi dlhej pančuchy Lindgrenovej. Vola ju Astrid
Čakala som tému o opalovacom oleji astrid...
Sranda, že zrovna včera jedna baba co točí videa na tik tok porobila dcérku a dala jej toto meno a dnes už téma o tom 🙈 asi by bolo vhodné sa starať o seba
Krásne meno😍 Uvažovala som nad týmto menom, ale manžel mi ho zatrhol
@janai1 Tiež ma hneď napadla tá slečna
Mala som jednu kolegyňu, pred ktorou ma vsetci varovali, ze je falošná. Chcela som si urobit vlastny nazor, ked sme sme zacali uzsie spolupracovat. Zo zaciatku bola fajn, casom mi dokazala urobit z pracovneho zivota "peklíčko" Kazdy sa jej pchal do ... prave aby s nou mal pokoj. Ja nie.
A aj jed sa snazim takto mena ani nic ine neskatulkovat, pri tomto mene mi to ale nejde. Takze pre mna Astrid = falošnica falosna.
Ako napriklad Katka - to su v mojom okoli fajn az suoer zenske 😀.
Ale tovje ken moj subjektivny nazor.
nieee mna j.bne ozaj uz :D a co tak nivea alebo garnier?
Podľa mňa je to veľmi pekne meno.
Mna napadne prve krem a druhe pes, pre dieta sa mi to nepaci
moc tvrde, malo zenske
Nepoznám nikoho, iba tú Astrid, čo napísala Pipi. Takže mne sa to spája s ňou. A potom značka kozmetiky na druhé počutie. Ale ak sa ti to meno páči, okolie si zvykne...
Astrid bola aj vedľajšia ženská hrdinka v rozprávke “Ako si vycvičiť draka”. Pekné severské meno.
Mama škriatkovho najkamosa je Astrid. Fajn ženská, nespájaju sa mi s tým menom žiadne negatívne emócie.
Za mna pekne meno .